Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Napravi u clipboard-u ovako i rešio si malo "i"

71338fe696680e8a7389dbaa58e98375.jpg

U kom slucaju moze od Promobija da se trazi zamena telefona (mislim da sam negde citao da moze da se odbije popravka i da se trazi drugi tel.)?

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Nesaobrazan uzorku i modelu, i da kvar nije neznatan. Uglavnom to vazi za prvih 6 meseci i tada bi trebali bez pitsnja da zamene uredjaj, a posle toga mora da se dokazuje da nije bio saobrazan.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sad vec stvarno nema smisla.
Jel neko ima informaciju, hoce li SEE uopste i dobijati update na Oreo??

Izgleda da nece...da se zalimo svi skupa?[emoji854]

Je li stigao oreo za G935FTOP2ERE8 ,posto kolegi na njegov s7 edge nije jos stizao?

@Djilkosh_Ns e u tom slučaju kad prvo slovo u recenici treba da bude veliko on ga promeni u malo :D al redje pišem prvo slovo veliko tako da cu ostaviti.

Po gramatici i pravilu, rečenica ne može da počne sa veznicima [emoji4]

Kad se dopisujes kazi mi da vodiš računa da ti prvo slovo ne bude i?
A to dopisivanje
Izgleda ovako
Lupas enter svako malo
i nakon nekog vremena desi se
Da slovo i bude prvo
Kontas? :)

Vodim računa [emoji6]

Vi sto spasavate milisekunde autokorektom ste mi omiljeni. :D

Kako da se proveri da li je Samsung s7 edge orginal?
posto vidim da je za G935FTOP2ERE8 ove modele stigao oreo,ima li neki program da proverimo ovaj tel?

Ako hoces, dacu ti na poklon uv lepak, sa tim se i lepi inace. Imam nekoristenu tubu uv loca. Tako se zove. Treba ti samo uv lampa da bi se lepak stvrdnuo

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja sam pisao, postoji metoda(fabricka) tzv. laminacija i sa staklom kosta ta 100€ sad da li je to tebi sumanuta cifra ili ne, ja licno smatram da nije, ali ti imas olaksavajucu okolnost pa bi ti lepljenje naplatili.
Znaci manje bi bilo.
Postoji i losija(stara) metoda to je tim UV lepkom, ali to ne preporucujem pogotovu ako ostavljas za sebe jos neko vreme telefon.
To je bas lose i vidi se da je lepljeno po sredini dok laminacijom nema nicega pogotovu ako radi neko ko zna.
Ne bih javno ukoliko te interesuje PM, jer sam neki dan pokusao "kolegi" da pomonem jer je covek pitao za servis koji radi neke specificne telefone, ja napisao i dobio opomenu.
Da ne bih opet nadrljao pomazuci drugima, samo PM ako si zainteresovan.
Pritom moderator kaze zabranjeno reklamiranje, a to nije bila reklama, vec pomoc, no oni su "jaci".

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Eto čovek ima loca lepak, sredi to očas posla. Samo nabavi UV lampu i gotovo.

Фала људи на помоћи.

@invictus2404
Хоћеш да ми кажеш да ако бих ово залепио тим УВ лепком да би било ружно и видело би се... чак и ако је у питању само овако мала површина?
Не знам, телефон наравно планирам да користим још дуго али мени је и тих 100е које спомињеш сумануто. Па полован добро очуван овај телефон капирам да се већ налази за 250е, где да дајем 100е за санирање мало веће тачке.

@suboticanin
Хвала и цимаћу те преко ПМ-а, питао сам колегу са посла и рече ми да он има УВ лампу кући, па бих могао нешто комбиновати.

Ako radi i ako možeš sve ovo da vidiš onda je original.

542885aadd7e4a54b0db3681d6367071.jpg
2bcea50d907892fe17f7957baf2c234f.jpg

Ovo mi izbaci
2041adee498479baf95f82432dacd5d9.jpg

I pise mi Knox 0x0

PS:koliko je validan AnTuTu Officer?

Poslednja izmena:
Nije validan. Meni je pokazao da telefon nije originalan iako, naravno, to nije tačno. Ova app ti je najbolja

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Pa i nama na ovaj tel AnTuTu Officer pokazuje da je high copy, dok Phone info kaze da je orginal.

Pa zato i kažem. AnTuTu nije validan što se toga tiče. Phone Info pokazuje sve informacije o telefonu tako da tu ne bi smelo da bude greške

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

dešava mi se da nakon unlocka telefon otvara aplikacije nasumično...[emoji848]

Sent from Galaxy X, prvi telefon sa tri i po kamere

Cherovao sa samsung sluzbom podrske danas. Uveravao me da ce svi dobiti.
Mada, kada sam mu spomenuo SEE csc inicijalno je zakljucio da imam hrvatski fon tako da nisam siguran koliko je obavesten...

Pa naravno da će svi dobiti, u to ne sumnjam. Nikad se nije desilo da neki region ne dobije. Ali ako ga budem čekao do izlaska Android P, prodajem ga isti dan.
Poslednji region koji je dobio je prekjuče - Ireland, krajem juna je Španija, UK O2, EE, Australia, Sweden...

Cherovao sa samsung sluzbom podrske danas. Uveravao me da ce svi dobiti.
Mada, kada sam mu spomenuo SEE csc inicijalno je zakljucio da imam hrvatski fon tako da nisam siguran koliko je obavesten...

Pa kada si vec pricao sa njim trebao si da ga obavestis,taman to malo da speed up.[emoji854]

Drugari preporucite neku ok foliju za S7e,ali da ima da se kupi kod nas.

Imas silikonsku foliju da uzmes kod nas tj da ti stave u servisu, odlicna stvar, tj najbolja do sada.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Ajd nesto sto nije vezano za update...kad prebacim klip sa S7E na S8 preko bt ili vibera S8 ne pusta klip, unsupported video..? Zna li neko o cemu se radi i kako resiti ovo?

Често пребацујем снимке са S7E на S8 преко вајбера и WiFi Direct-a и нисам никада имао овај проблем. Вајбер свакако компресује видео али WiFi Direct и Bluetooth шаљу оригиналан фајл, не би требало да буде проблема.

Sent from Galaxy S8

Vrh Dno