HerbalKing
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2008
- Poena
- 320
samo jos nesto jel si dostupan na sim 2 ako pricas na sim1? i obrnuto?
Dostupan si na obe kartice ako uključis ovu opciju što ti je priest77 pokazao.samo jos nesto jel si dostupan na sim 2 ako pricas na sim1? i obrnuto?
Kod mene i originalni samsung i kopija zezaju sa nilkin defender futrolom. Rade ali često gube kontakt.Zavisi od futrole.
Zamenski uspravni koji ima i fast charging mi nije punio preko Spigen NeoHybrid kejsa, dok originalni ali ležeći koji sam uzeo od Priesta puni kroz tu futrolu.
Šanse su da će originalni da ti puni, ali zavisi koliko je debela futrola i od kojih je materijala.
Eventualno moze da ne podrzi sve frekvencije za 4G ako ti nesto znaci, ostalo ce biti okej.Drugari imam jedno pitanjce za G935FD edge dual sim. Posto postoji samo za azijsko trziste, da li isplati uzimati ga? posto imam potrebu za dual sim telefonom? kakva su vasa iskustva? Jel ok radi na MTS-u? Lte itd..? Jel ne trosi drasticno vise baterije zato sto je dual sim? Jel isto dobija update kao G935F verzija?
Hvala.
Jel to ta sto si uzeo na na uscu za 6k?Stiglo prozorce ali slike malo losije sa n4.Pogledajte prilog 215175
samo jos nesto jel si dostupan na sim 2 ako pricas na sim1? i obrnuto?
Nije dual active standby. Ta opcija koju pokazuješ u stvari predstavlja prosleđivanje poziva pa ka prvoj kartici (u stvari bilo kojoj na kojoj trenutno pričaš). Ta opcija se naravno naplaćuje od operatera.Mislim da je to ova opcija, ja je nisam probao
![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Tu imaš u Vip-u za 4800 i 10 posto za kešJel to ta sto si uzeo na na uscu za 6k?
Evo ja danas bio kod mene u Zrenjaninu u Vip-u i ima - 1 crna i zlatneTrazio sam u vip-u u Bulevaru, preko puta pravnog, trazio u vip-u u tc stadion i jos jednom...ne secam se gde bese. Ni u jednom nisu imali. U stadionu su me jos i gledali u fazonu wtf sta ti trazis covece.
A vidim na sajtu uredno stoji da ima...samo ne znam gde ima.
Posto si vec bio na supermanu, znaci da si rutovao telefon. Samim tim mi nije jasno sta je problem instalirati titanium backup i za 2 min skloniti sve aplikacije koje mislis da ti nisu potrebne? I sto ti se superman ne svidja kad je prakticno kopirani stock sa par dodatnih korisnih opcija!?Smorio me vise Superman, vratio sam se na stock (izabrao Poljski zbog brzih valjda update-ova, koliko vidjeh ovdje) ali je problem sto svakakvo smece tipa Facebook, Chrome i ostalo dodje preinstalirano sa njim. Jer zna neko koju zemlju da izaberem da mi ne dodje sve ovo instalirano?
Meni je isto stigao paket 14.11. I evo ga danas u mojim rukama, u Vranju.Poručio sam spigen case i foliju na eBay i stiglo je u Bg 14.11. (na tracking_u) se vidi, međutim pošiljke i dalje nema. Da li je ovo normalno?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Malo sam razocaran zastitom za ekran, jer sam nekako kontao da je ovo staklo, a ne folija za ekran. :/
Nestonsam se ja prebacio ocigledno..nema veze, zalepio sam foliju, a narucicu i neko staklo. Samo da nadjem koje se nece odlepljivati. Inace spigen folija je odlicna.Pa nije pisalo da je staklo, što bi ga očekivao![]()
I ja izneverovao, pre svega jer me aplikacija juce obavestila da je paket napustio Beograd.Izgleda je Vranje bliže Beogradu nego Beograd![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jer svako malo izlaze updateovi koji traze svjezu instalaciju. A Titanium bekap i bilo koja aplikacija koja omogućava brisanje sistemskih aplikacija, kad god nesto izbrisem, svako malo dobijem error da ta i ta aplikacija stop working, uzasno me to nervira.Posto si vec bio na supermanu, znaci da si rutovao telefon. Samim tim mi nije jasno sta je problem instalirati titanium backup i za 2 min skloniti sve aplikacije koje mislis da ti nisu potrebne? I sto ti se superman ne svidja kad je prakticno kopirani stock sa par dodatnih korisnih opcija!?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Upravo to. I ja sam na 1.13.5 i nemam nameru da se mrdam. Ne razumem potrebu za konstantnim jurenjem poslednjih verzija softvera.Ne moraš svaku instalaciju da ispratiš
I mene je smorio, malo malo pa treba clean instal. Pusti, ja sam i dalje i dalje na 1.12 i čekam Nougat, pa ću onda odvojiti pola dana i staviti novi sistem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari