Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Jeste dostupna, upravo sam probao i instalirao PP sa linka koji je ostavio @Vojkan.
Evo sta meni kaze..
b20f94d99805c2d9e44e9470ae06be35.jpg

Sent from Galaxy S8

Kod mene:
Screenshot_20171102-081956.png

Devojka na njenom s8+ modelu ima problem sa wa i viber-om. Ne stizu joj poruke dok ne udje u aplikaciju, a desava se i da nece da posalje odmah vec nakon par minuta ili tek posto ponovo udje u aplikaciju. Viber ne radi dok ga u podesavanjima ne iskljuci skroz. Da li neko ima slicnih problema?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni se recimo sinoc desilo na s7 da mi nije upalio tel kad su stigle poruke na Viber i jos sam imao propusten poziv na Viberu, prikazao tek kad sam usao u Viber. Bio je pre dva tri dana neki update za Viber, pre toga radio odlicno. Inace podesen je da ne ide u rezim "spavanja" tamo gde su podesavanja za bateriju.

]moja supruga doživljava na iphone istu foru sa viber..vidi notifikacije, tek kada uđe u viber..tako da je mozda do vibera

Sent from SM-T825 Tab S3

Stigao mi Spigen Rugged jutros sa Alija; na mestu power dugmeta malo deformisana guma tako da isto baš ne funkcioniše (mora mnogo jako da se stisne da bi upalio/ugasio telefon). Vredi li žaliti se, izgleda je u transportu nešto stojalo na kutiji, cela je malo spljoštena (alientech prodavnica; ranije sam uzimao već od njih i sve ok bilo).

Inače ako nekom znači informacija, rugged podiže monster foliju (screen protector) gotovo svuda :(

Još jedna stvar, na carini mi procenili paket na 10 dolara i naplatili carinu 200 dinara; zar roba do 50€ beše ne podleže carini?!

060529644d3af03e48422ab043cad3ae.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ukljucila je neku stednju baterije, videcemo kako se ponasa sada...

Stigao mi Spigen Rugged jutros sa Alija; na mestu power dugmeta malo deformisana guma tako da isto baš ne funkcioniše (mora mnogo jako da se stisne da bi upalio/ugasio telefon). Vredi li žaliti se, izgleda je u transportu nešto stojalo na kutiji, cela je malo spljoštena (alientech prodavnica; ranije sam uzimao već od njih i sve ok bilo).

Inače ako nekom znači informacija, rugged podiže monster foliju (screen protector) gotovo svuda :(

Još jedna stvar, na carini mi procenili paket na 10 dolara i naplatili carinu 200 dinara; zar roba do 50€ beše ne podleže carini?!

Probaj necim da opteretis sa unutrasnje strane pa da probas da ispravis. Cudi me da su ti naplatili carinu na taj iznos

U11 via TT

Probao prstima po par minuta da držim skroz izdignuto, ali džabe! Kontam par dana kad bi imao šta da zaglavim da bi možda i bilo dobro, mada cimanje je to sve, hoću ono što sam platio :(

Sto se carine tice sve je moguce ali mislim da je spigen sa alija tesko original na zalost

200 dinara je pdv, tačno 20% od 10$

@dule2303 alientech prodaje provereno original, to mi nije diskutabilno. Problem je što ne znam jel ovo fabrički defekt (što se uvek i svakom može desiti) ili je u transportu nastalo. Kako god sad ću da vidim da im pišem; ne znam samo da li da kontaktiram prvo prodavca ili odma dispute?!

@dule2303 alientech prodaje provereno original, to mi nije diskutabilno. Problem je što ne znam jel ovo fabrički defekt (što se uvek i svakom može desiti) ili je u transportu nastalo. Kako god sad ću da vidim da im pišem; ne znam samo da li da kontaktiram prvo prodavca ili odma dispute?!

Kontaktiraj prvo prodavca sa sve slikom i trazi kompletan povracaj novca, reci da je roba ostecena, on ce ti ako je korektan ponuditi da ponovo posalje nov, ako ne pristane da ti posalje nov ili vrsti novac odmah dispute

Ima i tu logike :d

Probaj malo fenom da zagreješ tu ivicu pa onda drži i vidi da li će da se ispravi,ja sam tako ispravljao one obične silikone.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Žao mi što nema tnx opcija na forumu

Još jedna informacija, doduše nebitna...telefon zajedno sa cafele zaštitom opušteno staje u rugged :D

Poslednja izmena:
Vidim da se pojavio 8+ u verziji 6/128. :)

Vidim da se pojavio 8+ u verziji 6/128. :)
U koreji ga ima od starta...ne znam jel se igde više i pojavio da ne kažem omasovio
Pa imas neki oblik "thanx" na forumu! Ali, ti izgleda pristupas forumu, samo preko mobilnog ;)

Da, godinama već. Skoro sam seo za kompjuter i nisam znao da se snađem na forumu, sve mi bilo neobično i komplikovano, ne mogu da objasnim ;)

Nemamo ništa od toga kao i uvek ;)

Devojka na njenom s8+ modelu ima problem sa wa i viber-om. Ne stizu joj poruke dok ne udje u aplikaciju, a desava se i da nece da posalje odmah vec nakon par minuta ili tek posto ponovo udje u aplikaciju. Viber ne radi dok ga u podesavanjima ne iskljuci skroz. Da li neko ima slicnih problema?

I ja imam isti problem s viberom. Nije mi optimizovan viber. Čudno je malo, nekad i kad uđem u Viber piše mi Disconnected na sekundu, a onda nestane.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kreno od nekih kineza i stigneš do onog što niko nema; respect...daj da i ja upadnem u keš neki :D

Ljudi ima li šanse da ukinem Bixby sa onog dugmeta? Svako pojačavanje tona palim majmuna. :d

Edit: Našao. :)

Poslednja izmena:
Uleteo neki software update danas, zna li iko ima li sta bitno novo?

Nazad
Vrh Dno