Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Da li se kod vlasnika crnih S7 u samoj slusalici pod odredjenim uglom vidi srebrno presijavanje zvucnika iz unutrasnjosti? Kod mene se bas vidi pa rekoh da nije neki fabricki feler? Hvala.

Kod mene se ne vidi gotovo uopste, mozda sa razdaljine od milimetar, dva pod jednim uglom.

Ja imam situaciju da sam izricito deaktivirao da mi ne radi autoapdejt. I danas prepodne mi stize notifikacija veca od ekrana da je stigao ota apdejt za oreo.
I sad mi svetli tu na sve strane u settingsu, ne mozes ga skloniti, pa me zanima sta smo se na kraju dogovorili. Da li da se radi apdejt ili ne ??
Meni je baterija vec dozivela ogroman sinteticki udarac nakon apdejta prvog aprila, pa nisam siguran da li su toliko smeli da ga useru vise nego sto vec jesu.

Da li se kod vlasnika crnih S7 u samoj slusalici pod odredjenim uglom vidi srebrno presijavanje zvucnika iz unutrasnjosti? Kod mene se bas vidi pa rekoh da nije neki fabricki feler? Hvala.

Kod mene se vidi. Prvi sam vlasnik tel. nikad popravljan i sl.

OK ljudi, sta je sada aktuelno za ubijanje reklama, za nerutovane telefone?

@ever86

Moja je nova bat pa mozda zato drzi ovako
ad6dbb343dc8bc157bc050cab49f97df.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@dstamenkovic90
Hvala puno :D
Ovo , sa izuzetkom standbya, jos bolje drzi nego moj 7.0 :D

Stand by drzi par dana dobro pa odjednom pobrljavi..

Razmotricu jos malo. Sto je sigurno sigurno :D
Posto sam skeptican u vezi toga da li ce izaci vise i jedan jedini iole ozbiljan update za s7. Te, ako se ispostavi da ova nadgradnja ima inherentan problem sa standby-em cisto sumnjam da ce se potruditi da ga poprave

Hvala, sljaka :)

I jos jedno pitanje - otkada sam stavio Micro SD karticu (iz druge teme), telefon kao da se malo vise greje i da ima manji SOT? Da li to tako treba, i sta da se uradi po tom pitanju? Generalno je ne koristim, nemam za sada nista na njoj, samo sam je formatirao i imam jednu sliku.

Poslednja izmena:
Iskreno ne znam, u svakom svom telefonu imam Micro sd karticu tako da nisam probao bez nje.

Nikako mi ne stize update na Oreo, telefon S7 iz MTS-a. Zna li neko sta je?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I sad mi svetli tu na sve strane u settingsu, ne mozes ga skloniti, pa me zanima sta smo se na kraju dogovorili. Da li da se radi apdejt ili ne ??
Meni je baterija vec dozivela ogroman sinteticki udarac nakon apdejta prvog aprila, pa nisam siguran da li su toliko smeli da ga useru vise nego sto vec jesu.

Ја постављам исто питање, ако може још пар корисника да потврди да ли је дошло до скраћеног трајања батерије после апдејта на Орео? Ако је батерија скраћена и за 5%-10% нема шансе да апдејтујем то внуго.
Ако ипак није страшно и ако будем радио овај ОТА апдејт... да ли се губи нешто од података, creedential managera, или нешто слично томе... или све остаје нормално?

И задње питање, ако ипак одлучим да нећу да радим апдејт, како да скинем одозго ону досадну нотификацију, треба неки посебан app за то?

Ne gubi se ništa, meni još uvek radi i adhell 1! Zbog njega i ne radim FR :)

Meni je stiglo zato sto imam nemacki telefon, pa sam na DBT-u. Ne znam zasto se nervirate sto vam ne stize kada evo i nama kojma je stiglo samo pravi probleme posto ne znamo da li da prihvatamo apdejt xD
@joximovic Ne bi trebalo da ti brise ista. Ja sam prevrnuo ceo internet i nailazim na suprotstavljene podatke stalno.
Sa notification tray-a samo svajpujes i skloni se, ali je bez ozbiljnog prckanja i *******cija nemoguce skloniti obavestenje o apdejtu iz settings-a. Koliko sam razumeo, doslovno je lakse fleshovati stariju verziju sistema nego se *****avati sa sklanjanjem notifikacije iz menija za opcije.
Inace moram jos da prokomentarisem da obozavam sto u opisu apdejta jedna od kljucnih stavki koja ga promovise je optimizacija i duzi rad baterije xD
A, ja kad sam svojevremeno apdejtovao moj s4 sa kitkata na lolipop doslovno kao da je neko uzeo noz i presekao mi bateriju na pola. Tako da nista ja njima ne verujem dok se jos neka dobra dusa ne za*mjau**mjau**mjau**mjau* da ovde podeli svoja rl iskustva.

Vidim ja bice vracanja na 6.x.x. :D
Salu na stranu ne vidim sta to ima novo na oreo sistemu da bi postojao hype oko instaliranja istog. Svaka sminka postoji na XDA mozete od S7 da napravite Pixel za 30min..

Da, ali onda mora root... A zbog toga(kozmetike) da rutujem, ne pada mi na pamet...

Ja juce ipak odradio update na Oreo DBT..cisto me znatizelja vukla...pa sta mi Bog da :) Ako bas,bas mnogo ne valja, vracanje na Nougat mu ne gine.
Javljam utiske sutra-prekosutra

Ma radi dosta bolje, brže a i lepši je za oko. Jedino ovaj cell standby zeza...

Neko je pominjao da cell standby zavisi od podesavanja izbora mreze(4g/3g/2g) Isprobao sam sve kombinacije koje telefon nudi i u svakoj kombinaciji dobijam slican sot i rezultat potrosnje u kome cell standby prednjaci.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Stavio sam VOD UK odmah kada se pojavio. Meni je Oreo odlican, radi fluidno i puno bolje od 7ice, stabilan i ne zeza ni malo. Uz Nova laucher baterija mi je prilicno bolja.

Pozdrav ljudi ovde sam nov! Kopiracu post sa drugog foruma da ne kucam ponovo:

Imam problem, kad snimam kamera jako secka... kad pustim snimak znaci haos, lomi se video
Drzim FHD rezoluciju

Resetovao telefon vise puta i nista se ne menja.
Posto sam na odmoru u Grckoj takodje primetim dok sam u sobi da mi se greje telefon dok ga koristim, uzmem zenin a5 2017 on normalne temperature...
Sta bi moglo biti?
Možda je zreo da ga vratim na fabricko podešavanje

Takodje bih dodao da mi je temperatura baterije posle 30tak minuta cackanja 36°C.
Sad kad sam snimao nije mi seckalo, testiracu ga par dana...

Nekoliko pitanja za vlasnike S7E dual sim, posle prelaska na Oreo, ne mogu se postaviti precice na pocetnom ekranu aplikacija iz Secure foldera...to sam nekako resio posto vidim na netu da skoro svi imaju taj problem, postoji vec opcija u podesavanjima koja klonira Viber aplikaciju da se moze koristiti jos jedan nalog. Ako neko ima resenje neka pise i za ovo..
Da li je moguce napraviti nekoliko kloniranih aplikacija Moj Telenor za proveru racuna na drugim brojevima..treba mi za moj broj i jos 4 drugih.

Poslednja izmena:
e ovako, fleshuo sam mu oreo za Nordic podrucje. odin mi prikazao FAIL na hidden img. frka haos. nema boota vec prikazuje kao da se proba povratit telefona sa nekim samsungovim tool koji yahteva serisjki broj uredjaja da bi odradio posao... cvrc... to nemam. nema ni na kutiji od istog. STA DA RADIM ?!?! posle 2 sata kruzenja po forumima bez veze POKUSAM OPET jer imam pristup download modu...
ponovo fleshujem isti firmware ali ovoga puta bez csc-a... i telefon PROGURA!!! Botovao se normalno... svi podaci su tu (moje radosti)
OREO at its finest! sto bi rekli u Otpisanima OP TRT GEVEZN ZAJN! baterija katastrofa. barem kod mene osetno.
Svako jutro pred polazak na posao ga skinem sa wireless punjaca u 07:00 i kada dodjem sa posla kuci oko 19:00 imao bih uvek oko 60% baterije a sada imam oko 30% i hvata me panika... svaki dan imam isto koriscenje telefona viber radi i pozivi punom parom. ponekada nece da odreaguje otvaranje preko fingerprinta i home tastera vec trazi da stisnem power dugme da upali ekran.
Izgleda ce u nedelju da ide na brisanje cele interne memorije i ako nastavi da crpi bateriju koja mi je bitnija nego neki GIMMICK tamo onda u ponedeljak vece se downgraduje na Nougat sa osehom na licu

ili mozda neki custom rom. neka preporuka mozda >! ????

Kod mene nikad nije ni radio unlock fingerprinta bez da stisnem home dugme...

Nazad
Vrh Dno