Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

ja platio 6600 din zadnje staklo za S7e. bateriju ne menjaju ako nije pod garancijom. ako jeste, nisam siguran.

Sent from Galaxy S8
Nije vise pod garancijom. Hvala na info.
A jel zna neko kolko onda izadje zadnje staklo + baterija da se zameni?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jako onda...ne znam da li se isplati. Moracu da vidim sa burazerom koliko jos misli da ga zadrzi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Stigo novi update....
Pogledajte zadnjih 20-30 strana, 95% poruka je "izasao update" i bukvalno nista drugo (niti radi bolje, niti radi gore, niti je doneo nesto, niti oduzeo nesto...).

Jel' vi to radite za proizvodjace telefona, pa radite marketing update-a? :D

Pogledajte zadnjih 20-30 strana, 95% poruka je "izasao update" i bukvalno nista drugo (niti radi bolje, niti radi gore, niti je doneo nesto, niti oduzeo nesto...).

Sto se tiče rada, meni sve isto, što se tiče bezbednosti i ostalih nevidljivih stvari nemam pojma.[emoji23]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Popravili su snimanje u 60fps, jer je seckalo, skebali su usporeno snimanje, ponekad secka

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Je li neko instalirao Superman rom 3.0.0 (Oreo rom)? Je li radi stabilno?

je l stigao svima oreo na s7e? vidim da kod zene jos nema...

Sent from Galaxy S8

Mislio sam da je SEE zadnji. Mi smo dobili msec i kusur posle svih ostalih. Nije valjda da jos ima neka mreza u u srb koja nije dobila oreo??

cini mi se da je njen iz engleske. nije sa nasih mreza.

Sent from Galaxy S8

Ako moze neki vlasnik S7E da mi kaze koliki mu je SOT na oreo, neki prosek? Nisam rutovao telefon, ali imam utisak da mi je baterija izgubila kapacitet vremenom.

Hvala.

Bukvalno izmedju nekih 4 do 7h...na 24 ili 48h od skidanja sa punjaca. Ali narvno ta velika razlika zavisi od toga koliko je dobar signal, koliko je tel bio na WiFi ili 4g, koliko je bilo osvetljenje ekrana...sve u svemu bas varira zavisno od nacina koriscenja.
Meni uglavnom na nekih 36h do 48h izgura oko 5h upaljenog ekrana...60% wifi 40% 4g (uglavom dobar-solidan signal)...osvetljenje na auto

Mi na obicnom s7 isto tako od 4 do 7, stim da 4h bude u 99% slucajeva, a preko 4h nikad.

Mogu li se na "običnom" S7 dual sim aparatu omogućiti duple aplikacije (viber, whatsapp, moj telenor...)?

Mogu li se na "običnom" S7 dual sim aparatu omogućiti duple aplikacije (viber, whatsapp, moj telenor...)?
App Cloner, mada imas i fabricku aplikaciju na oreo da kloniras Viber i Whatsapp..za Moj Telenor App Cloner.

Ok, ima li razlike u potrošnji baterije između fabričke aplikacije i app clonera?

Ok, ima li razlike u potrošnji baterije između fabričke aplikacije i app clonera?
Ako moze neki vlasnik S7E da mi kaze koliki mu je SOT na oreo, neki prosek? Nisam rutovao telefon, ali imam utisak da mi je baterija izgubila kapacitet vremenom.

Hvala.
Meni je oko 4, stim da ga stavljam na punjenje svaku noc. Pred punjenje i.a jos 20-30% kako kad.
Ali kontam da mnogo zavisi i na sta je taj ekran bio upaljen. Citanje fb-a, youtube, igrice. Nije isto. Jedno ce omoguciti veci SOT a drugo manji. Ne znaci odma da ti je baterija losija ili da imas problem.

Hvala.

ispod 4 ne ide preko 5 retko. Battery health na 93% ...

je l stigao svima oreo na s7e? vidim da kod zene jos nema...

Sent from Galaxy S8

Nisam probao i dalje sam na 2.5 na obicnom S7 na Edgu sam na ALEXANDR .... Ono sto sam procitao na grifodev/xda je da i dalje ima random reboot po par puta dnevno i da se ceka novi base da bi se to resilo - stoga nisam ni instalirao jos trojku.

Poslednja izmena:
Da li je neko skoro obnavljao Samsung Knox License( SKL) keys potreban za Adhell 3.1.1? Moj je istekao 4.9.2018 a kada pokušam da generišem novi, dobijem obaveštenje da mi je SKL key već generisan a sa tim isteklim ne mogu aktivirati Adhell 3.1.1

Za stari kljuc moras da ides na "revoke" da bi mogao da dobijes novi

Nisam ni imao ponuđenu opciju revoke, pisao sam im mail pa su rešili taj bug tako da sam nakon toga uspeo generisati, hvala

Problem sa notifikacijama.

Prije dva dana sam povezao neki smart watch sa telefon,probao kako radi(nisam bio zadovoljan sa satom) pobrisao aplikacije koje sam koristio za notifikacije za smart watch.E sad mi se desi kad mi stigne neka notifikacija od vibera,instagrama,taptalka,fb...itd da se ponavlja zvucna poruka po nekoliko puta kao da je stiglo vise notifikacia,a zapravo samo jedna je upitanju/Ima li to negdje da se podesi?

Ja sam isto jednom cackao nesto u notifikacijama i isti sam problem imao, posle par sati cackanja, resetovao sam telefon

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel jos radi onaj SABS? Cini se da je dosta laksa procedura no sa ovim paklom 3...

Posle instalacije Avgustovskog sec. patcha to jest verzije "ERH4" sa sammobile putem Odina napokon se potrosnja baterije vratila u normalu. Preko 4h od cega preko 3h aktivnog igranja sa zvukom i brightness auto na 3/4. Na prethodnoj verziji (april) tesko dq bi pregurao 3h a da ne bude na 20% . Takodje deluje blago zivlje pri radu, a bit more snappy. Preporuka posle par dana koriscenja.
b6a27f9b8b3a339da8c7479d89e48db6.jpg
153bc8ce661a43e3d8028cfcd53c2cbf.jpg

Nazad
Vrh Dno