Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Hahah...pa da. Ne kapiram...i da ti ostane vise koja poenta kad opet ne moze dva dana nego ce svakako ici na punjac. Stvarno ne kapiram to "merenje cija baterija duze traje". Jedno je bitno, da baterija sa jednodnevnim akanjem istera citav jedan dan, do dolaska kuci. Dal ti je otalo 2 ili 22% pred spavanje zar je bitno? Kad svakako ide na punjac...

Rekoh..tel nisam preterano koristio,cak ni jednom nisam igrao igrice. Cak ni kameru. Znaci najvise net,viber,wapp. Nije poenta da stalno gledas i razmisljas hoce li baterija izdrzati ceo dan ili ne

S7 edge

Postavi SS stanja baterije i ugasi taj Google backup (mada lično i nisam primetio na mom telefonu da nešto previše utiče na bateriju). Ako svima nama uz prilično njakanja izdrži više od jednog dana, onda mora i tebi.

Sent from my SM-G935F

a37c6d3971f14e5479d9fc1d6cd94e08.jpg
f7f87d0620b663a81cda233efd6c146f.jpg

S7 edge

Ja sam na Z1 koristio stamina mod pa mi se zbog toga cini da je baterija trajala duze. A inace spavalo se duze zbog Novaka pa se tel poceo koristiti oko 11

Koliko ti je ekran radio? Na kraju će izgurati na 6-7h, pretpostavljam.

Sent from my SM-G935F

Poslednja izmena:
Pa da, ne kontam na sta se ti zalis sad?

Pa dečko hoće 10h da izgura, malo je 7h gledanja u displej u toku jednog dana.

Sent from my SM-G935F

Bacite me sad lavovima. [emoji6] Pa rekao sam da radi ok ,al sam mozda ocekivao vise naspram Z1,al ajde i ona je 3000mAh i jos stamina mod.Primecujem da je bolje dosta bez AS

S7 edge

Bacite me sad lavovima. [emoji6] Pa rekao sam da radi ok ,al sam mozda ocekivao vise naspram Z1,al ajde i ona je 3000mAh i jos stamina mod.Primecujem da je bolje dosta bez AS

S7 edge
Koji super rezoluciju ima z1? :)
Kakav supernajboljihardver ima z1?
Baterija ti je super :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

S7 edge

Upali i ovde mod za ultra uštedu, ima da gura više od z1 garant.

Пљувао сам батерију кад сам узео фон, јуче ме је позитивно изненадила :D
0cdd484cce5824d535629d525508a234.jpg

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Telefon mi se ugasi vec drugo jutro. Zablokira i moram volume home i power da ga upalim. Jel zna neko o cemu se radi?

S7 edge

Volume home power, šta ti ulaziš u recovery?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Tako ga jedino mogu upaliti. Prvi put se upalio sa logom,a drugi put je pokazao nesto kao critical os nisam uspeo da procitam brzo je nestalo i krenuo samsung logo

S7 edge

Da nisi nešto od krucijalnih servisa onemogućio? Neverovatno mi je da imaš telefon 3 dana, a od toga dva jutra ti se gasi sam od sebe.

Idi u Recovery, uradi wipe svega i vidi kako će ti se ponašati. Ako i dalje bude problema, pravac kod prodavca i reklamiraj/menjaj telefon.

Sent from my SM-G935F

Мени је мој два пута забаговао и морао сам volume down, home i power дугме да стиснем да би се рестартовао јер никако другачије није реаговао. Први пут се десило трећи дан од како сам га добио, гледао сам неки снимак на фејсу и само је стао од једном и почео ненормално да се греје. Буквално сам почео да паничим јер сам мислио да ће експлодирати, нисам могао у руци да га држим колико је постао врућ. Следећи пут је то урадио снепчет, све остало ради како треба и не багује :D

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ako je na martovskom firmweru, softveraki je problem vrv, ako imas poslednji fw onda moguce da odlazi u vecna lovista, pisao je vec neko ranije o istom problemu.

@telep vol down je u pitanju (download mode prakticno), samo sto kad je tel upaljen onda sluzi za hard restart.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sve mi je sumnjiivo oko ovog tel. Kupljen u bg 2 god gsrancije. Vidim da je kupjen UAE Dubai verovatno. Software junski. I kad hocu da ga apdejtujem izbacuje da je najnoviji software. Sad sam ga recovery sa wipe all. Tel je sad hard reset znaci sve ispocetka, mreza,podatci,google itd... I posle toga hoce update na avgustovski software. Nemoguce da je bas danas stigao update za UAE

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Daj ss iz phoneinfo aplikacije.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh Dno