Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ok, onda nista.
Evo kako to izgleda kod mene sada, nakon 3 h SoT-a i nekih 12 h od skidanja sa punjaca na 58% baterije 1% CS-a ili 48 mAh koliko je malo potrosio CS na ovoliki period, tako da SoT ide do 7 h.
7107b8eec9229b3f41469acf3f8694e5.jpg

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Telefon bio na 4G ili na WiFi?

Znači jedino rešenje je da se telefon rutuje, da bi se cell spustio?

Sent from my H2 using Tapatalk

Telefon bio na 4G ili na WiFi?
4G, od pre 15 min na WiFi ceo dan van kuce i skoro dodjosmo sa nekog decijeg rodjendana.
Znači jedino rešenje je da se telefon rutuje, da bi se cell spustio?

Ovo je jedino sigurno i pravo resenje, neko je spomenuo jos neko ali nikako da postavi taj isti SS da vidimo nakon toga kako se ponasa CS.

Poslednja izmena od urednika:
evo jos jednom da napisem resenje bez root-a za drain

idi u general managment/reset/reset network settings

i restartuj telefon

eto to toliko... nikakav root i rešen problem

Sent from Galaxy X, prvi telefon sa tri i po kamere

Ja sam to probao, ali i dalje mi je isti cell

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi, imam 3.8gb slobodne memorije, i kad hocu da instaliram novi Asphalt 9 koji ima,pise da nema memorije. Zasto?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

^
Ako je u garanciji baterija po upustvima samsunga su duzni da je promene.

Pa to je onda super od strane Samsunga. Ne zeza baterija vec nesto drugo a oni ti zamene i bateriju. Nice:)

Jel su skuvali neki debloat stock 8.0 na xda?

Odavno ima ALEXNDR 8.0

Nije mi pomoglo resetovanje mreznih podesavanja. :)

meni je pomoglo. ne znam u cemu je fora. zao mi je... [emoji26]

Nije ni meni , tek flash preko odina novog modema je odradio posao. Sad su i cell standby a zadivljujuce i android system pod kontrolom sto se draina tice.

Pa lepo ja kazem, mora modem i firmware da se flesne, ali dobro, svako ima pravo da pise, samo sto nije sve istina i ne pomaze ostalima.
Ja sam par puta pokusao ko me je poslusao njemu je bolje ko nije znate i sami odgovor.
Cak sam tom kojem sam prvom hteo da pomognem taj me jos izvredjao, sta fles samo reset network i cao.
Nema veze ko hoce nek uradi ovako kako jedino pomaze(twrp ili odin) ko nece nek se igra sa resetom network-a i super.

Pa zar nece izbaciti neki zvanicni update i resiti to?
Zasto se to uopste desava i zašto je jedino resenje taj fleš?
Sta se dobija/menja sa flesovanjem?

Kad su se proizvodjaci brinuli za bateriju i da stari model dobro radi?

Koliko ste zapucali za te update-e, kao da su bilo sta pametno doneli, a jos kao da nikada niste videli update pa vas cudi sto ne radi sve :D

@invi, za Odin flash ne treba root. Treba OEM UNlock samo, ali i to ubija garanciju, iako je mnogo prostije od roota ;)

Poslednja izmena:
Hoce neko da proda brzi punjac za samsunga? Treba mi sa usb kablom i da je original samsungov. Treba mi za auto, da ne vucem iz kuce u kola i obrnuto

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ljudi, kako gasite ekran ? Meni je bezveze za to pritiskati često hardwersku tipku, na Xiaomi MIUI-u sam imao widget ikonu koju sam stavio na home screen i tapom sam gasio display. Na Samsung Nougatu toga nema, a koliko vidim ni na oreu.

U playstore ima aplikacija za to ali većina ih nije kompatibilna sa fingerprint skenerom, a one koje pak jesu su kompliciranije, sa bloatware-om, i bagovite...

koristim nova launcher i gesture double tap screen lock... dobro me sluzi

Sad sam probao double tap - screen lock, radi, ali nakon toga ne prihvata fingerprint unlock, samo šifru...

Promeni podesavanje u Novi pa će prihvatati.....

58ee6e851c436ff22184f06c0002bcae.jpg

from komsa's S8

Poslednja izmena:
@Zekiju
Aha. A šta kad prisloniš prst na fingerprint ti odmah ponudi za ukucati password, ili ipak moraš klikati home dugme ?

Aha, Nova Launcher je mogućnost ako baš ne bude nečega običnijeg. Sada sam našao u playstore, Screen Lock (One touch...), crno siva okrugla ikona, oko 5 MB je čak, ali oko 500 000 ljudi je skinulo. Pročitao sam komentare i puno ih kaže da je super i da radi sa fingerprint senzorom. Sutra ću isprobati.

Nije ni meni , tek flash preko odina novog modema je odradio posao. Sad su i cell standby a zadivljujuce i android system pod kontrolom sto se draina tice.

Jel mozetaj fles modema bez rutovanja telefona ili mora da se rutuje?

I ja sam probao reset modema, wipe cache partition i ne znam sta sve medjutim nije pomoglo nista od toga.
Mada citam po stranim forumima posle tog flesa modema cell standby nestane ali baterija ne drzi nesto bog zna sta bolje, tj i dalje postoji problem.

Poslednja izmena:
Imas iznad par postova kako se radi. Ne mora root i ne trigeruje knox. Samo poslednji odin i modem fajl novi i to je to.

Pa ako je resen update-om mozemo da sacekamo zvanicni koji stize na telefon i ubacimo bez rootA? :)

I uopste mi nije razlog garancija, smara me da se bakcem sa time...

Poslednja izmena:
Vrh Dno