Skinuo sam prvo Facebook app da vidim kako ce se ponašati baterija napolju.Ako ga obrises javi rezultate, jer i ja sumnjam u njega a mrzi me da uradim unistall jer sam odradio ceo onaj proces oko registracije. Kod mene za sada radi, skida reklame.
Update-uj ti samoSkinuo sam prvo Facebook app da vidim kako ce se ponašati baterija napolju.
Ja ne znam dal je na drugim brendovima ali Samsung je neviđeno đubre što se tiče sistema posle mesec dana ili sam ja je*eno taličan!
Novi update problema..Disejblovao sam secure folder, a sada ne mogu da ga ukljucim..cak ni da ga obrisem ili reinstaliram jer ne postoji opcija osim enable..a ona ne reaguje.. neko resenje sem factory reseta?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel si uspeo da nađeš neki info šta jede bateriju u pozadini.Update-uj ti samo
Mada ovo zadnjih nedelju-dve je izgleda Google zeznuo sa Play Store-om ili Google Services! A to ne moze da se disabluje update (ili ne rade Gmail i Chrome appovi)
Isti slučaj, vidim da je play store drugačiji, ništa update nisam, znači nema šta drugo da bude. Teraju nas na pixele ko kanda :dNisam konkretno ali posto ja nisam dirao nistw, a Play Services jeste updated, do njega je. Isto mi se na Note 3 desavalo, ali tamo za svaki PS update.
Ja sam tu crnu mrlju dobila odmah cim sam u Vipu kupila tel.negde u maju sad u septembru mi se pojavilo zeleno svetlo na celom ekranu i nisam mogla da udjem u telefon. Odnela u Vip poslali u servis odbili mi reklamaciju i traze 33000din da mi poprave ekran i tu mrlju.Telefon star 4 meseca. Obrazlozenje je kako sam nagnjecila telefon. Jos uvek se ganjam sa njima. Videla sam na internetu da mnogi imaju isti problem sa ekranom. Iskreno telefon nije nagnjecen 100% garantujem ali tesko je sada to dokazati.\"suboticanin\" je napisao(la):Sta je ovo sunce mu....? Nije padao, nije puko. Stalno ima tu crnu fleku. Imam garanciju, jel moze ovo da prodje u servisu?
A da instaliraš više taj bbs kad već imaš root i vidiš šta je problem umesto što 3 godine kukaš na forumu na drainPočinje stvarno da mi ide na ku*ac cela ova priča oko Google i Samsung update. Kupiću tačno neki A5 ili J7 i da me bole uvo za bateriju. Od S3 natezanje sa baterijom, stvarno je sramota sta mi plaćamo po 500-600 evra u nekom trenutku. Ili ja 350 evra.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari