Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Vidis nisam znao. Onaj kolega sto je preziveo bombaski napad sa N7 sada ima crni A3 2017. Cackao sam i fin je, metalnu lajsnu sam primetio ali mi se ucinilo da je plastika pozadi. Pogledacu sutra na poslu ponovo.

34000 je zamena ekrana na s7 edgu u pro mobiu ili kako se vec zove.. prodao ga za 240e i kupio 6P.. 🙂 sad cekam da i njemu shebem ekran pa da me opet prijatno iznenadi cifra.. 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

U gigatronu vec poduze vreme A5 56k din. Sto se tice droge, ko onda placa 92k za S7, preko 100k za HTC 10 i slicno.

Moze da izgleda mocno koliko god hoce, ali edge i zaboljeni ekrani su propast. Ako ne mogu da zalepim zastitno staklo od ivice do ivice meni takav telefon ne treba. Evo ProMaster moze da potvrdi kako sam zalepio nillkin na 6p ne mozes da provalis da ima staklo, kad ga skines ispod imas display koji nije dotaknut od kada je izasao iz kutije. Ekrane stitim prevashodno od grebanja, ne od lupanja a da mi ispadne i razbuca se ekran samo bih izvadio karticu i tel bacio u kantu, jer nikad taj telefon nece biti isti nakon zamene ekrana.

Po meni iskreno uzeti skup telefon i zalepiti toliju preko njega je promasaj. Ne moze niko da me ubedi da je isti osecaj na dodir.
To je kao da kupis skup auto i vozis ga onako maskiranog kao kad ga testiraju pre objave.
Jednostavno kao i automobil, ako imas para da odrzavas Mercedesa kupices Mercedesa, ako ne, onda ces kupiti fiata. Ne kupujes nesto za sta ne mozes da pokrijes neocekivane troskove.
Kao i svaka skupa stvar u zivotu, troskovi su skuplji, bio to telefon, automobil, lap top, stan, ne bitno. Ne moze popravka samsung flahshipa da kosta kao na modelu nize klase. Ako neko ne zeli da da tolike pare za popravku ekrana onda lepo nek uzme jeftiniji telefon gde je popravka jeftinija a ne da godinama proziva samsung kamo im je popravka skupa.
Edge ekran je po meni najbolja inovacija u telefonima pored otiska prsta u zadnjih 5 god. Ostalo je sve samo bio upgrade iz god u god.
Druga stvar ta popravka je problem samo u zemljama koje su zaosrale u razvoju, u razvijenim zemljama lepo imas insurance, i dobijes nov telefon za odredjeno ucesce.
Nije Samsung kriv sto au nasi operateri ***** i imaju monopol i kradu ljude koji nemaju ni taj telefon da plate a kamoli popravke
Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa fora je sto ce sada i obican s8 imati edge displej sto je po meni greska. Npr meni se vise svidja s7 nego s7e .
Ja sam prvo uzeo S7 edge,ali sam ga ubrzo menjao za S7.Imao sam utisak da ce da mi ispadne kad ga uzmem u ruku.Ovaj je malo manji,ali puno zgodniji za koriscenje jednom rukom.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Moze da izgleda mocno koliko god hoce, ali edge i zaboljeni ekrani su propast. Ako ne mogu da zalepim zastitno staklo od ivice do ivice meni takav telefon ne treba. Evo ProMaster moze da potvrdi kako sam zalepio nillkin na 6p ne mozes da provalis da ima staklo, kad ga skines ispod imas display koji nije dotaknut od kada je izasao iz kutije. Ekrane stitim prevashodno od grebanja, ne od lupanja a da mi ispadne i razbuca se ekran samo bih izvadio karticu i tel bacio u kantu, jer nikad taj telefon nece biti isti nakon zamene ekrana.

A kome čuvaš telefon, za sledećeg vlasnika ?

