Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

kad se skine englez , ima li srpski jezik?i da li moze da se flesne ako imas exynos?

Ima srpski. Pa ako trazis za G930F odnosno G935F onda je za exynos. SD ima drugu oznaku.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Evo i ja da prijavim da sam flesnuo BTU 6.0.1 i odma mi je dosao OTA nugat.

Tek sam ga podesio i za sada odlicno radi.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Aj ko je jos presao na BTU, nek isprati bateriju.. Meni kao da je primetno losija.. mada nisam radio FR...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nisam ni ja radio factory reset, a evo na 53% sam i imam nešto preko 4h sot. Od jutros ga forsira da vidim koliko će isterati.

Edit: Nisam radio posle dizanja na Nugat, ali mi je Odin to sam odradio jer sam menjao CSC.

Poslednja izmena:
Ja na SwiftKey nikako da nađem temu koja mi leži, a ne kopa mi se po XDA da nađem modovan SwiftKey sa onim temama. I ovaj njihov flow trag je mogao vala biti deblji, imam osećaj da greben staklo :)

Samo da si koristio Google, odmah prvi rezultat [emoji4]
e7332ebf52b62b0d42f020790f102742.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Luka već radi na Superman nougat biće ,next week ,mene stock ne zanima .Sot mi je između 10 i 14 h ,očekujem bolje :smash:

Poslednja izmena:
1-4h
Dobro to je okej. Kad ga nagaziš sa max osvetljenjem i 4G sasvim korektno 4-5h ekrana.

Novi Bg uvek 4G, a po ovom mraku zimi na pola uvek i 12 sati uvekkkk bez bluetooth i facebook i instagram

Ako je poenta dobre baterije isključivo velik SOT svaka vama čast..

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ljudi jel ja negde grešim ili odakle god da skinem official nugat kaže mi da je zip oštećen ???

SamFirm i nema zime. Skinuće ga za par minuta i neće biti oštećen.

@azimuth

Odatle sam prvi skinuo :D

Za normalno korišćenje to je nekih 5 do 6 sati ekrana na 18-24h. Sve preko toga je stekanje i nabijanje sota uz WiFi i minus osvetljenje.

Pa koliko sati treba da gledam u telefon dnevno pored života da bi to bilo štekanje i nabijanje...I šta oči da upropatim da bi nekom nešto dokazao ,suludo:smoke:

Jel izasao za S7 edge duos variantu Nugat?

☆S7 edge☆

@azimuth

Ne vredi .... 6 različitih sam skinuo i 4 različita winrara i winzipa instal/uninstal i uvek oštećena datoteka :D
Sad ću da ošinem muziku sa decom pa ću probam kasnije ...

Izvinjavam se svima na off-u

Ja nesto vise ne mogu da cekam zvanican OTA i resio sam da fleshujem preko Odina.
Imam jedno pitanje koji CSC da skinem da mi ne bi uradio factory reset, tel mi je uzet u Telenoru a verzija je G935FXXU1BPJJ . Na netu uspevam da nadjem CSC za Vip . Da li je to isti CSC kao sto i meni treba?

Ja nesto vise ne mogu da cekam zvanican OTA i resio sam da fleshujem preko Odina.
Imam jedno pitanje koji CSC da skinem da mi ne bi uradio factory reset, tel mi je uzet u Telenoru a verzija je G935FXXU1BPJJ . Na netu uspevam da nadjem CSC za Vip . Da li je to isti CSC kao sto i meni treba?
I mene to interesuje, s tim sto sam ja uzeo preko vipa telefon.

Product Code: SM2G935FZDASEE
PDA: G935FXXU1BPLB
CSC: G935FOXX1BPH1
Baseband: G935FXXU1BPJJ
Bootloader: G935FXXU1BPLB

Ja ti napišem, ali ovo radiš na svoju ruku i svoju odgovornost.
Skineš lepo Nugat za Britaniju i MM za tvoj CSC koji je u telefonu (proveri preko Phone Info aplikacije), raspakuješ taj zip i u Odinu stavis sve na svoje mesto osim CSC. Umesto tog CSC koji je stigao sa Nugatom za Britaniju, stavi HOME CSC tvog roma koji imaš. Ništa više ne diraš, klikneš na start i valjda će sve proći kako treba.
Ovo jeste prolazilo sa betom, ali ne znam da li su nešto čačkali pa postoji mogućnost da sve krene po zlu.
Najbolje bi ti bilo da flešuješ komplet taj Britanski, koga briga da li si ili nisi promenio CSC jer će ti dalje stizati OTA za BTU.

@azimuth

Aaaahhh .... stare verzije winrar-ova pa ne mogu da otpakuju fajlove veće od 2Gb ...install...

Ja ti napišem, ali ovo radiš na svoju ruku i svoju odgovornost.
Skineš lepo Nugat za Britaniju i MM za tvoj CSC koji je u telefonu (proveri preko Phone Info aplikacije), raspakuješ taj zip i u Odinu stavis sve na svoje mesto osim CSC. Umesto tog CSC koji je stigao sa Nugatom za Britaniju, stavi HOME CSC tvog roma koji imaš. Ništa više ne diraš, klikneš na start i valjda će sve proći kako treba.
Ovo jeste prolazilo sa betom, ali ne znam da li su nešto čačkali pa postoji mogućnost da sve krene po zlu.
Najbolje bi ti bilo da flešuješ komplet taj Britanski, koga briga da li si ili nisi promenio CSC jer će ti dalje stizati OTA za BTU.
Zar nije onda sigurnije da skinemO MM za Britaniju i onda preko OTA da stigne Nougat?

Upravo sam slomio ekran, staklo.. koliko kosta zamena u samsungu ili gde vec i koliko se ceka??

@zava1974, onda si našao u kom zecu leži žbun :D

@dstamenkovic90, ako hoćeš tako da radiš, onda opet moraš da menjaš CSC jer nećeš dobiti OTA na Nugat. Fora je upravo u tom CSC-u.
Kažem, najsigurnije je da obojica komplet fajlove iz BTU Nugata stavite u Odin i flešujete. Promeniće vam se CSC, ali to zapravo nije ništa loše ili negativno, niti zbog toga gubite garanciju na telefon. Jedina razlika je što ćete sledeće apdejtove dobijati za BTU a ne za SEE ili koji već imate.

@promaster
Mislim da mora ceo displej. To ti je sigurno oko 250e

Nazad
Vrh Dno