Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

8778897.132.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.7 (Build 853)

Dakle ipak je debeli bio u pravu ...

The Samsung Galaxy S8 Plus may have the same 3,500 mAh battery capacity as the Galaxy Note 7, according to a new report from The Investor.

Da ne iskoriste oni "one" baterije ? [emoji23]

Poslednja izmena:
FP senzor će biti na telefonu.. Hahaha..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Hahaha pa hoce pozadi nece ga odvojeno prodavati

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dakle ipak je debeli bio u pravu ...

The Samsung Galaxy S8 Plus may have the same 3,500 mAh battery capacity as the Galaxy Note 7, according to a new report from The Investor.

Da ne iskoriste oni "one" baterije ? [emoji23]

Pa neće ih baciti sigurno
Samo nek naprave mesta da dišu [emoji23] [emoji23] [emoji23]
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8_to_have_3000mah_and_3500mah_batteries-news-23305.php

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Glupost. Ponovice se situacija kao kod S6. Preslabe baterije. Koje su popravljene na s7. Sad opet kvare. 3000mah je premalo za 5.8' ma koliko cpu bio stedljiv. Popravice oni to na s9 🙂 I stavice optimalne naterije id 3800mah za manji i 4500mah za 6.3' model 🙂 Moraju sacuvati nrke adute i za s9 🙂

Lenovo u iste dimenzije stavio 5100 mAh bateriju a ovi korejski teletabisi ce izaci sa 3000 mAh baterijicama. Jer su kao flagship i premium. Smesno 🙂

A to što apple nema ni 2000 u tim dimenzijama je posebna priča!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel kupujes ajfon? Ako ne, sta te briga onda sta oni rade. Ovi zlopatari iz Koreje su kao nosioci Android platforme a ne zna se ko je smesniji.

Glupost. Ponovice se situacija kao kod S6. Preslabe baterije. Koje su popravljene na s7. Sad opet kvare. 3000mah je premalo za 5.8' ma koliko cpu bio stedljiv. Popravice oni to na s9 🙂 I stavice optimalne naterije id 3800mah za manji i 4500mah za 6.3' model 🙂 Moraju sacuvati nrke adute i za s9 🙂

Upravo tako, najavio sam to jos po predstavljanju S6 🙂

S6/S8 - jedva prosecne baterije, S7/S9 - baterije veceg kapaciteta od proseka klase.

U sustini samo treba sacekati da ove osmice obore cene S7/E i to je to za one koji hoce Samsung.

Sto je najgore ocekujem da i svi ostali prate taj trend ugradjivanja jedva prosecnih baterija u flagship uredjaje. Tu me najvise nerviraju LG i Sony koji od G2/Z2 (kraj 2013/pocetak 2014-e) nisu ugradili vecu bateriju od 3k/3.2k mAh u flagship sa 5.2'' ekranom. A to bi mogao da im bude ozbiljan adut u borbi sa ajfon/samsung masinerijama, i htc bi trebao da se potrudi oko toga.

Izgleda da ce ogromne baterije ostati rezervisane za uredjaje srednje klase, jedino ako neki ''kinezi'' ponovo iznenade mada i oni te ''akumulatore'' najvise ugradjuju u mid-rejndzere.

Poslednja izmena:
Ocito je to njihova filozofija. S2 ,s4,s6 i s8 krs baterije a izmedju dobre. No ajde prvo da vidimo taj famozni s835 na delu

Ako je S3 imao dobro bateriju ja ga onda pojedem...
Ali izgleda da postaje trend što slabija baterija u flagship uređaju. Filozofija tipa: šta će ti dobra baterija kad imaš brzo punjenje i powerbank? Do prošle godine mnogi ljudi nisu izlazili iz kuće bez punjača, danas bez powerbank-a. Ja to nikada nisam nosio niti ću. Telefon koji ne može da izgura dan jače (5+h sot) upotrebe ni ne gledam, džabe što ima napucan hardver...

Puca bas njima sta mi mislimo, imaju oni i previse svojih vernih ''Emix-a'' koji svake godine iskesiraju ogromne pare za najnoviji Galaxy S/Note 🙂 Jabuka recept, to je to.

Sada jos ispade ****** onaj koji iskesira svake godine novi S jer mu se moze 🙂

A to što apple nema ni 2000 u tim dimenzijama je posebna priča!

Iphone je super sa baterijom cisto da kazem, nije kao sto bi mogao i trebao biti ALI. Na iphone 7 imam opusteno 4-5 sati SOTA a toliko sam imao i sa 6p MAX. Stand by time je toliko ludilo da ne mogu ni da opisem koliko sam zadovoljan. Sve u svemu ovi apple procesori su TATA za snapdragon i kompaniju. Mada apsolutno se slazem da je baterija nesto na cemu bi svi mogli da porade a realno najprostije je za uraditi.

Sve se slažem i upravo zato me nervira što neće da mu ture notification light i tu veću bateriju jel bi bio savršenstvo tel!

Brat mi ima 6s plus i baterija je odlična. Traje mu za trećinu duze nego meni na z2. Dok majki na ajfon 7ci ostane uvijek na kraju dana oko 40%,mada ona ga ne koristi previše. Tako da ajfoni plus modeli imaju dbr bateriju.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ako je S3 imao dobro bateriju ja ga onda pojedem...
Ali izgleda da postaje trend što slabija baterija u flagship uređaju. Filozofija tipa: šta će ti dobra baterija kad imaš brzo punjenje i powerbank? Do prošle godine mnogi ljudi nisu izlazili iz kuće bez punjača, danas bez powerbank-a. Ja to nikada nisam nosio niti ću. Telefon koji ne može da izgura dan jače (5+h sot) upotrebe ni ne gledam, džabe što ima napucan hardver...
Tako je, brao 🙂
Ako cu da kupim fon od 700e i za to mi jos treba powerbank... E *** onda...
Korak unazad ako bude manji SOT od s7e...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

nece biti manji sigurno, moze biti samo isti ili bolji. Veci ekran ali stedljiviji cip i bice to isto kao i na s7 manje vise.

nece biti manji sigurno, moze biti samo isti ili bolji. Veci ekran ali stedljiviji cip i bice to isto kao i na s7 manje vise.

To se isto pricalo i za S6/E pa imaju dobro-prosecno trajanje baterije samo sa osvetljenjem u minusu uz wi-fi, inace je autonomija (3G/4G i jace osvetljenje) raspad 🙂

Nema sanse da S osmice imaju slicno trajanje baterije kao S7/E, verovatno ce biti u rangu Note 5 ili malo bolji.

Poslednja izmena:
Da jer je kod androida ipak mAh mama 🙂
Da je ios i a10 pa i da pričamo o bednim malim baterijama koje dosta dobro drže

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Najjace da one smesne baterijice u ip6/s dosta dobro drze 🙂 U stvari sjajne su ali u jabuka threadovima, u to nemoj nikada da sumnjas 🙂

U praksi.. jedva prosek, ali jedva.

Testovi trajanja baterija (wifi surf @200-250 cd/m2) polako postaju sve losiji pokazatelj kakva bi autonomija mogla da bude u praksi jer tu cak i ip6/s sa svojim mizernim baterijama postizu super rezultate. A u praksi.. dosta losije, nestabilan 3G+jako osvetljenje = horor, posebno za nekoga ko je navikao na odlicnu autonomiju u svim uslovima.

Android je takav OS da zahteva i ''sirovu snagu'' u mAh i stedljiv soc, ekran.. na kraju i dobar UI sa sto manje stetnih modifikacija.

Poslednja izmena:
Nisam bas pratio trajanje baterije na iPhone, ali čisto za info, koliko traje baterija na iPhone 6s samo na 4g?

Huawei Mate 9

Dobro HSV ali zamisli s7 sa 4.7 incha i 1900mah baterijom. Pa to ne bi trajalo 2h..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa ono, ne verujem da bi Exynos S7 takvih karakteristika bio mnogo losiji od ip6/s 🙂 Mozda malo zbog TW-a i fantomske potrosnje.

IP6/s (4.7'') trose iznenadjujuce malo kada su u ''kancelarijskim uslovima'' (slabo osvetljenje i dobar wi-fi signal) ali zato ''napolju'' uz 3G.. uzas.

Steta za ove osmice tj za baterije ali to je skroz ocekivano od Samsunga. Samo me zanima sta ce za sledeci Note da rade.

Poslednja izmena:
Iphone je super sa baterijom cisto da kazem, nije kao sto bi mogao i trebao biti ALI. Na iphone 7 imam opusteno 4-5 sati SOTA a toliko sam imao i sa 6p MAX. Stand by time je toliko ludilo da ne mogu ni da opisem koliko sam zadovoljan. Sve u svemu ovi apple procesori su TATA za snapdragon i kompaniju. Mada apsolutno se slazem da je baterija nesto na cemu bi svi mogli da porade a realno najprostije je za uraditi.

Kako izmeri SOT kad IOS nema tu opciju? Ili su je u medjuvremenu dodali?
Nema sanse da traju vise od s7e. Veci ekrani a manje baterije. Bice to prosek. 4-4,5 SOT. Nesto preko toga u realnim uslovima tesko. Flagship modeli koji imaju odlicne barerije su Mate 9 i pomenuti s7e. Ostali su na oko 5 ili ispod 5h SOT

6s Plus i 7 Plus sigurno imaju autonomiju kao S7 Edge. Ali ovaj S8 će imati prosečnu autonomiju. Biće sigurno bolja od S4 i S6 ali opet prosek. Bez powerbank-a nikako ne napuštati kuću...Ako i LG na tom polju razočara onda samo kupovati Kineze i Ajfon Plus modele...

Nazad
Vrh Dno