Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Na zalost nisam vican rootovanju i sl. Izgleda da cu cekati zvanican updejt ili cu prodati fon koliko me ovo nervira.

Pobogu pa rutuje se jednim fajlom za tipa 2 minute

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Meni ste smucili temu, kad je 50 stranica vec samo o jednom piglu update-u, a niko da pokaze i jednu stvarno dobru stvar koju je dobio....
Koliko se ljudi zalude ;)

Super je Oreo...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Izgleda da su popravili cell standby bug. Dva dana ga nisam video.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Možda si bio samo na WiFi.

И ја сам ово примјетио, само кад је телефон 80% и више времена на wifi онда је нормалан cell standby. Иначе је он главни потрошач.

Али све је то и можда само грешка у приказу као што је неко писао. Према мојој субјективној процјени на основу већ 20ак дана кориштења, батерија на Oreu ми је слабија за 10ак % од Нугата на обичном S7.
Слике могу да окачим али то је срамота, ја сам сада са 3h SOT-a већ на 10-15%. Accu battery послије 202 мерења показује 74% ако је и њему било шта вјеровати.

Ima, pisao sam vec nekoliko puta, vrni se malo unazad.
Meni je recimo 1%.
Evo recimo za dva sata nema CS-a uopste a ukljucen je non stop DATA(3G, 4G) dok malopre ne dodjoh kod kuce pa se prebacih na WiFi.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
8f4fbb893666ee74b86b3ebffd32e43a.jpg

Sta treba da se uradi da bi ispolirao ovaj problem. Kazi mi na kojoj je strani post da vidim.
I jedno pitanje za sve da li uopste neko ovde ima 6h sota na oreu :d ili se svi vrtimo oko 4-ke. Jos jedno pitanje... vratio bi definitivno tel na 7.0 ali me muci aplikacija banke inteze... Mora bi opet da idem kod njih u poslovnici da bi mi je podesili (takva je procedura). E sad da li mogu neki backup da odradim bez ruta, mozda rucno nesto? Ako ne sta bi trebao da ispunim od uslova da bi mogo da odradim backup podataka same aplikacije? :)

Odavno mozes sam preko eBankinga da reaktiviras Intesa Mobi.

Moze malo opsirnije u pm? Sta i kako :)

Uđeš na sajt, prijaviš se pa ideš na Usluge pa na Intesa Mobi pa na Aktiviraj/Deaktiviraj uslugu. Dalje ćeš se snaći

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Stigao Oreo i u Crnu Goru.
Ako znam dali da ga instaliram, zadovoljan sam i ovim starim...

Pa ako vidis na slici da za verziju pise g930...see onda jeste za see

I šta nam kaže taj novi updej, nešto bitno?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Sta treba da se uradi da bi ispolirao ovaj problem. Kazi mi na kojoj je strani post da vidim.
I jedno pitanje za sve da li uopste neko ovde ima 6h sota na oreu :d ili se svi vrtimo oko 4-ke. Jos jedno pitanje... vratio bi definitivno tel na 7.0 ali me muci aplikacija banke inteze... Mora bi opet da idem kod njih u poslovnici da bi mi je podesili (takva je procedura). E sad da li mogu neki backup da odradim bez ruta, mozda rucno nesto? Ako ne sta bi trebao da ispunim od uslova da bi mogo da odradim backup podataka same aplikacije? :)

Naravno da ima i preko 6 sati SoT-a sto ne bi bilo, imao sam ja i preko 7 i po sati SoT-a dok sam setao fon bez Samsung health-a.
Ovako sa SH-om tu preko 6 sati bez problema, uz konstantno 4G i nesto WiFi-ja, uglavnom uvek na netu.
Ne bih se nikada vratio na 7, jedva sam cekao da u Maju izbace i da predjem, jer je 7mica em losa, em spora, em bagovita, Oreo ubija i sa stabilnoscu, brzinom, baterijom, sve.
1d99271276971c1b795574b023f02780.jpg

Stigao tel sa servisa. Menjana, maticna ploca modul displeja sa tačom i baterija. Instalirao sam accubatery, bas da vidim sta ce da pokaze kad ga napunim

Prekidao sam punjenje, ali ajd zadovoljan sam
43d56fbb7fca9031c217b35cc5c4c1fd.jpg

Evo neki novi update na oreo...
e0137bf8b990045afcc5cc105c44f751.jpg

Stigao tel sa servisa. Menjana, maticna ploca modul displeja sa tačom i baterija. Instalirao sam accubatery, bas da vidim sta ce da pokaze kad ga napunim

Nikad mi nece biti jasno, kad su zameili vec sve zar im nije lakse da daju novi uredjaj

Nije. Ovako zarađuju, jer im se isplati da poprave uređaj.

Jel ovih 15% taj cell standby problem? :)
9793a9f975ba0338c7b167dcd3267e09.jpg

Može li kako da se rijesi ovaj problem sa cell standby?

Sent from my H2 using Tapatalk

Haha, milion puta pitano, isto toliko odgovora/resenja davao, dzabe...
Ima resenje par strana ispred.

Ja to ne mogu da nađem, postavi ponovo ako možeš.

Sent from my H2 using Tapatalk

Resetovao sam network settings, videćemo dal pali

Vrh Dno