pajica123
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011
- Poena
- 345
Evo sta meni kaze..Jeste dostupna, upravo sam probao i instalirao PP sa linka koji je ostavio @Vojkan.

Sent from Galaxy S8
Evo sta meni kaze..Jeste dostupna, upravo sam probao i instalirao PP sa linka koji je ostavio @Vojkan.
Probaj necim da opteretis sa unutrasnje strane pa da probas da ispravis. Cudi me da su ti naplatili carinu na taj iznosStigao mi Spigen Rugged jutros sa Alija; na mestu power dugmeta malo deformisana guma tako da isto baš ne funkcioniše (mora mnogo jako da se stisne da bi upalio/ugasio telefon). Vredi li žaliti se, izgleda je u transportu nešto stojalo na kutiji, cela je malo spljoštena (alientech prodavnica; ranije sam uzimao već od njih i sve ok bilo).
Inače ako nekom znači informacija, rugged podiže monster foliju (screen protector) gotovo svuda
Još jedna stvar, na carini mi procenili paket na 10 dolara i naplatili carinu 200 dinara; zar roba do 50€ beše ne podleže carini?!
![]()
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sto se carine tice sve je moguce ali mislim da je spigen sa alija tesko original na zalostStigao mi Spigen Rugged jutros sa Alija; na mestu power dugmeta malo deformisana guma tako da isto baš ne funkcioniše (mora mnogo jako da se stisne da bi upalio/ugasio telefon). Vredi li žaliti se, izgleda je u transportu nešto stojalo na kutiji, cela je malo spljoštena (alientech prodavnica; ranije sam uzimao već od njih i sve ok bilo).
Inače ako nekom znači informacija, rugged podiže monster foliju (screen protector) gotovo svuda
Još jedna stvar, na carini mi procenili paket na 10 dolara i naplatili carinu 200 dinara; zar roba do 50€ beše ne podleže carini?!
![]()
Kontaktiraj prvo prodavca sa sve slikom i trazi kompletan povracaj novca, reci da je roba ostecena, on ce ti ako je korektan ponuditi da ponovo posalje nov, ako ne pristane da ti posalje nov ili vrsti novac odmah dispute@dule2303 alientech prodaje provereno original, to mi nije diskutabilno. Problem je što ne znam jel ovo fabrički defekt (što se uvek i svakom može desiti) ili je u transportu nastalo. Kako god sad ću da vidim da im pišem; ne znam samo da li da kontaktiram prvo prodavca ili odma dispute?!
To sam i sam skontao druže ali koliko znam (ili sam mislio da znam) roba u vrednosti do 50e ne podleže carini!?! Sad ću baš da pitam u odgovarajućoj temi!200 dinara je pdv, tačno 20% od 10$
Žao mi što nema tnx opcija na forumu
U koreji ga ima od starta...ne znam jel se igde više i pojavio da ne kažem omasovioVidim da se pojavio 8+ u verziji 6/128.![]()
Da, godinama već. Skoro sam seo za kompjuter i nisam znao da se snađem na forumu, sve mi bilo neobično i komplikovano, ne mogu da objasnimPa imas neki oblik "thanx" na forumu! Ali, ti izgleda pristupas forumu, samo preko mobilnog
I ja imam isti problem s viberom. Nije mi optimizovan viber. Čudno je malo, nekad i kad uđem u Viber piše mi Disconnected na sekundu, a onda nestane.Devojka na njenom s8+ modelu ima problem sa wa i viber-om. Ne stizu joj poruke dok ne udje u aplikaciju, a desava se i da nece da posalje odmah vec nakon par minuta ili tek posto ponovo udje u aplikaciju. Viber ne radi dok ga u podesavanjima ne iskljuci skroz. Da li neko ima slicnih problema?
Sent from my iPhone using Tapatalk
U koreji ga ima od starta...ne znam jel se igde više i pojavio da ne kažem omasovio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari