Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nakon desetak dana maltretiranja telefona imam jednu jedinu zamerku (al' ogromnu): Zvuuk... Kako jadno i bedno zvuči S7 nakon Note 4 i LG G4!!!:,,:

Hahahaha ne vidim da sam ti negde dao ograničenje po regionu, [emoji6] koji ti telefon uopšte nosiš kad se tako dobro razumeš u stakla za edge? Hoces sad opet izbeći pitanje kao u G3 temi..

Na svim telefonima uvek radije stavim neko kvalitetno kaljeno staklo nego foliju, ali kada izbor ne postoji kao u ovom slučaju, folija služi svrsi.

Svakako mi zaštita služi samo da se ne grebe ekran dok radim.

***, neko zna da koristi Google, neko ne zna.

http://www.amazon.com/iCarez-Temper...7140303&sr=1-1&keywords=s7+edge+icarez+silver

http://www.amazon.com/Protector-Cov...;ass-best-screen-protector&tag=xdaf-20&%nbsp;

http://www.amazon.com/LUVVITT-TEMPE...sr=8-1&keywords=galaxy+s7+edge+tempered+glass

http://www.amazon.com/S7-Edge-Scree...sr=8-5&keywords=galaxy+s7+edge+tempered+glass

Sve su ocajna rjesenja iz nekoliko razloga. Na svakom se cuje zveckanje (puckanje) jer ne naljeze 100%. Pa se cuje zvuk prilikom pritiskanja po ekranu. Takodje vremenom pocinju da se odljepljuju. Plus sto vecinu oklopa ne mozes da stavis preko njih. Ocajna su i na S7, a na S7E pogotovo. Temp glass se ne ljubi sa S7, jedino mekane folije, njih ima koje idu preko citavog ekrana.

Ima ljudi koji su zadovoljni. Ne znam sad ko je kupio kakva.

Ovo je nešto najbolje što može da se nadje.

Pozdrav svima. Od juce sam i ja vlasnik belog Samsunga S7 . Manje vise sve radi kako treba , medutim primetio sam jedan problem sa prednjom kamerom. Izgleda da fokus uopste ne radi kako treba.Zapravo je pozadina ostra dok je faca mutna , i sta god da uradim bude isto. Da li se jos neko susreo sam ovim problemom , da li je mozda u pitanju SW ili ipak HW. Do juce sam imao Iphone 6s koji slika brutalno s prednjom kamerom . Inace nista nije upaljeno od onih glupih bjti filtera i skinut je najlon dobro sa sociva . Hvala unapred.

Probaj u pro modu manuelno da probas fokus dali radi. Imas klizac od macro do infiniti. Ako ne fokusira onda je modul zeznut i ostao u infiniti pa nece da fokusira blize objekte.

Probaj u pro modu manuelno da probas fokus dali radi. Imas klizac od macro do infiniti. Ako ne fokusira onda je modul zeznut i ostao u infiniti pa nece da fokusira blize objekte.
Na zadnjoj kameri to radi normalno, na selfi kameri nema tih opcija..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Oprosti ne procitah lepo. Ni kod mene ne fokusira nista blize od 30-40cm. Ajde okaci fotku da vidimo koliko je to mutno

Pogledajte beauty efekat da nije "odvrnut" do kraja.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ma to je mali senzor sve je to u fokusu preko pola metra. Nema sta on tu da fokusira. Uzmi novine pa probaj ispred kako radi fokus i gde ga hvata.

Oprosti ne procitah lepo. Ni kod mene ne fokusira nista blize od 30-40cm. Ajde okaci fotku da vidimo koliko je to mutno
uploadfromtaptalk1465301871606.jpg

Dok držim telefon slika izgleda ok, međutim kad se uslika, zamuti facu. Pogledaj klimu koliko je jasnije u fokusu.

I kod mene je isto ovako. Takodje fokus gadja dalje nego sto treba. Cak sam siguran da autofokusa i nema.

I kod mene je isto ovako. Takodje fokus gadja dalje nego sto treba. Cak sam siguran da autofokusa i nema.
Definitivno ne radi kako treba, i bez namere da flejmujem, ne može da se poredi s prednjom kamerom od iPhone 6s... Ali bih rekao da je sw u pitanju. Vidim dosta ljudi se žali na isti problem, dok neki kažu da im je slika super s prednje kamere. E sad, da li je njima super jer ne znaju za bolje ili neki imaju više sreće s primercima. Možda je ipak hw problem. Ne znam.. Nisam expert.

Nakon desetak dana maltretiranja telefona imam jednu jedinu zamerku (al' ogromnu): Zvuuk... Kako jadno i bedno zvuči S7 nakon Note 4 i LG G4!!!:,,:

Zcuk u toku razgovora? Zvučniku? Slušalicama?

Zvučnik (iako i pri razgovoru nije sam vrh); brate sramota da skrndljaju ovakav zvučnik u premijum telefon.
Iskreno, dođe mi žao što sam prodao LG G4. Ako je za utehu imam Alcatel 6039Y koji za male pare daje fenomenalan stereo zvuk.

Kakav je zvučnik u odnosu na S6 i S5? Pošto je i na S5 poprilično slab. Na S6 je poprilično jači nego na S5

Nisam imao ni S5 ni S6, ali u poređenju sa prethodna dva (note 4, lg g4) - mizerija.

Kakav je zvučnik u odnosu na S6 i S5? Pošto je i na S5 poprilično slab. Na S6 je poprilično jači nego na S5

S5 djubre od zvucnika krcao, slusalica isto losa, pistala, S6 bio bolji ali je zvuk bio nekako metalan i odzvanja. S7 cuje se krcanje na slusalici dok zvoni tel. tj dok se neko ne javi a i posle ponekad zavisi od tona. S3 koga jos uvek imam je 3 klase bolji od svih pomenutih. Kada posle razgovora sa S3 predjem na S7 smorim se totalno koliko je losiji.

Definitivno ne radi kako treba, i bez namere da flejmujem, ne može da se poredi s prednjom kamerom od iPhone 6s... Ali bih rekao da je sw u pitanju. Vidim dosta ljudi se žali na isti problem, dok neki kažu da im je slika super s prednje kamere. E sad, da li je njima super jer ne znaju za bolje ili neki imaju više sreće s primercima. Možda je ipak hw problem. Ne znam.. Nisam expert.

Brate ja sam sa ovom prednjom kamerom odusevljen. I ako je ja nikad ne koristim :D . Proceni sam:
20160427_142415 by Mladen Vučković, on Flickr

Tacno mi ne ide u glavu kako je moguce da su za note 5 izbacili 2 updatea dok za s7 ni jedan?! :wall:

Ne vidim sta je ovde woow oko prednje kamere? Idealni uslovi za slikanje. ISO 50
Iphone 6s sije ovo uzduz i popreko sto se tice selfija i tu nema price

Pa ne znam po nekim poredjenjima na yt ne bih bas rekao.
Inace da jesu uslovi bili odlicni.
Mada iskeno sto se mene tice trebali su selfi kameru da izbace da je nema. Lepsa bi bila prednja strana telefona :D .

Jel ima iphone onaj kao blic na prednjoj kameri. U mrklom mraku moze mnogo mocne slike sa ovim telefonom da se naprave. Mogu da iskopam jednu kod devojke da vidite.
Mislim na onaj blic kad slikas upali beli ekran na max osveljenje .

Poslednja izmena:
Jel ima prednja kamera auto fokus

Nema.

Njen fokus je namesten fiksno na beskonacnu udaljenost pa bi uvek trebalo sve da bude u fokusu ali objekti koji su bas blizu budu mutni.
Mislim da ni jedan telefon jos uvek nema autofokus na prednjoj kameri. Mozda gresim.

Poslednja izmena:
Imaju. Npr moj telefon. Čudi me da S7 nema.

Ja imam i manuelna podešavanja.

Pogledajte prilog 202069Pogledajte prilog 202070Pogledajte prilog 202071

Sent from my m2 note

Ne bih rekao da imas autofokus. Mislim na onaj pravi autofokus hardwarski. Znas ono malo sto se cuje u kameri kad fokusira :D .
Prednje kamere nemaju taj autofokus. Softwerski moze da se podesi da fokusira blize ili dalje ili neki vestacki autofokus.

Sad citam po netu kazu da su novim fw popravili dosta prednju kam na s7.

Vrh Dno