Izgleda da su popravili cell standby bug. Dva dana ga nisam video.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Možda si bio samo na WiFi.
Ima, pisao sam vec nekoliko puta, vrni se malo unazad.
Meni je recimo 1%.
Evo recimo za dva sata nema CS-a uopste a ukljucen je non stop DATA(3G, 4G) dok malopre ne dodjoh kod kuce pa se prebacih na WiFi.
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
![]()
Sta treba da se uradi da bi ispolirao ovaj problem. Kazi mi na kojoj je strani post da vidim.
I jedno pitanje za sve da li uopste neko ovde ima 6h sota na oreu :d ili se svi vrtimo oko 4-ke. Jos jedno pitanje... vratio bi definitivno tel na 7.0 ali me muci aplikacija banke inteze... Mora bi opet da idem kod njih u poslovnici da bi mi je podesili (takva je procedura). E sad da li mogu neki backup da odradim bez ruta, mozda rucno nesto? Ako ne sta bi trebao da ispunim od uslova da bi mogo da odradim backup podataka same aplikacije?![]()
Nisam siguran da sam te skontao. Pitam ga na kojoj je mrezi.Pa ako vidis na slici da za verziju pise g930...see onda jeste za see
Stigao tel sa servisa. Menjana, maticna ploca modul displeja sa tačom i baterija. Instalirao sam accubatery, bas da vidim sta ce da pokaze kad ga napunim
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Nikad mi nece biti jasno, kad su zameili vec sve zar im nije lakse da daju novi uredjajStigao tel sa servisa. Menjana, maticna ploca modul displeja sa tačom i baterija. Instalirao sam accubatery, bas da vidim sta ce da pokaze kad ga napunim
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Uvek menjaju bateriju, ako otvaraju telefonDa li su ti bateriju menjali automatski ili na tvoj zahtev?
O da.Jel ovih 15% taj cell standby problem?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari