Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ljudi da li vredi prelaziti na s8 ili s9, cene sami znate, da li doplatiti 120-140 za s8 ili dodati jos 100 pa uzeti s9?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ja ne bih prelazio. Gledao sam uporedni test s7edge vs s9, po brzini su isti, negde je s7 brzi od 9ke. Naravno oba su oreo

Da li wireless punjac treba da se ugreje dok punim telefon?
Posto sam punio s7, podignem nesto telefon koji je bio vreo kao i sam punjac, ne znam ko je kriv za toliku toplotu telefon ili punjac
Nije mi se ovo desavalo ranije...

Definitivno julski update je rešio problem sa "cell standby". Nije više prvi potrošač, sada je četvrti, peti...

To samo za Edge?

Koja je to verzija softvera i za koji region?

Engleski BTU.
Juče ponovo update, i dalje je security patch 1 july.
874bdeb3b109ff659c05552cfe925be9.jpg

Poslednja izmena:
Cim otkljucam tekefon otvori mi se stranica na samsungovom pretrazivacu,svaki put različita. Koji program da skinem da preskeniram tel. pretpostavljam da je je neki virus.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

^^
Edge 7, i kod mene britanski BTU, ali nijedan updejt od nadogradnje...

Potvrđujem da je cell standby problem rešen ovim updejtom. Evo ga, posle 7 sati korišćenja, na 2%. Pre bi bio 7-8%. Doduše, trajanje baterije mi je identično, što ukazuje da su svi oni koji su govorili da je cell standby grafički bug bili u pravu.

Ma sve se vidi u BBS. No kad više ljudi kaže da im se cedi baterija, ako oni misle tako neka [emoji1]

Možda je i grafika, ali kako se objašnjava pojava da čim nije na WiFi baterija izdahne, tj gledaš i vidiš kako padaju procenti, samo stand by, maltene bez korišćenja telefona?
U petak sam bio recimo ~9h na Savi u blokovima, jedva sam sačuvao neki %, a telefon je uglavnom stajao u džepu.

Na SEE sledeci ocekujemo polovinom septembra :) kakvi jadovi

A bit of fun :) Vazno za naplatu rominga kod sva tri operatera iako je data roaming iskljucen!
Cim se desava kod sva tri, i toiko su male sesije, verovatno je to, ali VoLTE je vec dve godine postojao u Grckoj.
I ja mislim da je zbog toga sto ranije nisu operateri imali 4G roming, pa ni pokusaj poziva nije isao na VoLTE.

A mozda je ovo jos jedan razlog da ne smarate sto vam ne stize novi OS update na telefonima, jer je i on potreban da bi VoLTE radio :p

Kad bude potvrdjeno da sam u pravu, kako cu se smejati :D

Uraa, stigao mi julski update za S7 SEE :)

Dobro da si javio. Instalirao sam ga

Dobro da si javio. Instalirao sam ga

Narode javite kako se telefon ponasa posle ovog update. Navodno su u njega vec stavili security patch za meltdown pa me interesuje da li ima performance impact kao sto je to bio slucaj na x86/x64 platformi.

Pozz forumasi... hteo bih da stavim google cam kao precicu na zakljucanom ekranu da imam 2 kamere ali kad hocu da otvorim trazi mi sifru ili otisak prsta. Postoji neka fora da se ukljuci to bez toga? Hvala

Narode javite kako se telefon ponasa posle ovog update. Navodno su u njega vec stavili security patch za meltdown pa me interesuje da li ima performance impact kao sto je to bio slucaj na x86/x64 platformi.

Bolji je nego aprilski u benchmarku za 5000 poena

Nisam primetio neku razliku..

Kako je moguće ako nisam palio internet da mi telefon pojede 400kb u romingu?
Po ovih 0.10mb se vidi da se sam kacio na net i nesto radio, u to vreme bio sam u busu i vracao se sa mora
Cifra je 60din/100kb nije strašno, ali mi je neverovatno da se to dogodilo
Ja idem do te mere da sklonim taster za data saobracaj iz NC da ga slucajno ne pritisnem i opet se *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* nakaci na net
eaf2047ad99ae79f4018c3c0dde908a8.jpg

Poslednja izmena:
Sinoc sam dosao iz Grcke. Iskljucen mi je bio internet i nisam koristio pozive. Uvidom u stanje, trenutno zaduzenje je 1200,00. Obracunato koriscenje interneta u romingu. U pitanju je mts.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Azurirao juce, restartovao nakon toga i napunio bateriju. Ne bih rekao da ima ikakve razlike u potrošnji i brzini, možda ali minimalno.

Drugar koji je bio sa mnom isto 1200din imao vise na racunu, a nije koristio net u Grckoj... ovo su lopovska posla

Pogledajte temu, MTS je vec stornirao te racune i ljudima koji se nisu zalili. VIP je stornirao za sada onima koji se zale, za Tln se ne zna (moguce da su ove godine sredili to, imali su taj problem jos prosle prijavljen).
Ali zalite se svakako, za svaki slucaj. Ovo je pogresna tema!

Nego, recite koji OS na S7/S7E imate vi koji ste imali problem sa tom naplatom?

Oreo, ali mislim da je zbog lte mreze.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Da se nadovežem na priču oko potapanja S7 u vodu. Opet je ronio jutros, ovaj put sa izolir trakom preko svih otvora, nikakvih problema ovaj put nije bilo, traka izdržala :)

Lepio si sve otvore?
Dugmice, lock i home button?

Nazad
Vrh Dno