Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa imam oko 2-3GB potrosenog 4g interneta, ali mi je 90% vremena pun signal.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Ako ovim tempom budu izbacivali N verujem da će do jula svi imati
Sad me već vuče da flesujem
Dosad samo UK, Češka i UAE koliko vidim - jesu izbacili još negde?

S7 EDGE

Na drugom forumu decko rece da je dobio.

Jok, samo rece da je stigao nougat update i da super radi.

Kako su krenuli za svaki telefon ce posebno raditi a ne region.

Jel rekao koji mu je CSC?

S7 EDGE
6fa0a46ff9fc691f06bb632c2c527382.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Eto, rekao je :D

Stigao još pre 8 dana ;)

A sta vam je tesko da flesujete rucno?

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Mrzi nas, a i čemu žurba...

A zasto bih to radio, ako sam dao za tel koji kosta 500+ evra svirao djoki da flesujem, ako vecina ostalih izbace za sve regione u roku od 5 dana, cak i nemaju toliko regiona, ovi bambolici izbace za sve isti ios i svi dobiju istog dana....naravno ne bije mene niko po usima da koristim njihove uredjaje ali im je uzas ovaj sistem nadogradnje.

i onda kazu skup iphone pa treba da kosta duplo vise. Mada cim se ovoliko ceka mozda ljudi nesto i rade, menjaju i ubacuju. Najjaci je google ove godine sa svojim 7.1.1 updejtom za 6p i 5x, dobili smo samo broj 7.1.1 u about phone i vozi misko.

@dejan1001, pa svakako je preporucljiv FR kada je veci upgrade. Odvojis 1h i vozi.

Jel kupovao neko clear view cover i kakvi su mu utisci..
http://www.samsung.com/rs/mobile-accessories/clear-view-cover-zg920-galaxy-s6/

Posto je na ovom mom nastradao ekran i odlazi u penziju, uzimam drugi koji ne zelim da prodje kao ovaj, pa sam primoran da munem neku zastitu.. Nikad nisam stavljao folije i stakla i to gledam da izbegnem, pa mi ovo izgleda kao neki razuman izbor.. Ili gresim??
Ja sam uzeo S Wiew i zadovoljan sam - čak je i leteo na beton neki dan i nema oštećenja

S7 EDGE

Dobar je cak verujem najbolji,medjutim hoce u dzepu da upadne prasine pa se uvuce izmedju ekrana i prozorceta pa ako je gruba prasina hoce malo da izgrebe.Da bi bio siguran zalepi obicnu foliju.Ne odlepljuje se po uglovima i siguran si sto posto.Licno moje iskustvo.

S view i clear view nisu isti.. s view ima prozorce... ali mislim da je ostatak isti, tako da bi u sustini trebalo da je i ovo ok...

Pa mozda ali obicno bude neka *******cija. Pa uradi i sada backup pa vrati, isti ti je djavo.
Nego, nisam nesto gledao dok sam nosio Edge. Ima li neki S Cloud tu? Sad na ovom flesovao neki N7 port i ima neki cloud, vidim da radi backuo svega i svacega.

S view i clear view nisu isti.. s view ima prozorce... ali mislim da je ostatak isti, tako da bi u sustini trebalo da je i ovo ok...

Znam da nije isti - S clear nisam hteo da uzmem zato što je bio problem sa S6 edge - dali sad ima nemam pojma

S7 EDGE

Pa mozda ali obicno bude neka *******cija. Pa uradi i sada backup pa vrati, isti ti je djavo.
Nego, nisam nesto gledao dok sam nosio Edge. Ima li neki S Cloud tu? Sad na ovom flesovao neki N7 port i ima neki cloud, vidim da radi backuo svega i svacega.

Ima cloud
Posle druge verzije mislim da ne mogu da vratim sve kako treba

S7 EDGE

Kako nisam primetio pojma nemam. Pa eto, moze on verovatno da ti odradi sve.

Nazad
Vrh Dno