Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

sad vidim da ste se udruzili svaka cast pravi nacinalsticki forum ja reko fino nesto kad ono ni ovde ne moze bez nacionalizma.briate slobodno svako vam dobro zelim oticicu sam.lijep zivot i zdravlja zelim.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I ja tebi, sto manje prodatih repariranih telefona sto automatski vodi ka lepsem zivotu i tebi, a i drugima.

Samo me interesuje koliko ih je repariranih a da niko ni nema pojma. Možda smo svi nekad imali takav telefon. Suština je ili plati 110 000 u Samsungu ili od operatera ili je macak u dzaku. Te garancije radnje i ostale gluposti su samo daje laznu spokojnost. Ja ga imam sa 6 meseci garancije iz radnje, kupljen nov ali ne očekujem puno da se nešto desi u "garantnom" roku

Kakva bre garancija, kad padne i polomi se edge displej, to ne podleže nijednoj garanciji. [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa nije to samo kod edga... Jedino kod huawei ima gold garancija, i onda valjda i to pokriva...

Tako je Jocko, dodji kod Kineza na gold garanciju :D
Ova tema je jedna od najzanimljivih na forumu i pokazuje koliko je nase drustvo u qrcu..

Sent from my Havaji P9

Biće bolje za 2 godine :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Tako je Jocko, dodji kod Kineza na gold garanciju :D
Ova tema je jedna od najzanimljivih na forumu i pokazuje koliko je nase drustvo u qrcu..

Sent from my Havaji P9
Sve dok taako pojedini kao i ti ,budes pricao da smo i qrcu mi cemo tu i dalje biti,nece nam nikad ni biti bolje ,dok je takvix mamlaza,nemoj da se vise baviš mojim "razbijenim fonom" ,postalo je smarajuće,uslikaj se sa tom garancijom i cinjenicom da si dao 550e za mob i da to vrv svima naglasavas

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

350e sam dao.. Zato mi nisi jasan zasto si dao za polupan fon 340e bez garancije.

Sent from my Havaji P9

Samo kod edge-a je zamena 280 € i to na S7 edge, na S8 i S8+ ima da bude još skuplje...
Jednostavno dobar bitnis napravio samsung sa tim staklima :)

Ma kod svih telefona su slične cene. Koliko bi bilo za g5 ili p9, iphone 7... Mogu da se kladim da je za sve u ovlašćenom servisu zamena ekrana preko 250e...

E7op4JYN.png

^ cene u USA :) bitno za nas kao ko je predsednik Nigerije.
Pitaj mekenzija koliko je zamena ekrana na appleu ovde ,za bateriju uzimaju 100e

@joca
Pa da. Možda 50e manje ali to je to. Ako imaš 200e imaćeš i 250

Poslednja izmena:
Stigao OTA i kod mene, sa zakasnjenjem :) videcemo kroz par dana kako se ponasa :)

Pa da uzmeš te gore cene i dodaš još par desetina €
Znam da troluješ, samo ne postavljam ja ove slike zbog tebe :)

Posto vidim da auto osvetljenje dize osvetljenje na 100% napolju, zanima me da li je taj screen burn in stvarno toliki problem ako je telefon pola sata dnevno na 100% osvetljenja?
Usput, je'l zna neko kako da promenim boju led lampice za obavestenja?

Evo vam cene original ekrana iz iPhone servisa

ekrani.jpg

Ne valja vam ta tabela.
Konkretno, iphone 6, cena zamene ekrana u appstore u Nemačkoj je oko 170€. Kod nas u autorizovanim servisima ne rade zamenu ekrana već zamenu telefona, a to onda izađe mnogo više (mislim, nisam siguran i treba proveriti, da je svojevremeno crna zamene bila oko 40-50k u iStyle). Ako gledate cenu u Nemačkoj, onda na nju dodajte i kartu do tamo i nazad + smeštaj za 2 dana i to opet izađe otprilike koliko i ovde da se zameni telefon.

Što se ovog dečka i njegovog trgovanja tiče, sve bi to bilo ok kada bi naglasio kupcu šta je menjano na telefonu i da to promenjeno nije original. Čisto sumnjam da bi i on sam voleo da mu neko uvali ovako nešto pa da se kasnije češe jer je bacio prilično para na nešto što ni izbliza nije original ni vizuelno ni po karakteristikama. Ali onda opet, ako bi rekao šta je rađeno na telefonu, bio bi na nuli ili eventualno u malom plusu sa zaradom. Za te pare se prodaju telefoni koji nisu otvarani, sklapani kao puzzle i sl., koji imaju regularnu dvogodišnju garanciju i sve benefita koji uz nju idu, ali isto tako i sve karakteristike koje su navedene na zvaničnom sajtu ili barem kutiji.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne valja vam ta tabela.
Konkretno, iphone 6, cena zamene ekrana u appstore u Nemačkoj je oko 170€. Kod nas u autorizovanim servisima ne rade zamenu ekrana već zamenu telefona, a to onda izađe mnogo više (mislim, nisam siguran i treba proveriti, da je svojevremeno crna zamene bila oko 40-50k u iStyle). Ako gledate cenu u Nemačkoj, onda na nju dodajte i kartu do tamo i nazad + smeštaj za 2 dana i to opet izađe otprilike koliko i ovde da se zameni telefon.

Što se ovog dečka i njegovog trgovanja tiče, sve bi to bilo ok kada bi naglasio kupcu šta je menjano na telefonu i da to promenjeno nije original. Čisto sumnjam da bi i on sam voleo da mu neko uvali ovako nešto pa da se kasnije češe jer je bacio prilično para na nešto što ni izbliza nije original ni vizuelno ni po karakteristikama. Ali onda opet, ako bi rekao šta je rađeno na telefonu, bio bi na nuli ili eventualno u malom plusu sa zaradom. Za te pare se prodaju telefoni koji nisu otvarani, sklapani kao puzzle i sl., koji imaju regularnu dvogodišnju garanciju i sve benefita koji uz nju idu, ali isto tako i sve karakteristike koje su navedene na zvaničnom sajtu ili barem kutiji.

Ta tabela je sa njihovog sajta.Kazu da se stavlaju originalna stakla i displeji i dobija se dve godine garancije.

Moj post se odnosio na onu tabelu što je Danilo okačio.
Ovo za Nemačku sam čuo iz prve ruke od dečka koji je tamo nosio telefon zbog zamene displeja, a Mikenzi je pre godinu ili dve spominjao ove cene za zamenu u iStyle ...

Iz prve ruke je ovde čovek u temi napisao da ga je kod nas (u ovlašćenom servisu) zamena displeja za S7 edge koštala 280€.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A za g5 koliko je ? Ruku dajem da je oko 230e.

Razlog što nikad neću kupiti s7e , i njemu slične, je što je ko čaša, lomljiv :)

Sent from mTalk

Hahaha pa ja sam vise video Iphona i ostalih telefona popularnih ekrana nego s7e barem što sam ja zapazio a vidjam brdo telfona jer radim na takvom mestu da svi ih vade odmah na sto ☺️

Pa nemoj da ti ispadne.Nauci da drzis telefon i da ga cuvas.

Znam ja sve to, ali džabe, milion puta izvadim telefon dnevno iz džepa i neminovno je da mi ispadne bar jednom, to je prokletstvo :)
Ali da se ne lažemo, pipljivi su dosta. Par dana sam nosio edge , odličan aparat, ali.....kad ga naprave da bude neuništiv kao onaj katerpilar + armirano staklo....taman

Sent from mTalk

Hahaha pa ja sam vise video Iphona i ostalih telefona popularnih ekrana nego s7e barem što sam ja zapazio a vidjam brdo telfona jer radim na takvom mestu da svi ih vade odmah na sto ☺️

Ja kad god vidim razbijen mobilni, na njemu pise Samsung ili Lenovo. Doduse ne idem na ta mesta gde je cilj staviti telefon na sto :).. Ali vidjao sam i iphone i samsung i razne telefone. Ali Samsung najvise

Verovatno zato sto vecina koristi samsung telefone.Na vecinu mislim prosecne korisnike koji kupe j3 ili j5 i to im je super a veruj mi takvih je mnogo.

Znam ja sve to, ali džabe, milion puta izvadim telefon dnevno iz džepa i neminovno je da mi ispadne bar jednom, to je prokletstvo :)
Ali da se ne lažemo, pipljivi su dosta. Par dana sam nosio edge , odličan aparat, ali.....kad ga naprave da bude neuništiv kao onaj katerpilar + armirano staklo....taman

Sent from mTalk
Evo ti, približno, kažu da je veoma izdržljiv :)

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_active-8004.php

Problem sa tim staklima je sto ne verujem da su ojačane kao original i bez zaštite ima da se ogrebu veoma brzo.

sad vidim da ste se udruzili svaka cast pravi nacinalsticki forum ja reko fino nesto kad ono ni ovde ne moze bez nacionalizma.briate slobodno svako vam dobro zelim oticicu sam.lijep zivot i zdravlja zelim.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Druže, možda je istina da te je mnogo ljudi napalo, opravdano ili ne neću da komentarišem, ali ti nacionalnost niko nije jednom rečju spomenuo...

Mene lično nije nešto pogodilo to čime se baviš, više me je pogodila ova prozivka da je nacionalistički forum što je potpuna laž. Isto bi prošao odakle god da si. Niko ti nije prebacio i zamerio poreklo i nacionalnost.

Nazad
Vrh Dno