Ne znam odakle taj zakljucak da kada se promeni ekran to vise nikad nije isto, probaj da promenis ekran u ovlašćenom servisu a ne kod "Žike" 😉

Garantujem ti a smem i da se okpladim da niko nece primetiti razliku između telefona kojem je promenjen ekran u ProMobi i novog telefona iz kutije, pricam o s7 edge.. takođe dobijes i napismeno da se karakteristike telefona ne menjaju prilikom zamene, u prevodu i dalje je IP68.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I sta cemo ako nije vodootporan? Garanciju na to svakako nemas.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Cuvam ga prvenstveno sebi jer je moj a onda i sledecem vlasniku. Pokusavam da izbegnem lupanje ekrana na prvom mestu, kao sto bi izbegavao da ne slupam najskuplji mercedes. Nije bitno koliko si bogat i koliko se ku..is u prirodi normalne osobe je da zastiti nesto svoje ukoliko moze to za zastiti. Ako ce mi staklo od 1500din zastititi telefon svakako cu ga staviti. Druga stvar svoje telefone prodajem nakon 6-8 meseci dodajem nesto para i kupujem novi telefon stanje mog telefona mi omogucava da ga prodam u roku od 24 sata i da gubim na njemu sto manje para. Treca stvar je to da bez obzira na to sto pricate ja mogu da garantujem da telefon na kome je menjan ekran vise nece biti isti telefon i da ce onaj ko se razume svakako primetiti da je telefon radjen. Ista stvar je npr sa baterijama u tel ili akumulatorima u autima fabricki UVEK traje najduze i radi najbolje.

https://www.sammobile.com/2017/02/1...8-plus-sm-g955fd-goes-live-on-indian-website/

🙂

The overall sales goal that the company's forecasters will chase is 60 million Galaxy S8 units, up from 48 million for the S7, and 45 million for the S6. As for the breakdown of sales between the smaller and larger models, the source tips that the OLED display business of Samsung is getting ready to ship 10 million panels for the S8, and 6 million for the S8+. 

Ćao konkurenciji ,ovo su preozbiljne cifre za android.

http://www.phonearena.com/news/Sams...much-larger-initial-batch-than-for-S7_id90930

http://www.phonearena.com/news/Appl...ce-far-cry-from-the-40-iPhone-7-panel_id90934

Skup ovaj oled 🙂

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
pa dobro 60 mil moraju da pokriju i one ljude koji su ostali bez note 7. U svakom slucaju ko hoce da fura neki flagship 2017 nek spremi 800-1000e

Cuvam ga prvenstveno sebi jer je moj a onda i sledecem vlasniku. Pokusavam da izbegnem lupanje ekrana na prvom mestu, kao sto bi izbegavao da ne slupam najskuplji mercedes. Nije bitno koliko si bogat i koliko se ku..is u prirodi normalne osobe je da zastiti nesto svoje ukoliko moze to za zastiti. Ako ce mi staklo od 1500din zastititi telefon svakako cu ga staviti. Druga stvar svoje telefone prodajem nakon 6-8 meseci dodajem nesto para i kupujem novi telefon stanje mog telefona mi omogucava da ga prodam u roku od 24 sata i da gubim na njemu sto manje para. Treca stvar je to da bez obzira na to sto pricate ja mogu da garantujem da telefon na kome je menjan ekran vise nece biti isti telefon i da ce onaj ko se razume svakako primetiti da je telefon radjen. Ista stvar je npr sa baterijama u tel ili akumulatorima u autima fabricki UVEK traje najduze i radi najbolje.

+1
Džabe objašnjavaš, dresura je uzela maha ...

https://www.sammobile.com/2017/02/13/fresh-galaxy-s8-renders-highlight-design/

new-galaxy-s8-renders-6.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Poslednja izmena:
znaci ipak su nadzidzili logo i napred i pozadi pa dobroooo

Lep je nema šta .. jedino fp senzor i cena kvare idilu

Mogli su još neki logo da stave, čisto da budemo sigurni da je Samsung... [emoji23]
Koliko bolje izgleda bez home dugmeta...

Koliko je meni dobro što je tu logo. Stvar ukusa

Slažem se 🙂

Ali opet svako neka bira kako će koristiti ono za šta je pare dao. Npr čudno mi je kada ljudi od s7 naprave mob kao onaj CAT što nose rudari ,*** meni čudno njima ne

100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa 🙂

Huawei Mate 9

Kakva dresura? Koriscenje telefona u kondomu mi je ravno drzanju daljinskog upravljaca u kesi za zamrzivac :d Isti tip ljudi 😀
Nisi razumeo, slažem se sa tobom, tačnije ti sa mnom [emoji1]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Ono +1 buni 😀

Kakva dresura? Koriscenje telefona u kondomu mi je ravno drzanju daljinskog upravljaca u kesi za zamrzivac :d Isti tip ljudi 😀
meni telefon barem 3x mesecno padne na beton, parket i sl..Da nemam futrolu, naplacao bi se ekrana...A cena im nije mala...

Sent from my Note Pro 12.2

https://www.sammobile.com/2017/02/1...8-plus-sm-g955fd-goes-live-on-indian-website/

🙂

The overall sales goal that the company's forecasters will chase is 60 million Galaxy S8 units, up from 48 million for the S7, and 45 million for the S6. As for the breakdown of sales between the smaller and larger models, the source tips that the OLED display business of Samsung is getting ready to ship 10 million panels for the S8, and 6 million for the S8+. 

Ćao konkurenciji ,ovo su preozbiljne cifre za android.

http://www.phonearena.com/news/Sams...much-larger-initial-batch-than-for-S7_id90930

http://www.phonearena.com/news/Appl...ce-far-cry-from-the-40-iPhone-7-panel_id90934

Skup ovaj oled 🙂

bolje da se vrate na plastiku i flastere, prodavali su vise 🙂

Danas ortak menjao zadnje staklo na S7edge, 20€ ga je koštalo. Pitao sam i za cenu ekrana, prava sitnica - 300€ i ne postoji neka zamenska jeftinija varijanta. Za S8 može samo skuplje da bude. Ali zato su i sedmica edge i ova osmica prelepi, po meni ubedljivo najlepši telefoni na tržištu

Strasna stvar su postali ovi telefoni, neverovatno mi je sto ce verovatno biti najskuplji flagship do sada (ne računam ono Huawei porse glupiranje) a bice najprodavaniji do sada. U vreme S3 svi Samsung korisnici pljuvase iphone zbog cene i zaludjenika a postali su gori od njih. A sam Samsung je svestan koliko je smartphone danas simbol necega u društvu zato se i obraca paznja na izgled najvise.Zakidanje baterije zbog debljine, jbs to sto ce posle prvog ozbiljnijeg pada da pukne ekran i sto ce to da te kosta 300 evra(pored toga sto si vec pukao 800-1000 evra),bitno da je lep.
Ne kazem ja da je lose imati lep fon,samo je drljavo sto se dosta toga zrtvuje samo zbog izgleda fona.

A cene...e bre dok sam bio mladji mastao sam da imam komp od 1000 evra sad se lagano furaju telefoni od toliko para.

Sent from my iPad using Tapatalk

Gledaj na to kao sto gledas na ferrari ,ima sve najbolje ispod haube a opet mora da bude lep 🙂 tako je isto i sa ovim s8 ,da nije lep ne bi se valjano diferencirao u ocima kupaca 🙂
Sta obicnom coveku prvo padne na pamet kada cuje rec mobilni ? Pa ip i galaxy..

Poslednja izmena:
Treća godina kako furaju skoro pa isti dizajn sa malim promenama. Ovde je najveća promena fp i bez dugmića dole. A opet ništa spektakularno i novo. Posle pljuju ajfon kako prave generacijama isti telefon, a ni oni nisu bolji.

U USA 90% srednje i i vise klase ima il iP il S i Note seriju
Sad *** ni ovde ne mogu svi da priuste te telefone ali moze veliki procenat ljudi, Pixel, LG, HTC i ostali njihovi flagshoipovi su izumrli.
Cak i operateri imaju godisnji upgrade opciju za S i iP samo

4df478013393bc9771283df67ce0a048.gif

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno