Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Pozdrav svima,
nov sam na forumu, pa se izvinjavam ako je ova tema već bila.
Telefon sam poslao u servis preko MTS-a zbog baterije, kada su ga vratili, baterija je bila sredjena, ali se pojavio problem sa senzorom otiska prsta.
Problem je sto ne reaguje ni pri očitavanju otiska (ne mogu da registrujem otisak) ni pri upravljanju pokretima (ne mogu da spustim liniju sa notifikacijama).
Pri proveri senzora u meniju *#0*#, pokazuje kako je sve ispravno, obrisao sam CACHE memoriju, opet se nista ne desava. Onda sam na jednom snimku video da treba da obrisem memoriju i u sistemu aplikacija, i, kada sam usao da pronadjem, nigde ne mogu da nadjem aplikaciju za otisak prsta, kao da nije instalirana sa sistemom. Da li postoji neko resenje ili moram ponovo da im saljem da ga reinstaliraju?
Izvinjavam se na ovolikom tekstu.
Pozdrav

Sta predstavlja ova baterija pored 4g? Stoji mi samo kad spustim notifikacije.
7b2c4ff4195c22005d7cca12fa1aa5cc.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Hmm... Bio je na high perfomance. Sad prebacih na optimized i nema vise ikonice.

Stigla septembarska zakrpa, nista novo nije donela.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Suvišno je više nadati se nekom poboljšanju nakon update. Izbacili su spisak uređaja koji dobijaju android 10. Ovaj naš nije na spisku-što se i očekivalo.

Sad samo mogu dodatno da ga ubijaju novim azuriranjem. Najbolje vratiti na neku verziju od pre godinu dana i uzivati u telefonu...

Meni baterija nerealno dugo drzi do 40% i posle se telefon gasi u roku od 2 minuta. Probao dve vrste kalibracije, ne pomaze. Da li neko ima neki predlog?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Koristi li neko neki rom? Ima li neka preporuka?

Meni baterija nerealno dugo drzi do 40% i posle se telefon gasi u roku od 2 minuta. Probao dve vrste kalibracije, ne pomaze. Da li neko ima neki predlog?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Hard reset prvo, ako ne pomogne zameni bateriju u pro mobi.

Jel normalno da ovoliko zauzimaju gp?
25c607de023f9bfa54c8d457b7dda413.jpg

Kod mene je još i više za 6MB. Ne znam čemu služe ionako. Ja se trudim da sve google-ovo disableujem, ali vidim da ovo ne može.

Tu su vam gurnuli spijunazu [emoji14]

Treba mi preporuka za neko solidno zaštitno staklo za ovaj telefon? Najbolje bi bilo da mi preporucite neki lokal u BG gde rade na licu nesta stavljanje cim se uzme?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Poceli i ovi u Promobiju da ciganisu, odnesen telefon s8 da se zameni displey, zamenili displey i bateriju i vratili stari poklopac a upravo mi oni rekli kad su mi ovi u Begramu unistili s7 pa odneo kod njih, i rekli mi u Promobiju da se stari poklopac nikad ne vraca, a upravo su oni vratili stari poklopac na s8, kontaktiracu Samsung.
A pre mesec dana menjali mi na s9+, zamenili displey i bateriju i stavili novi poklopac, svuda prevaranti u ovoj drzavi.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Poceli i ovi u Promobiju da ciganisu, odnesen telefon s8 da se zameni displey, zamenili displey i bateriju i vratili stari poklopac a upravo mi oni rekli kad su mi ovi u Begramu unistili s7 pa odneo kod njih, i rekli mi u Promobiju da se stari poklopac nikad ne vraca, a upravo su oni vratili stari poklopac na s8, kontaktiracu Samsung.
A pre mesec dana menjali mi na s9+, zamenili displey i bateriju i stavili novi poklopac, svuda prevaranti u ovoj drzavi.

Koliko kosta zamena displeja i baterije u promobiju? Pozdrav

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Stvarno ne znam, menjan je displey pa kad se menja displey dobija se i nova baterija, tako Samsung aminovao.

Vi koji ste menjali bateriju, posle toga primećujete osetnu razliku ili samo kozmetika?

Menjao sam i ja.. Osetno bolja baterija.

Jel zna neko koliko kosta zamena prednjeg stakla na s8+?Display je ok, samo je staklo naprslo.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Trenutno ti je Samsungova akcija svakog petka 50% niza cena zamene displeya ako je telefon jos u garanciji u ovlascenim servisima i gratis dobijas novu bateriju.

Pozdrav svima, da li je neko imao isti ili slican problem. Imam s8 plus, i odjednom je zakucao, i posle par sekundi kad je krenuo da se restartuje sam od sebe, pojavi se logo i posle toga restart, i tako dosta puta, dok se nije ugasio. Posle dosta pokusaja nekako sam usao u sistem i pokrenuo wipe cache clean, jer sam mislio da je do neke aplikacije, i neki test.. Pa mi je izbacilo sledece sa slike. Citao sam na netu, neko kaze da je do novog update-a, neko da je maticna riknula, a drugar mi je rekao da moze biti da je i do ram-a. Najbitnije od svega mi je ako bih uspeo da ga upalim na 10ak min samo da spasem fotografije sa njega. Raspitivao sam se u 2 servisa, u jednom ukoliko je maticna, nova je 37 000din, a u drugom je polovna oko 130-150e, za tu cenu bukvalno mogu kupiti novi s8 plus od madjara :D
Najgore od svega mi je sto nijedni ne garantuju da mogu povratiti fotografije sa njega. Pa kao sto rekoh, ako je neko imao problem isti ili slican, zamolio bih da mi napise sta bi moglo da je u pitanju, i resenje neko. Hvalaa :)

hZfJYyW.jpg

Poslednja izmena:
Zar nemas u njemu aktivan Google photos i Samsung cloud koji ti automatski dizu slike na server i ulogujes se preko kompa na tim nalozima i tu su ti sve slike koje lako skines u komp.

Jel ima gcam? Kamera je toliko losa da ovo nije normalno, preko dana i ajde, ali cim je malo losije vreme ili padne noc prosto da se razocaras. I prednja isto, fotografije su svetle i nemaju ostrinu i kvalitet je 0.

Pa smanji ekspoziciju. Tapneš tamo gde želiš fokus i onda slajder povučeš na dole. Treba da je isključen tracking autofocus za ovo. Radi i za prednju kameru. Za dnevne fotke je dovoljno malo u minus a za noćne skoro do kraja. I naravno pre slikanja proveriš da li je čisto staklo kamere, naročito za prednju.

Probao sve, malo pomaze pro mod, ali i sa njim nista ne dobijam. Izgleda da je vreme za promenu telefona [emoji23]

Da li i dalje postoji ona “akcija” u ProMo*iju za zamenu displeja? Ne nalazim nigde na njihovom sajtu.

Nazad
Vrh Dno