Da znas koliko je bez veze ovo sto si napisao (mada navikli smo na tebe i slicne i vase raznorazne izjave)pokrio bi se usima i ne bi pricao vise o tome
Niko ne brani nikoga ali cinjenice su cinjenice ,samsung nije dosao na 1 mesto zbog botova(mozda mu pomazu,tj pomazu mu)vec zbog kvaliteta i telefona i podrske
Zasto recimo ja ne zelim da kupim sony,pa zbog toga sto ne mogu da naprave normalan fon a cene im nebeske i jos cekam pola godine da se pojavi u eu itd itd
Kasne sa isporukama sirom planete,kameru (koju prouzvode ne mogu da odrade ni na nivou kineza a kamoli samsunga ili iphona)
Ekrani prosecnj ,bla bla bla ,fp zeza itd ,o nekim novitetima ni u najavi(sledece godine izbacuju sa s820 premium modele )ej ludlo
Sony uzeh kao primer jer ga zaista gotovim ,ali jednostavno kaskaju za najboljima,da ne spominjem raspali lg itd,itd
Jednostavno botovi reklame mogu da pomognu i te kako ali ne mogu te dovesti na vrh sem ako u kombinaciji nemas zaista kvalitetan uredjaj uz sve ono sto prati sve to(isporuka na vreme,garancija,kvalitet,podrska bla bla bla)
Mislim j.....o samsung, samo konstatujem ,huawei isto ****** kao i drugi ,hocu da kupim honor note 8 ,nema za eu,ili mi mix,nema za eu itd
Shvatas o cemu pricam ,dobro to ide kod njih ali i dalje daleko od najboljih peku lepo zanat ali ga jos nisu ispekli
Nadam se da ce malo ubrzati e to bi bilo onda stani pani za trenutno najbolje ,dotle tako je kako je ,cuti i placaj
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока