Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Evo navikavam se i ja, jest jedan svajp vise ali vrijedi. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da li neko koristi dual sim s8 ili s8+ i da li ima nekih problema sa istima? Čuo sam neke priče da često jedna od kartica ispada iz mreže pa me interesuju iskustva iz prve ruke.

Danas mi je iz cista mira dok je telefon bio u dzepu nestalo par aplikacija iz "APPS EDGE" i vise te aplikacije nikako ne mogu da se vrate iako su instalirane na telefonu.
Da li neko zna kako da ih vratim?

da li je neko stavljao staklo(kinesko sa ali expressa) na s8 da li se odlepljuje kao na 7 edge??

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Nema razloga da bude drugačije...uzmi neko provereno staklo tipa gpel i da te ne boli glava.

gde mogu da nadjem to malo kvalitetnije staklo ako moze malo pomoc

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Nillkin cp 3d max su odlična stakla.

Ima li ko da je uspeo da koristi neku od aplikacija za slanje sms sa računara na s8 dual sim telefonima?

Probao sam mighty text(ne podržava dual) i mysms(ne odvaja kod prijema sms na koju je karticu stigla poruka).

Hvala unapred.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ovaj kvadratom uokvireni signal, nije bio ranije prisutan...
Šta znači?
2fbb16d3a416368b69efbdaa324c526b.jpg

Da u pitanju je dual sim.

Nije bilo tog simbola proteklih dana... tek sam uzeo telefon.

U bixbyju mi youtube app izbacuje neke indijske hijeroglife mada nikad ni jedan klip njihov nisam pogledao. Da li je moguce da moj tel ima neki njihov rom? Duos model je u pitanju.

e6a0ddd55945b3f379e30ba2524a3543.jpg

Poslednja izmena:
Da u pitanju je dual sim.

Nije bilo tog simbola proteklih dana... tek sam uzeo telefon.

pa ubacio si jos jednu sim karticu i sad pokazuje signal i za jednu karticu i za drugu karticu... uokviren je valjda signal od kartice koja se koristi za net, to nisam siguran, nisam imao dual sim..

Sent from Galaxy S8

Da nisi palio vpn zbog play store-a? Možda je zato pobrljavio. Koju verziju softvera imaš?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Palio sam VPN da skinem Paypal.

25ece97d412a6009c09a81fd54ea5019.jpg

Poslednja izmena:
ako kupim ovako nesto da bi spojio tel sa tv-om, da li ce to raditi? tj da li ovaj tel moze preko usb c porta da salje sliku na hdmi ili mi treba neki poseban adapter ili radi samo sa samung dex ili..?

ICZI USB 3.1 Type C to HDMI Cable Adapter (Thunderbolt 3) 4K@30HZ USB C HDMI Cable For MacBook, Chromebook Pixel Lenovo Yoga 900
http://s.aliexpress.com/ZVNn222i
(from AliExpress Android)

Sent from Galaxy S8

Poslednja izmena:
zato sto aplikacija nije dostupna u nasoj zemlji..

Sent from Galaxy S8

Zanimljiva situacija na s7 egde i na s8,jednom su mi ispali telefoni i sada kada potresem telefon pored uva cujem kao da se zvucnik odletovao ili odlepio,inace na oba telefona radi zvucnik bez problema.
Mozete li da potresete vas telefon cisto da znam je li od pada ili je tako [emoji3][emoji3] Hvala.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Zanimljiva situacija na s7 egde i na s8,jednom su mi ispali telefoni i sada kada potresem telefon pored uva cujem kao da se zvucnik odletovao ili odlepio,inace na oba telefona radi zvucnik bez problema.
Mozete li da potresete vas telefon cisto da znam je li od pada ili je tako [emoji3][emoji3] Hvala.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Probaj da drzis sve dugmice, pa onda protresi ;)

Vrh Dno