Ako to ima nekakve veze moj S8 je iz Amerike...Moj S8 je EU sim free iz Grcke !
Jesi li instalirao update,ima li nesto novo i tako to?Uleteo neki software update danas, zna li iko ima li sta bitno novo?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Jesam ali nista drugacije nisam primetio, ni sa interfejsom ni sa funkcionalnostimaJesi li instalirao update,ima li nesto novo i tako to?
Dobio sam i ja isti update.
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Ok,hvala. [emoji106][emoji106][emoji106]Jesam ali nista drugacije nisam primetio, ni sa interfejsom ni sa funkcionalnostima
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pozdravi prijatelje, nadam se da uživaju sa ios 11kom!! TouchWizz je sada samsung expirience i extra radi. U najgorem slučaju i da ti se ne svidi imaš gomilu drugih launchera gde možeš bukvalno sve da ispodešavaš. Samo napred sa kupovinom, nema greške sa s8.Kupujem s8 ovih dana,iako me puno prijatelja savetuje da uzmem iphone zbog ios-a...Koliko je stabilan touch wiz na s8?Imate li problema sa burn in-om?Hvala!
Kupujem s8 ovih dana,iako me puno prijatelja savetuje da uzmem iphone zbog ios-a...Koliko je stabilan touch wiz na s8?Imate li problema sa burn in-om?Hvala!
Može screenshot?Preferences/Number row.
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari