R-GTI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poena
- 200
Koji ti ovo LW?Meni na Novi radi LW
evo slike![]()
Poslato sa telefona.
⚡S7 edge☇
Koji ti ovo LW?Meni na Novi radi LW
evo slike![]()
Poslato sa telefona.
Ne znam ni sam odakle mi. Moguće da je bio besplatan dva dana pa sam ga uzeo tad.Koji ti ovo LW?
⚡S7 edge☇
Jel postoji negde onaj icon pack za s8 koji se može koristiti bez nekog lounchera. Na samsung themes nema a nisam našao ni na playstoru.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Kad kažu horor, misle verovatno na prevod strave i užasa![]()
Poslato sa telefona.
Sta hoce da kaze sa ovim? Nista nikad nije menjano. Telefon je iz vip-a
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Cini mi se da je mislio na normalan restart.Ma jok necu opet da ga namestam, nemam volje. Ne smeta mi, samo sam hteo da znam sto ispisuje takve gluposti
Cini mi se da je mislio na normalan restart.
Jeste, nisam ga restartovao, nego sam ga sinoc ugasio i danas ne pokazuje vise toBaš to![]()
Nakon mesec dana patnje sa telefonom, a posle februarskog apdejta, gde su se notifikacije palile i gasile same od sebe, gde sam izvlacio jedva 3-4h sota, gde mi sd i sim kartica rade pa ne rade, flesnuo sam Australijski rom (xsa) i sve je super. Baterija kao nova. Inace na BTU ni 3reseta nisu sredila problem.
To se meni desavali posle februarskog apdejta.Ponovo od jutros polovini S7 ne prepoznaje sim karticu :-/ .
Odlicno radi telefon. Ne mogu da ti kazem koliki je SOT, ali sigurno je bolji od BTU.i kako sada radi tel i kako se pokazala baterija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari