Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Evo ja bih ga uzeo pre Edge-a samo da je cena normalna. Edge 500e a Pixel 700, nigde logike.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Bice bolje sledece god ako pixel2 bude kod nasih provajdera..

Pa ti, to je ok. Gde nadje polovinu...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa ti, dacha i mozda jos 1 i to je to... :)

Pa evo Loznica rekao da ce na S7. Da je Pixel jeftiniji sigurno ne bi. :D

Pa ako budu nabavljali pixel2 sigurno nece biti mnogo skuplji od s8 i ip 8 uz paket. To samo znaci da ce im biti slicne cene na ms i kp oglasima itd itd

Pa ne znaci. Slabije ce ljudi njih uzimati uz paket nego S8 i iP i to automatski opet znaci dosta visu cenu.

Bio je i 5X kod operatera (Telenor) pa su cene bile užas, tako da ne vredi ništa unapred govoriti.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Da, jbni bugari, mislio sam da je sa novim (novijim) primerkom radjeno.

Pa ne znaci. Slabije ce ljudi njih uzimati uz paket nego S8 i iP i to automatski opet znaci dosta visu cenu.

To je tacno ,evo na primeru htc10. Ali opet htc 10 je 50ak e preko s7 a pixel 200.. Znaci nece opet biti iste zbog ponude i traznje ali ce biti znatno blize nego sada.

Mada ako google ne kupi htc nista od toga,logistika i proizvodnja htc je uzasna. Pixel maltene " postoji " samo na 4 trzista.

Poslednja izmena:
Bio je i 5X kod operatera (Telenor) pa su cene bile užas, tako da ne vredi ništa unapred govoriti.

Htedoh i ja da pomenem ali nije bas realno. 5x nije top klasa a cena haos pa kao i da ne postoji kod operatera.
To je tacno ,evo na primeru htc10. Ali opet htc 10 je 50ak e preko s7 a pixel 200.. Znaci nece opet biti iste zbog ponude i traznje ali ce biti znatno blize nego sada.

Mada ako google ne kupi htc nista od toga,logistika i proizvodnja htc je uzasna. Pixel maltene " postoji " samo na 4 trzista.
Ma da, bice jeftiniji Pixel nego sada ali nece ga mnlgo biti. Pa i sada je lakse naci S7 nego HTC 10 sa gadancijom i plus je jeftiniji a bolji. Nisam bas optimista.

Cene pojedinih telefona su smehotres i ovako, preko operatera ne vredi ni polemisati. Pixel ce biti u ponudi kod nasih operatera kad ja postanem kraljica Engleske

Interesantno kolika su očekivanja od Nougata ,da ne upotrebim neku drugu reč.U mom slučaju za sad definitivno što se tiče baterije Mm je bolji,ja sam kačio neke rezultate sota ,sa Superman 1.19 sam izlazio do 13-14 h sot-a.Na Nougat-u ne prelazim 9 h,čak mi se i izgled više sviđa Mm.Ne pričam za stock rom pošto to ne koristim uopšte .Verovatno će s vremenom doći do poboljšanja trajanja baterije ,naravno xposed je mnogo bitan.Brzina mi je ista ,ne vidim neku razliku .Ovo je moje mišljenje i iskustvo ne kažem da neko vidi stvari drugačije,ograđujem se unapred.Pozz.

Poslednja izmena:
nugat je na s7 i edgu estetski svetlosnu godinu ispred mm, a mnogo bolje i radi

Posle dva dana korišćenja mogu da kažem da delim mišljenje. Posebno mi se sviđa opcija što konačno mogu da vidim i procenat baterije na pametnom satu i ostalim bt uređajima koji su nakačeni na telefon.

I znam da je suviše rano, ali sa identičnim podešavanjima i korišćenjem, baterija bolja na N (kontam da je doze optimizovan, baš pratim dešavanja preko gsam).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da se zapljunem, posle smorene dvomesecne epizode na iOSu, uzeh S7 gold platinum. Odmah stavljen Nougat (legacy of @Mikec), radi k'o lud, valjda ce i nastaviti tako :)

Ja sam na nougat u jos od prvog dana beta verzije pa sad do finalne i radi neuporedivo bolje od mm, baterija je primetno bolja sad sam na super stock romu I radi sve kao ludo

Interesantno kolika su očekivanja od Nougata ,da ne upotrebim neku drugu reč.U mom slučaju za sad definitivno što se tiče baterije Mm je bolji,ja sam kačio neke rezultate sota ,sa Superman 1.19 sam izlazio do 13-14 h sot-a.Na Nougat-u ne prelazim 9 h,čak mi se i izgled više sviđa Mm.Ne pričam za stock rom pošto to ne koristim uopšte .Verovatno će s vremenom doći do poboljšanja trajanja baterije ,naravno xposed je mnogo bitan.Brzina mi je ista ,ne vidim neku razliku .Ovo je moje mišljenje i iskustvo ne kažem da neko vidi stvari drugačije,ograđujem se unapred.Pozz.
Izvinjavam se ako možda otvaram padnorinu kutiju, ali 14h sot-a? Seriously?
Mislim moguće je, ako staviš telefon u airplane mod i ostaviš uključen ekran sa crnom bojom... Ili koristiš ultra power saving mod gde je sve živo isključeno a max clock 500 MHz...
Ljudi su najviše 8 sati izvlačili i to je bilo retko, ja sam 7 sati video 5-6 puta samo kod mene.
Nisam neki zahtevan korisnik da čačkam telefon po ceo dan, drži mi oko 2 dana sa oko 4-5 sati sot-a.

Ne znam koja ih muka muči da rootuju telefon kako bi izvlačili 12h sot u ultra power save modu.
Da N radi bolje od MM- radi
Da N bolje drži bateriju - drži
Ima par bagova ali nebitno

Poslednja izmena:
slazem se se dovloom, izvlaci se oko 6 sati sota ako ga furas preko dana za klasicne chat potrebe,a oko 5 sati sota ako mislis da ti traje jace od 20 sati,nugat je fluidniji a baterija je mozda i losija od mm,bar kod mene na super manu jer jos nemamo xposed

Nemam nameru da trolujem, ali citajuci teme naletim na ovu i skontam da je svaki post o rootu, flesovanju roma, kernela sta vec. Vise price o tome nego na nexus temama.. Sta se desilo korisnicima samsunga ? o_O

Sent from my Pixel using Tapatalk

Kako sta se desilo? Pa oduvek je tako jer nikad fabricki rom na Samsungu nije kal custom.

Onda sam ja ziveo u zabludi da kad kupis flegsip od xxx eura ne moras to da radis. Mislio sam da samo mi smrtnici moramo to raditi :D

Nemam nameru da trolujem, ali citajuci teme naletim na ovu i skontam da je svaki post o rootu, flesovanju roma, kernela sta vec. Vise price o tome nego na nexus temama.. Sta se desilo korisnicima samsunga ? o_O

Sent from my Pixel using Tapatalk
Iskreno mislim da većina korisnika S7 nema neke potrebe da piše u temi, osim u vezi Nougata jer nemaju nikakvih problema i ne znam zašto je loše što se flešuje, rutuje i slično? Lično nisam rutovao S7, ni ne nameravam zbog garancije, i tvrdim da nas je dosta više nerutovanih. [emoji1]

Kad kupis kucu za 100000e, ne zelis da ulozis malo truda da je sredis da bude jos bolja?

@Mikec slazem se ima jako dosta ljudi koji i ne znaju sta je root, ali ima i ovih sto znaju pa nisu. Mada opet kada god udjem na ovu temu onako random, prelistam postove, skoro svaki treci post je supermen rom, build number, firmware.. A nije ni mali broj ljudi. Nisam nikad posedovao samsung, a ni samsung flagship ali kontao sam da ako platis te pare (ne samo za samsung nego za bilo koji flagship), onda si bar oslobodjen maltretiranja oko tih stvari. :)

@alex-junior molim te bez ovakvih poredjenja, ako kupim kucu ful sredjenu od 100 000e, naravno da necu nista da cackam nego cu da sednem i da uzivam u tome sto sam kupio.

Vidim da je krenulo sa bzvz poredjenjima, da ne bude da sam trol, iskljucicu se, odoh da pegldam BF1.

Poslednja izmena:
Pa ti si krenuo sa bezveze poredjenjima, kakve veze ima koliko je placen telefon, naravno da ces gledati da sredis koliko mozes ako te to zanima. Davali ljudi 500e i vise za 6p kad je izasao, pa su mu dusu vadili sa custom romovima, kao i ja 5x-u za koji sam dao 200e. Pa gde ce ljudi da se njakaju sa softverom ako nece na IT forumu, za koji god telefon postoji podrska zajednice van zvanicne, prica se o romovima ovde, bio to telefon od 60 ili 600e.

Nazad
Vrh Dno