Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kakav je S View Cover za S7? Vredi li 4800 din?

Treba mi malo bolja zastita za telefon zbog prirode posla...pa mi zapala za oko ova na preklop...mada deluje mi preskupo.
Bolja je clearview ili ledview. Ja imam ove 2 i odlične su. Koristim ledview jer j nešto bolja a i kožna je. Na s5 sam koristio s-vew i onaj prozor se za dan nakupi prašine. Obe su malo skuplje od S-viewa.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Puklo mi je staklo, ali sam bar imao srece da ne zahvata ekran
eb2f183d57b15fc81b0f7c23414e5899.jpg

Nemoguce sam da je prso? [emoji43]

Послато са SM-G935F

Nemoguce sam da je prso? [emoji43]

Послато са SM-G935F
Pa nije sam, samo ne znam kada je pukao. Ispao mi je juce popodne ali yada nisam primetio nista. Posle sam otisao i napio se, tada ne znam da l se nesto desilo [emoji4]

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Da se zapljunem ;)

Od juče S7 Edge I to zlatni* [emoji13]

Posle Note 4 malo mali ali sve ostalo dovoljno bolje. Videćemo kad dođe Note 6, da li ponovo menjati.

* dobih na poklon

Poslednja izmena:
Da li iko koristi ubogi Mx player na ovom telefonu; posle skoro mesec dana i dalje ne dobih odgovor da li je iko uspeo da pusti video fajl iz galerija aplikacije preko istoga?!

Eo skidam da probam.
Kako da pustim iz galerije? Po def mi otvara njegov?
Kad udjem u mx pa pustim video ide normalno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa prvo idi u settings/applications pa na gallery i onda clear defaults, a možeš clear defaults i na sistemski plejer.. Onda uđi u galeriju, klikni na video i kad ti izbaci onaj meni selektuj mx player i označi ga kao default :)

Sve ocistio i player i galerijy ali i dalje otvara sa def playerom

Hmm, čudno, nije mi jasno zašto -.-

Pa prvo idi u settings/applications pa na gallery i onda clear defaults, a možeš clear defaults i na sistemski plejer.. Onda uđi u galeriju, klikni na video i kad ti izbaci onaj meni selektuj mx player i označi ga kao default :)
Da je tako jednostavno druze ne bih ni pitao ovde. Imao sam do sada nekih 10ak samsung telefona i sa svakim je ovo radilo upravo kaako si napisao, ali sada iz nekog razloga mx player kao da ne postoji i nema mogucnosti da se reprodukuje iz istoga...i to me bas jako nervira. Ako odradis disable od tog samsung video programa onda uopste nece da pusta video i prijavi da ne postoji aplikacija ili je disableovana iako je mx player uredno instaliran i preko njega mogu bez problema da pustim isti fajl koji preko galerije nece.

Iskreno sam se nadao da su ovo resili sa aprilskim updateom sistema ali vidim da nisu :(

Kod mene je mart update.

Da ali sam pitao i na sammobile i na xda i svi isti problem. A ne znam kako da se obratim samsung supportu posto je isti krajnje konfuzan. Na sony forumu kad izneses problem ima i (zaposlenih) developera koji mogu da uticu na resavanje istoga, kod samsunga borba sa vetrenjacama!!

Da ali sam pitao i na sammobile i na xda i svi isti problem. A ne znam kako da se obratim samsung supportu posto je isti krajnje konfuzan. Na sony forumu kad izneses problem ima i (zaposlenih) developera koji mogu da uticu na resavanje istoga, kod samsunga borba sa vetrenjacama!!
Batali samsung support. Oni nemaju pojma o životu baram ovi u Srbiji. Britanci ponešto i znaju. Ja kad sam ove naše pitao nešto o telefonu s7edge, rekli su mi da još uvek nemaju telefon. To je bilo sredinom marta. Toliko o srpskom samsung supportu.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ovo je najbolji telefon koji sam ikada imao a nosio sam sve high end uređaje od nokie 6600 pa nadalje.

Baterija je san snova, SVAKA ČAST SAMSUNGU.

wifi, 4g kombinovano, sve sinhronizacije uključene, razgovori i evo screenshot-a baterije

fe121cfa2e4b5fddfe2675a8f954333e.jpg
93d91ed118bdb020cc10075e77f9ca74.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

u 10 uvece baterija na 2%. SOT 4 ipo sata. Ja ne vidim tu nista spektakularno :D

Drugari opet mi treba pomoc. Jel moguce ikako kartici koja je formatirana na telefonu i na kojoj ima podataka promeniti ime...smara me ova glupost od dobijenog po def?

0ee65042cfe35d9d56b19d8f058dc135.jpg

Koliko je meni poznato - nije moguće menjati ime sd kartice na MM-u.

To joj je mount point. Ako je rootan onda bi mogao ali moras rucno mijenjati fstab i dodavati folder u koji hoces da je mountana kartica(barem bi tako na linuxu islo)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

А колико ти остане батерије?

5 сати ЅОТ за 24h
и
5 сати SOT за 48h су две потпуно различите ствари.

ne bih da zvučim kvarno ali to je na Z3 normalno trajanje baterije............

Pa to je kao da poredis auto od 200ks i 500ks. A istu potrosnju imaju.

pre dve godine to je bio auto od 500KS,samo sam hteo da kažem da to nije ništa spektakularno.................

Vrh Dno