Iskreno se nadam da hoce. Mada opet ako ga zacene isto ce da bude. Uzimace opet Samsung i iPhone za prodaju.Bice bolje sledece god ako pixel2 bude kod nasih provajdera..
Pa nisam jedini majku mu.Pa ti, to je ok. Gde nadje polovinu...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Haha a taman sam ih pohvalio. Mada je glupo što nisu uzeli novi tel za ovo testiranje, ko zna koliko je degradirala baterija na test primerku.
Pa ne znaci. Slabije ce ljudi njih uzimati uz paket nego S8 i iP i to automatski opet znaci dosta visu cenu.
Sent from my SM-N920K using Tapatalk
Htedoh i ja da pomenem ali nije bas realno. 5x nije top klasa a cena haos pa kao i da ne postoji kod operatera.Bio je i 5X kod operatera (Telenor) pa su cene bile užas, tako da ne vredi ništa unapred govoriti.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Ma da, bice jeftiniji Pixel nego sada ali nece ga mnlgo biti. Pa i sada je lakse naci S7 nego HTC 10 sa gadancijom i plus je jeftiniji a bolji. Nisam bas optimista.To je tacno ,evo na primeru htc10. Ali opet htc 10 je 50ak e preko s7 a pixel 200.. Znaci nece opet biti iste zbog ponude i traznje ali ce biti znatno blize nego sada.
Mada ako google ne kupi htc nista od toga,logistika i proizvodnja htc je uzasna. Pixel maltene " postoji " samo na 4 trzista.
Izvinjavam se ako možda otvaram padnorinu kutiju, ali 14h sot-a? Seriously?Interesantno kolika su očekivanja od Nougata ,da ne upotrebim neku drugu reč.U mom slučaju za sad definitivno što se tiče baterije Mm je bolji,ja sam kačio neke rezultate sota ,sa Superman 1.19 sam izlazio do 13-14 h sot-a.Na Nougat-u ne prelazim 9 h,čak mi se i izgled više sviđa Mm.Ne pričam za stock rom pošto to ne koristim uopšte .Verovatno će s vremenom doći do poboljšanja trajanja baterije ,naravno xposed je mnogo bitan.Brzina mi je ista ,ne vidim neku razliku .Ovo je moje mišljenje i iskustvo ne kažem da neko vidi stvari drugačije,ograđujem se unapred.Pozz.
+1000000000Onda sam ja ziveo u zabludi da kad kupis flegsip od xxx eura ne moras to da radis. Mislio sam da samo mi smrtnici moramo to raditi![]()
Iskreno mislim da većina korisnika S7 nema neke potrebe da piše u temi, osim u vezi Nougata jer nemaju nikakvih problema i ne znam zašto je loše što se flešuje, rutuje i slično? Lično nisam rutovao S7, ni ne nameravam zbog garancije, i tvrdim da nas je dosta više nerutovanih. [emoji1]Nemam nameru da trolujem, ali citajuci teme naletim na ovu i skontam da je svaki post o rootu, flesovanju roma, kernela sta vec. Vise price o tome nego na nexus temama.. Sta se desilo korisnicima samsunga ?
Sent from my Pixel using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari