Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Meni na Novi radi LW
evo slike
60a6c297836cbbba0c5f10bee95beeed.jpg

Poslato sa telefona.
Koji ti ovo LW?

⚡S7 edge☇

Jedino bih zbog zvuka mozda flesovao i lupao glavu, ali za mene ovaj stock radi sjajno do sada. Promenio sam par telefona u poslednje vreme i za sada s7e najbrze otvara aplikacije, najvecu razliku vidim kada iz neke aplikacije treba da pokrenes drugu, tipa chrome itd..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel postoji negde onaj icon pack za s8 koji se može koristiti bez nekog lounchera. Na samsung themes nema a nisam našao ni na playstoru.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kad mi dodje sms, javi mi melodijom koju sam izabrao, ali mi i jos jednom javi sa notifications melodijom. Kako da to razdvojim. Ako ugasim u notifications, onda ni uopste ne javlja za sms ni jedan zvuk

Jel postoji negde onaj icon pack za s8 koji se može koristiti bez nekog lounchera. Na samsung themes nema a nisam našao ni na playstoru.

https://forum.xda-developers.com/s7-edge/themes/theme-samsung-galaxy-s8-t3582967

Jedino je malo nezgodno zbog tog free trial moda.

EDIT: Sad vidim da si tražio ikonice a ne temu, valjda će ti poslužiti, mada kapiram da i ikonica isto ima u tom odeljku xda.

Poslednja izmena:
Help, ništa mi nije jasno, Phone info Scs G935FOXA1DQB1, što je BTU, međutim Csc zemlja Poland, e sada to je februar zakrpa, vidiim da je izašla aprilska BTU i Poland XEO, ali moj tel se ne ažurira

Sta hoce da kaze sa ovim? Nista nikad nije menjano. Telefon je iz vip-a
fa2235b3a449eb4a3b65039a87efb648.jpg

I moj je iz vipa, nista jos nisam dobio :D

Poslednja izmena od urednika:
Ma jok necu opet da ga namestam, nemam volje. Ne smeta mi, samo sam hteo da znam sto ispisuje takve gluposti

Nakon mesec dana patnje sa telefonom, a posle februarskog apdejta, gde su se notifikacije palile i gasile same od sebe, gde sam izvlacio jedva 3-4h sota, gde mi sd i sim kartica rade pa ne rade, flesnuo sam Australijski rom (xsa) i sve je super. Baterija kao nova. Inace na BTU ni 3reseta nisu sredila problem.

1979147dd39bbd1ea97c61457351245d.jpg
b9bc50a6d1f536332a67e8a3a3515339.jpg

Gde ti baš australijski rom pade na pamet?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Daj i nama taj [emoji12]

Ponovo od jutros polovini S7 ne prepoznaje sim karticu :-/ .

Op op, stigla maska...

fb7ba31aa1ef2bb5f40f207c6acc557e.jpg

E sad ga baci na beton da vidimo iz prve ruke koliko je dobra. Ma salim ni slucajno

Realno mislim da bi mogao i fudbal da igram sad sa telefonom! Moj prvi UAG case, gledaću za par dana i da napravim poređenje sa nillkin i rugged armor silikonima. Na prvu mi se nije svidelo što je podizao malo ultimate shield u jednom ćošku pa sam isti napokon bio prinuđen da otfikarim za par milimetara!

Nakon mesec dana patnje sa telefonom, a posle februarskog apdejta, gde su se notifikacije palile i gasile same od sebe, gde sam izvlacio jedva 3-4h sota, gde mi sd i sim kartica rade pa ne rade, flesnuo sam Australijski rom (xsa) i sve je super. Baterija kao nova. Inace na BTU ni 3reseta nisu sredila problem.

i kako sada radi tel i kako se pokazala baterija

Poslednja izmena od urednika:
posto sam ja na SEE jedva sastavim 3sata sot zato i pitam kako sada baterija sluzi i ostalo

Baterija zavisi od gomile parametara, a najviše od signala (mobilni i wifi).

Vrh Dno