Nije to kod Samsunga to je kod androida generalno, kao kad praviš nprMislim da kod samsunga kada stavis tacku na pocetku naziva, on to kapira kao skriveni folder...pa ga sakrije.Treba ti neki explorer u kome mozes da vodis skrivene fajlove/foldere... probaj... Samo vidim da si ti stavio na kraju, ali probaj...ne gubis nista.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Daj link brale za adhell 2, sa xda..Samo da iznesem iskustvo vezano za ne rutovane telefone..tj.programe koji blokiraju reklame na njima AdHell 2 i SAABS.
Istekao mi je onaj knox key i resio sam da sa AdHell-a 2 predjem taman na SAABS i vidim da li ima neke razlike. I za divno cudo ima, odnosno na SAABS nije hteo da mi blokira reklame. Dobro mozda negde ih i izblokira ali bas, bas retko. Proslo mi je kroz glavu da su uspeli i te aplikacije koje rade bez ruta da uniste..A onda sam cisto iz dosade opet instalirao AdHell 2 i gle cuda...odlicno i dalje radi tj.blokira skoro sve (nigde gde su bile reklame sa SAABS-om AdHell ih nije izbacivao).
Tako da cisto znate i ustedite zivce i vreme i da bolje koristite AdHell 2 umesto SAABS-a jer super odradjuje poso za sta je zamisljen.
P.s. U pitanju je sistem 7.0 sa Aprilskom zakrpom. (Na Oreo-u jos uvek nisam probao koji je bolji i ima li razlike)
Radio.. Znaci ne radi vise?Ne radi vise taj sa XDA link: http://adhell.nobelium.xyz/ - javlja stalni CloudFlare 502 error. Jedino da skines sa koje strane unazad, neko ga je modifikovao da opet radi.
Ja sam odusevljen koliko je on dobro radio, nije ni cudo da su ga unistiliAhAway nije ni upola
Mada barem blokira one najgore i najsmarackije reklame.
Prešao na Oreo DBT.. Nemam problem sa cell stanbajomRealno nije sjajna...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Moj je DBT fabrički, tako da ne znam. Možda to ima neke veze.Ja sam stavio onaj britanski...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari