Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ima se slogiram do tada :d

Ti do tada, a baterija od tada :D "Ma, od vrucine, nije od update-a sigurno" :p

Cudno nema jos ALEXNDR ROM za Oreo.

Biće i njega. Dečko koji radi Supermena je rekao da mu treba kernel, koji još nije pušten, te da će prednost dati Note 8 i S8(+), pa tek onda S7(e).

ProMobi (bez L) to je ovlašćeni servis i oni ne menjaju samo staklo, nego ide sve zajedno.

Bas tako.I cena je 30200 dingera.Menja se sve komplet.Ja sam zvao pre dve nedelje da pitam za drugara koja je cena.
Gledali smo i sa ali expresa da porucimo ali je i tamo solidna cena.Od 160 eura pa na gore.Drugar je za sada odustao.Ekran mu je polomljen ali radi touch bez problema.Kaze sacekacu da padne cena pa onda da zamenim.

Cene ekrana nece bitno padati. Za S5 je recimo odavno jeftinije kupiti NOV nego zameniti ekran (ne kupiti drugi, vec skroz NOV, a polovan je godinu i nesto dana jeftiniji od ekrana+rada, sa oglasa naravno)
U ProMobi i ostalim ovlascenim cena nece uopste pasti bitno, ako uopste padne. Samo ce im nestati ekrana.

Video sam neotvorene na KPu pre mesec i nesto, kad sam gledao ekrane. Koliko je nov stvarno je nesto drugo, naravno :)

Ljudi,meni je csc TOP,znaci VIP,e sad,flesovacu ovaj novi engleski,BTU. Da li u Odin-u onaj re-partition treba da stoji cekiran,ili ne? Svejedno cu full wipe telefona?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Tako sam i uradio,ali se nesto *****alo. Zavrsio u boot loop-u. I morao da vratim na fabricka,tako da sad vracanje svega,a nista nije uradjeno.

Tako sam i uradio,ali se nesto *****alo. Zavrsio u boot loop-u. I morao da vratim na fabricka,tako da sad vracanje svega,a nista nije uradjeno.
Probaj još jednom...desi se ponekad da odin zabutuje. Možeš i sa novijom verzijom odina ako postoji.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Radio sa najnovijom verzijom odina. Dva puta, i sve isto. Sad sam sve podesio, tako da tesko da cu u skorije vreme probati. Bar sam resetovao fon.

Ma zakon je kuvani rom:d

Moj drugar sinoc probao da ubaci 8.0 btu i valjda mu baterija nije bila dobro napunjena.Sad dobija ovakav problem kao na ovom videu
https://www.youtube.com/watch?v=1yXQUFrEWg4
Po ovom snimku treba program smart switch i to je skinuo i radio po uputstvu sa ovog videa.
Kad se na snimku na 2.15 min pojavi emergency software recovery na snimku se pojavljuju dve opcije.A kod drugara na programu smart switch nema opcije device initialization,nego samo emergency software recovery opcija.I on tu zabode.I jos nesto trazi mu recovery code a koliko smo videli to je s/n fona a njemu taj broj na kutiji ne pise.Tako da nista nije uspeo da uradi.
Sta jos da pokusa i gde da vidi koji mu je taj kode jer zadnja ledja je ranije menjao u servisu i sad ne zna koji je broj tog koda.A na kutiji ne pise.A fon je u downloade modu i pise da koristi emergency recovery fuction da bi se vratio u prvobitno stanje.

Nek proba preko sajtova gde se proverava imei mozda izbaci i sn.

Ima kutiju ali tamo nema s/n nego samo imei telefona.Koliko sam skapirao taj s/n ima nekih 12/13 brojeva a njega nema na originalnoj kutiji nego na poklopcu fona a zadnju masku je odavno menjao i ona je ostala negde u servisu.Tako da ako se ne snadje mislim da ce nositi fon u servis.Pa da oni pokusaju da ga srede.

Kod mene je prošlo sve u redu, doduše, i bio sam na BTU. Nisam uradio još hard resset telefona. Radi sve OK i nevidim neke bagove. Baterija mi se čini isto kao što je i bila, (mislim na trajanje). Nisam neki teški korisnik i dan završim sa oko 55 ili 50 procenata baterije. Punim ga svako veče i koristim brzo punjenje.

Kamera?

Ja sam na BTU, prosao update bez problema, nisam odradio factory reset. Sitne kozmeticke izmene, nema vise touchwiz-a, sada je samsung expirience 9.0(izgleda kao na s8/s9), baterija ne curi(kod mene) vise, kamera mi deluje isto iako je interfejs iste blago izmenjen. Najveca prednost po meni je svajp na gore na pocetnom ekranu otvara sve aplikacije a svajp na dole spusta traku sa obavestenjima. Sve u svemu sto se softvera tice osecam se kao da sam kupio nov telefon(s8/s9)

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Da, experience je odličan upravo zbog gestures...nema potrebe za launcherima više(manje) ;)

Ta ista opcija postoji i na Nugatu... Treba instalirati verziju sa screenshota touchwiz launchera i nema problema
2bd151c69d4e0fa45c739058a3e7b9e0.jpg
a9f05ad7eae0378fdd75628f2331273c.jpg

Sva sreća pa sam snajperista!

Ne mogu nikako da ubacim screenshot u punom kvalitetu, evo pokusavam 5 puta ali svaki kao da kompresuje sliku u najgori moguci kvalitet koji maltene ne moze da se procita.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno