Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Care pa bas u nocnim uslovima 5x i 6p rasturaju :)
Nisam cuo vecu odvalu skorije.
Ukljucite hdr+ na nexusu ako niste.

Poredili smo slike u kaficu u losijim uslovima svaka je ispala dosta bolja na s7 to smo se obojica slozili. Nisam siguran dal je hdr bio ukljucen.

Poredili smo slike u kaficu u losijim uslovima svaka je ispala dosta bolja na s7 to smo se obojica slozili. Nisam siguran dal je hdr bio ukljucen.
To za hdr+ sam rekao jer su slike kao dupe i oko kad je isključen i uključen :)

Sent from my Redmi Note 3

image-0-02-04-22795ef282e48dc5a7142356dc9c94a5a5721e727e4e320cae4e003c062cc375-V~02.jpg

Pozdrav svima posle duze vremena. Na S7 edge duos imamo firmware sa screenshota - ACR je CSC build date 9.avgust,ali baguje internet preko mobilne mreze i ludacki se grije kad se igraju igrice. Jedna sim se koristi. Da li imate neki proveren samsungov firmware koji radi ok, ne bi nesto drugo cackala,nadam se da ce biti update neki uskoro.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Rumor alert: [emoji490] [emoji336] [emoji33]

[emoji23]

Sent from my D6503

^Opet će da popije ban... Bolje da ne znamo da je to on... [emoji4] Čovek je neunišiv, samo amoled i kfc mu mogu doći glave... [emoji23]

@DARK SIDE opusteno covece. Ni ja nisam zadovoljan slikama u uslovima koje pominjes; takodje sam na auto prosli vikend probao da fotkam u nekom kafeu (luda svetla, dim itd) i to ni na sta ne lici. Generalno, moras prihvatiti da koliko god kamera na s7 u takvim uslovima ne briljira, drugi telefoni su jos gori. Bez par hiljada eura se ne vredi upustati u fotografiju tog tipa, telefon je tu za pomoz boze samo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Hoću da kupim edge. Pretpostavljam da je više od pola njih na oglasima, koji imaju kao neku garanciju od 7,10 dana ili godinu, i dolaze u foliji refurbished. Dosetili se ljudi kako da zarade. Kao kupac prvi aktivira telefon..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Kupis polovan star koji dan, nedelju od nasih operatera ,sigurno ih ima i resen problem

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Takav tražim, ali nema.. Valjda ce biti uskoro..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

@DARK SIDE opusteno covece. Ni ja nisam zadovoljan slikama u uslovima koje pominjes; takodje sam na auto prosli vikend probao da fotkam u nekom kafeu (luda svetla, dim itd) i to ni na sta ne lici. Generalno, moras prihvatiti da koliko god kamera na s7 u takvim uslovima ne briljira, drugi telefoni su jos gori. Bez par hiljada eura se ne vredi upustati u fotografiju tog tipa, telefon je tu za pomoz boze samo.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Znam. Samo su ovde genijalci pisali da namerno lose fotkam, da mi je defekt kamera, da imam Parkinsona [emoji2] ... I jasno sam napisao da noću nema kvaliteta na auto modu...Ali klinci i dalje lažu sami sebe..I napisah da nema neke mudrosti tu i da svaki znam da dslr samo mize noću da napravi nesto..Ali trolovi opet .... Zato sam izbacio link...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Definitivno prvi telefon sa kojim ne obraćam pažnju na bateriju ( sem što joj se divim) . .
Htc m8 , iPhone 6s, nexus 5x i još mnogi drugi s mojim koriscenjem(08h - 24h) padaju nakon 17h na ispod 15%... S7e konstantno iznad 40% u to vreme.. Evo od juče i do danas, vikend pa manje koristim telefon...
a9dc37a0c7475c4ba11419bf7feddfc3.jpg

df26381b838ab14cb71136d112be0e18.jpg

Koji wireless punjač preporučujete, skoknu bi danas da uzmem neki?

Sent from my S7 Edge

Definitivno prvi telefon sa kojim ne obraćam pažnju na bateriju ( sem što joj se divim) . .
Htc m8 , iPhone 6s, nexus 5x i još mnogi drugi s mojim koriscenjem(08h - 24h) padaju nakon 17h na ispod 15%... S7e konstantno iznad 40% u to vreme.. Evo od juče i do danas, vikend pa manje koristim telefon...
a9dc37a0c7475c4ba11419bf7feddfc3.jpg

df26381b838ab14cb71136d112be0e18.jpg

Sent from my S7 Edge
Ja kupio u Vip-u i super je samo što nije fast ali meni i ne treba

S7 EDGE

Sent from my S7 Edge[/QUOTE]
Sad je izasao pravi fast charge samsung wireless. MADA ja punim kinezima.I svaki puni ok. Qi generalno radi dobro.imao sam problem sa par futrola jer mi jedan nije lezeci i ima predvidneo leziste za tel...

I jasno sam napisao da noću nema kvaliteta na auto modu...

Imaš nerealna očekivanja.
Pogotovo za nekog ko po njegovim rečima koristi dslr.

Telefon nije dslr, niti može biti.
S7 je u samom vrhu današnjih telefona što se noćne fotografije tiče.
Nosi fotoaparat ili pazari drugi telefon ako nisi zadovoljan.

p.s. Ako je dozvoljeno pitati, zašto si promenio potpis "crappy S7 edge"?

Imaš nerealna očekivanja.
Pogotovo za nekog ko po njegovim rečima koristi dslr.

Telefon nije dslr, niti može biti.
S7 je u samom vrhu današnjih telefona što se noćne fotografije tiče.
Nosi fotoaparat ili pazari drugi telefon ako nisi zadovoljan.

Ja sam postovao vrhunske slike nocu i u klubu na auto modu i on ih je ignorisao. Normalno da bez blica u totalno losim uslovima nece da pravi odlicne slike.
Ali to je dokle je tehnologija kamera na telefonu stigla , s7 je u samom vrhu kamera za low light.

^^ Da, bilo je slika i komentara na pretek.
Reč je o jakim emocijama, kad neko ima problem sa nečim tu se svaki argument ignoriše...

Sa današnjom tehnologijom nema pomaka što se tiče boljeg/većeg senzora (u telu telefona debljine kakva je u današnjih flagshipova).
Nije slučajnost da praktično svi prelaze na dva senzora/sočiva, došlo se do granice...
HDR+ izvlači više iz senzora u noćnim uslovima od Samsungovog softvera, i to je neki maksimum što se današnje tehnologije tiče...

Molim vas nemojte ponovo da krećete... Ignorišite čoveka, čeka svaku priliku da započne raspravu, kao da ne zna gde će to otići, govori drugima da su trolovi.

Poslednja izmena:

Sent from my S7 Edge[/QUOTE]
Sad je izasao pravi fast charge samsung wireless. MADA ja punim kinezima.I svaki puni ok. Qi generalno radi dobro.imao sam problem sa par futrola jer mi jedan nije lezeci i ima predvidneo leziste za tel...

Nov sistem. Nisam podesavao potpis. Kao da je bitno...promenicu ako ti znaci..Cesto si komentarisao potpis..Pa eto da ti udovoljim.

Sent from tractor.

Poslednja izmena:
DARK SIDE Sta su ti rekli u servisu za kameru? Jel si resio problem?

☆S7 edge☆

Drugari danas sam slucajno svratio do Samsung prodavnice i zapazio neke nove sluske "Samsung lvl u pro anc" 9600din.Jel je imao neko iskustva sa njima,ja bi ih pazario ali prvo moram malo vise da se informisem. :)

Ja uzeo u Vipu mob i uvek imam update medju prvima. :) PoZz!

DARK SIDE Sta su ti rekli u servisu za kameru? Jel si resio problem?

☆S7 edge☆

Ma ok je kamera. Poredili sa dugim s7 u istim uslovima nocu kada ima vise izvora svetlosti iz razlicitih ugliva.To su hezgodni uslovi. Potpuno iste slike sa nedovoljno rezolucije van blica(sto je i logicno) ...Postprocessing takodje... Note 5 takodje iste slike..Tako da..to je to...
https://flic.kr/p/NAfFzT

https://flic.kr/p/NgwXqm
Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovde sam fotkao istovremeno 6s plus telefonom i s7 isti kadar.Na auto. Brljave i jedan i drugi. Koga ne mrzi može da pogleda. Kada sam ovakvo poređenje izbacio sa note 5 trolovi se ljutiše i pišu da namerno loše slikam. Evo dokaza da je telefon ispravan. Ko ne veruje može u po opkladu da dođe, donese bilo koji fon i slika pod ovim uslovina na auto..neće dobiti ništa bolje... Ali eto, ja sam trol....:D
https://www.flickr.com/photos/148416614@N02/?

Vrh Dno