Hahahaha ne vidim da sam ti negde dao ograničenje po regionu, [emoji6] koji ti telefon uopšte nosiš kad se tako dobro razumeš u stakla za edge? Hoces sad opet izbeći pitanje kao u G3 temi..
Na svim telefonima uvek radije stavim neko kvalitetno kaljeno staklo nego foliju, ali kada izbor ne postoji kao u ovom slučaju, folija služi svrsi.
Svakako mi zaštita služi samo da se ne grebe ekran dok radim.
Na zadnjoj kameri to radi normalno, na selfi kameri nema tih opcija..Probaj u pro modu manuelno da probas fokus dali radi. Imas klizac od macro do infiniti. Ako ne fokusira onda je modul zeznut i ostao u infiniti pa nece da fokusira blize objekte.
Napisao sam već.. Efekti su off svi, prosto, prednja baca focus na pozadinu.Pogledajte beauty efekat da nije "odvrnut" do kraja.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Definitivno ne radi kako treba, i bez namere da flejmujem, ne može da se poredi s prednjom kamerom od iPhone 6s... Ali bih rekao da je sw u pitanju. Vidim dosta ljudi se žali na isti problem, dok neki kažu da im je slika super s prednje kamere. E sad, da li je njima super jer ne znaju za bolje ili neki imaju više sreće s primercima. Možda je ipak hw problem. Ne znam.. Nisam expert.I kod mene je isto ovako. Takodje fokus gadja dalje nego sto treba. Cak sam siguran da autofokusa i nema.
S7 active je jos gori prema svedocenju testera.Nakon desetak dana maltretiranja telefona imam jednu jedinu zamerku (al' ogromnu): Zvuuk... Kako jadno i bedno zvuči S7 nakon Note 4 i LG G4!!!:,,:
Nakon desetak dana maltretiranja telefona imam jednu jedinu zamerku (al' ogromnu): Zvuuk... Kako jadno i bedno zvuči S7 nakon Note 4 i LG G4!!!:,,:
Kakav je zvučnik u odnosu na S6 i S5? Pošto je i na S5 poprilično slab. Na S6 je poprilično jači nego na S5
Definitivno ne radi kako treba, i bez namere da flejmujem, ne može da se poredi s prednjom kamerom od iPhone 6s... Ali bih rekao da je sw u pitanju. Vidim dosta ljudi se žali na isti problem, dok neki kažu da im je slika super s prednje kamere. E sad, da li je njima super jer ne znaju za bolje ili neki imaju više sreće s primercima. Možda je ipak hw problem. Ne znam.. Nisam expert.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne vidim sta je ovde woow oko prednje kamere? Idealni uslovi za slikanje. ISO 50Brate ja sam sa ovom prednjom kamerom odusevljen. I ako je ja nikad ne koristim. Proceni sam:
20160427_142415 by Mladen Vučković, on Flickr
Ne vidim sta je ovde woow oko prednje kamere? Idealni uslovi za slikanje. ISO 50
Iphone 6s sije ovo uzduz i popreko sto se tice selfija i tu nema price
Jel ima prednja kamera auto fokus
Imaju. Npr moj telefon. Čudi me da S7 nema.
Ja imam i manuelna podešavanja.
Pogledajte prilog 202069Pogledajte prilog 202070Pogledajte prilog 202071
Sent from my m2 note
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari