Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

nije ti ovo strasno pogotovo ako si na obicnom 7 ..narocito posto si 2 dana na fonu...mnogi nisu ni svesni da se u stand bay se bat dosta trosi pogotovo na 4g ...i to je na svim telefonima....ja sam skonto da i aod nije mali potrosac...cak sam sinoc gasio net i lokaciju i samo on je za 5 sati skinuo 5% jer mi je ekran gledo u zid

Poslednja izmena:
Izašao N za mog Švajcarca
Dali da vraćam ili da ostavim ovaj UK?
inače sve radi kako treba

S7 EDGE

nije ti ovo strasno pogotovo ako si na obicnom 7 ..narocito posto si 2 dana na fonu...mnogi nisu ni svesni da se u stand bay se bat dosta trosi pogotovo na 4g ...i to je na svim telefonima....ja sam skonto da i aod nije mali potrosac...cak sam sinoc gasio net i lokaciju i samo on je za 5 sati skinuo 5% jer mi je ekran gledo u zid

Ovo je edge.

Trajala je mnogo duze na M.

Poslednja izmena:
Kada se napuni do 100%, bude crveno još par min, i onda pozeleni.

Meni na obicnom S7 na 6.0.1. prilikom punjenja vec negde na oko 85% krene da svetli zeleno kao da se napunio. Mozda to tako treba, ne znam...
@fabregas8
Cini mi se da mi na 4g telefon manje trosi bateriju jer je mi je konekcija stabilnija dok kad je na 3g stalno varira i prelazi na 2g. Nisam siguran i bas sam danas komentarisao kako cu probati da testiram.
Inace SOT od 4h-6h i telefon drzi u zavisnosti od koriscenja od 12h-1d2h (i sve najgore aplikacije koristim: fb, messenger, instagram, viber...). Bitno da izdrzi od jutra do pred spavanja. :D

Kako "najgore" aplikacije? To su valjda najpopularnije aplikacije, i danas bez njih ne možeš da kažeš da imaš smartphone.

Važi, hvala. Odje mi daju god dana garancije, nadam se da ću imati sreće i da će me zaobić taj problem :)

Sent from my D6503 using Tapatalk
Bolje povijaj neki sa 2god garancije uvoznika. Sigurnije je.

Sent from my S7 using Tapatalk

Za 2 god mi traži 650e, što je premnogo. Nije isto tržište odje i u Srb. U Srb sam našao u prodavnicu s7e za 540e sa 2 god. Samsungove garancije. Ali crni model. Tako da mi to ne odgovara.

Imate sigurno neke internet oglase u CG i nađeš nov neotpakovan od operatera za dosta manje pare. Kad već plaćaš u kešu.

Odnosilo se na Mashonijev post posto vidim da je iz Podgorice

Gledao, sam naše oglase i nema ih. I onda sam prinuđen ovako da ga kupim.

Kako "najgore" aplikacije? To su valjda najpopularnije aplikacije, i danas bez njih ne možeš da kažeš da imaš smartphone.

Radi se svako malo istraživanje koje aplikacije najviše srcu bateriju i opterecuju telefon i te tri su među 10 najgorih. Izguglaj. Nisam rekao da ih ne treba koristiti nego da su krs uradjene sto i je poenta tih testova da bi se, možda, nesto promenilo. Koristim viber ali Facebook i Messenger sigurno ne, nisam klinac koji visi tamo pa ni nemam potrebu.

Je li ko vidio boju coral blue uživo? Lomim se sad između nje i silver. Sivi sam vidio a plavi nisam nidje, i nemam dje, a ako otvorim kutiju tel moram da ga kupim.

Idi na plavi pa ako ti se ne svidi menjacemo se :D imam ja sivi :D

93480c030af085914b7682690cbfa13c.jpg

Novi update, UAE XSG firmware.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Toliko o tome da ce BTU dobijati redovno update [emoji1]

Hoće, verovatno u ponedeljak. Tim redosledom je i stigao Nugat ;)

dcaa37befcd38fd12114b85b639e2ff0.jpg

Februarski patch u pitanju, mozda
BTU dobije martovski.

Narucen je s7e silver, trebao bi u ponedeljak ili utorak da bude u moje ruke :)

Vidim da je ovde neko imao problem sa restartovanjem iz "čista mira"..
I meni se to počelo dešavati, al sam skontao zbog čega. Čim sam deinstalirao Secure Folder restart se povukao..

Nazad
Vrh Dno