Pa neće ih baciti sigurnoDakle ipak je debeli bio u pravu ...
The Samsung Galaxy S8 Plus may have the same 3,500 mAh battery capacity as the Galaxy Note 7, according to a new report from The Investor.
Da ne iskoriste oni "one" baterije ? [emoji23]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.7 (Build 853)
Glupost. Ponovice se situacija kao kod S6. Preslabe baterije. Koje su popravljene na s7. Sad opet kvare. 3000mah je premalo za 5.8' ma koliko cpu bio stedljiv. Popravice oni to na s9 🙂 I stavice optimalne naterije id 3800mah za manji i 4500mah za 6.3' model 🙂 Moraju sacuvati nrke adute i za s9 🙂
A to što apple nema ni 2000 u tim dimenzijama je posebna priča!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Tako je, brao 🙂Ako je S3 imao dobro bateriju ja ga onda pojedem...
Ali izgleda da postaje trend što slabija baterija u flagship uređaju. Filozofija tipa: šta će ti dobra baterija kad imaš brzo punjenje i powerbank? Do prošle godine mnogi ljudi nisu izlazili iz kuće bez punjača, danas bez powerbank-a. Ja to nikada nisam nosio niti ću. Telefon koji ne može da izgura dan jače (5+h sot) upotrebe ni ne gledam, džabe što ima napucan hardver...
nece biti manji sigurno, moze biti samo isti ili bolji. Veci ekran ali stedljiviji cip i bice to isto kao i na s7 manje vise.
Iphone je super sa baterijom cisto da kazem, nije kao sto bi mogao i trebao biti ALI. Na iphone 7 imam opusteno 4-5 sati SOTA a toliko sam imao i sa 6p MAX. Stand by time je toliko ludilo da ne mogu ni da opisem koliko sam zadovoljan. Sve u svemu ovi apple procesori su TATA za snapdragon i kompaniju. Mada apsolutno se slazem da je baterija nesto na cemu bi svi mogli da porade a realno najprostije je za uraditi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari