Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Koja verzija i za koju mrežu ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hmmm.. čudno jer ga nema na sammobile. Mts koristi see

To je onaj updejt koji je pre nedelju dana dosao do nekih EU provajdera.

bee5ccb6d790621b3401ac784c49ddaf.jpg

Na Telenoru nema nista... Ko zna da li ce i biti.

Gde to da vidim? Na Telenoru sam, ali telefon je iz DE

Koliko vidim nema nista novo, verovatno neki security patch

Nije bitno čija kartica vam je u telefonu već koji CSC imate. Možete ga proveriti npr sa phone info Samsung aplikacijom. Dakle kad se kaže na telenoru ima ili nema update to ne kažete ako vam broj počinje sa 063 već ako vam je csc MSR.

Poslednja izmena:
Jel moguce da nekima vec stize oktobarski update, a telenor verzija telefona je jos na julskom?

Da da. Imaš sve na sammobile. Telenor csc ne mrda sa AQG5 builda. A Holandija PHN samo šiba.

Kako da znam na kojem je moj telefon?

Jos jedno pitanje. Postavim kao pouzdanu lokaciju kad sam kuci da se telefon ne zakljucava i to radi dobro dok ne odem na posao ili vani, kada se vratim kuci ne radi. Moram ga otkljucavati ponovo. U cemu je fazon?

Poslednja izmena:
Jesi li instalirao update,ima li nesto novo i tako to?
Dobio sam i ja isti update.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Jesam ali nista drugacije nisam primetio, ni sa interfejsom ni sa funkcionalnostima

Kupujem s8 ovih dana,iako me puno prijatelja savetuje da uzmem iphone zbog ios-a...Koliko je stabilan touch wiz na s8?Imate li problema sa burn in-om?Hvala!

Nema burn in kod mene, imam telefon od početka maja. Touchwiz je ok, dosta unapređen, ja ne vidim neka usporenja mada ima ljudi koji se žale na povremene probleme. Mada ja koristim Novu.

tw kao tw ima svoje prednosti i mane. na primer ja od kada sam stavio rezoluciju na full hd kao da mi osetno bolje radi mob.. mozda je i placebo ali ne bih se kladio.

Kupujem s8 ovih dana,iako me puno prijatelja savetuje da uzmem iphone zbog ios-a...Koliko je stabilan touch wiz na s8?Imate li problema sa burn in-om?Hvala!
Pozdravi prijatelje, nadam se da uživaju sa ios 11kom!! TouchWizz je sada samsung expirience i extra radi. U najgorem slučaju i da ti se ne svidi imaš gomilu drugih launchera gde možeš bukvalno sve da ispodešavaš. Samo napred sa kupovinom, nema greške sa s8.

Kao neko ko trenutno koristi iP7 i planira prelazak na S8 savetujem ti da ne slušaš prijatelje osim ako nisi ljubitelj jabuke. :D

Koju tastaturu koristite?
Mene ova sistemska muci i mislim da cu morati na gboard da se preselim... Bas puno gresim ns sistemskoj prilikom kucanja.

Gboard. Radi odlično. Kada se smorim promenim joj temu i to je to.

takodje gboard mada dosta gresim posle prelaska sa note3. ovde je dosta uzi ekran pa su tasteri zbijeni.. ali navikavam se polako..

Sent from Galaxy S8

Ja pak swiftkey i sistemsku, kako kad mi padne. Moraću jednom i taj gboard da probam, obzirom da je dosta ljudi hvali.

Ja nakon ajfona na svakoj grijesim.

Kako na gboardu ubaciti red brojeva iznad slova kao na samsungovoj?

Ako to ne može onda neću ni da je uzimam u razmatranje

Preferences/Number row.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Dvoumio sam se izmedju gboard i swiftkey i stavio swiftkey... Ne znam zasto ali je moj izbor pao na nju.

Nazad
Vrh Dno