Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa jeste, mogu ti reci da su dobri apdejtovi. Nekad nisu bili, ali su se izgleda opametili. Ne kudi konja kojeg nisi jahao... ;)

Sent from my SM-G935F

Videli smo na N5 kakvo dobro su doneli update-ovi. A i na S7 je baterija slabija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ni kod mene nije slabija baterija.
Zato kažem, nemaš telefon = ne znaš kako stoje stvari.

Sent from my SM-G935F

Ja zadovoljan update-ovima,ne znam sta ovde pojedini pricaju...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pričaju tj pišu ono što pročitaju ko zna gde na netu. Zato se takvi postovi uzimaju sa ogromnom dozom rezerve ili prosto kao šala.
Isto to važi za svaki model. Jedno je šta napiše tamo neko na netu, a nešto sasvim drugo iskustvo korisnika.

Sent from my SM-G935F

Eto i ja sam na junskom i prezadovoljan sam baterijom i celokupnim radom telefona...

Sent from my 6039Y

Posle marta ovaj agustovski je izgleda najbolji.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I da imam pricao bih realno, ali razumem da neko nema velike zahteve.

Sad ovi korisnici što imaju telefon pišu sve NE realno, a ti pišeš realno jer nisi korisnik istog telefona :) :) :)
Bravoooo :)

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

A što bismo mi pričali nerealno? Zahtevi se razlikuju od korisnika do korisnika. Uostalom, moje mišljenje je da svaki uređaj koji ima 4-5h sot-a dnevno i pri tome u 23h ima još 20% baterije = odličan. Kome se moje mišljenje sviđa ok, kome ne, opet ok. Za sad S7 je odličan i ispunio je sva moja očekivanja.

Envoyé de mon SM-G930f

Šta se palite na bataka - on u svakoj temi piše i pametuje
Sve je on telefone probao i koristio i neznam šta već
Treba ga ignorisati

S7 EDGE

Kompleksi su cudo...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas sam poceo da snimam komsiju kako igra kolo i poce da se suzava i siri slika na Galaxy S7, koji je nace 20 i kusur dana star. Bukvalno, tokom s imanja primetih da pravi transformacije, koje su ostale i na samom snimku. Sta bi to moglo da bude?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima na xda fix za zikino i cacansko, uzicko jos nije reseno :D

Pošto si momak pokušao da ispadneš duhovit, odgivoriću ti, kako bi ti uspela šala :) Igrao je Žikino kolo :) Znaš ono "Igrajte deco Žikino kolo.............. golo" ;)

Pošto se ne zoveš Žika, verovatno ste i ti i komšija sad u nemogućnosti da sedite

Jeste OIS bio ukljucen. Verovatno je do toga bilo. A presao si me bas onako lepo, kao papir preko guzi.e ;)

Steta sto nema Thanks ili Like dugme, da lajkujem prethodni komentar :-D Islljucio sam OIS i restartovao tel., za sada nema nikakvog talasanja kamera ili sl. Taj problem mi se danas drugi put pojavio i to samo na sekund-dva.

Steta sto nema Thanks ili Like dugme, da lajkujem prethodni komentar :-D Islljucio sam OIS i restartovao tel., za sada nema nikakvog talasanja kamera ili sl. Taj problem mi se danas drugi put pojavio i to samo na sekund-dva.

Samo da nije neka prašina upala u mehanizam, pa da zato zeza. Probaj sa upaljenim opet, možda ti se ne desi više

Nisi ni morao, nadovezao si se na prethodne komentare koji su se odnosili na mene. Uzivajte vi u telefonu. ;)

Nazad
Vrh Dno