Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

0241702b440dd920ec86a7ea864181b4.jpg
fcb2cd0514617231092ad11adc195737.jpg
99405c001b867ad0a40e4ec082523b37.jpg

Posle par punjenja aprilski update mislim da se dobro utegao....[emoji3] [emoji6]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pogledaj svoj licni post #3121 i onda mi reci sta je tu sad dobro?
Imas i onaj moj gde sa otprilike istim stand by napravim 2h vise sot, a pritom sam na s7 obicnom. Moze da prica ko sta hoce ali razlika u odnosu na prvi firmware definitivno postoji...i to poprilicna.

Ja pricao kacio ss al *** ne vredi :). Vecina sprzi bateriju na 16h i tu se razlika ne vidi toliko. Problem je sto preko 24h da ne kazem 48h baterija ode 40% samo u rezimu mirovanja. Telefon uopste ne ide u deep sleep.

Ma koji bre 48h, ja kontam da mi tel ne bi izdrzao 48h kad ga ne bi pipao uopste, gde samo 40% bat da ode ;)

Standy problem je prisutan i na mart update. Mozda u bateriji prikazuje da je android system ispod 7%, ali trosi bateriju samo tako i stay awake je nekad preko 90% vremena, a nekad 10%. Nekada mi za noc svuce 2%, nekada 8%, nema pravila. Bukvalno nema pravila jer sa istim koristenjem telefona imam 5h sot, nekada 6 i po. Sot od 6-7h se moze nagurati od 8 ujutru do 24h navece. Preko 30h nema sanse preko 5h. Meni je i to super, jer prilicno koristim telefon. V10 mi ugine jos na poslu dok sam, prije 16h.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas skroz druga prica, nisam ga dirao od juce i danas nema wake-a.

Ali sam primetio i to da kada upalim mobilne podatke i ne koristim telefon on ne ide u deep sleep tj dize vreme na deep sleep-u, dok na wifi-u ili kada je sve pogašeno uredno ide u deep sleep.

cf4faf7f2f3fcb41c9a48f90de14868f.jpg
37750b2bf71ba6c41366ea8a5a9cd654.jpg
b59ed3af16fa94eec9c741d288702fff.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I meni se cini da je i kod mene isto tako. Evo danas nema stay awake. Bukvalno nema pravila. Il ja ne mogu da otkrijem u cemu je fazon ili on radi kako on hoce :)

Kakav kraljevski posao imate kad koristite oba telefona i sprzite bateriju na oba [emoji1]
Na V10 nema šanse da ugine baterija do 16h sem ako se ne igraju igrice ceo dan-meni izdrži od pola 6 ujutru do 11 uveče bez problema sa 3 sata razgovora i ostalih gluposti kad imam vremena
Evo primer
6c0799235d436a1484b42981e8eb3a54.jpg
9157906491da842e77b0d343e8b8cd69.jpg

LG V10

Poslednja izmena:
Nešto je Google zeznuo. Počelo je oko 1. Maja da se.. Kod mene na 6p awake je bio 100% (puna crta bez prekida). Kod žene na lg g3 nešto je prosto uništavalo bateriju. Moj problem sam rešio sa wipe cache iz recovery.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pomaze li da se iskljuci sva sinhronizacija za googlom?
Ili da se iskljuci google backup recimo?
Uradio sam wipe cache, valjda pomogne.

Poslednja izmena:
Ono u account ostaviš, a iskljucis backup samo. Wipe cache i to je to.

Pogodjeni su svi telefoni i čudno mi je da i dalje toliko traje problem sa serverima.

Sent from my m2 note

Odradio wipe cash, iskljucio google backup, pa cu probam kako ce se ponasati.

a7251e0d34a9a7c906c7305a9f7e7345.jpg

Jel i kod vas stoji Orginal CSC kod prazno polje ili sam ja nesto *****ao...ako jesam moze neko da me objasni kako to da vratim-resim...

Sve isto i kod mene

Btw s7 active 5.5 inca ko kanda...ne svidja mi se bas posto ce verovatno biti veci od nota 5 u tom slucaju. Znam koliko je 6 active bio veci od obicnog s6 a isti ekrani.

Poslednja izmena:
Ono u account ostaviš, a iskljucis backup samo. Wipe cache i to je to.

Pogodjeni su svi telefoni i čudno mi je da i dalje toliko traje problem sa serverima.

Sent from my m2 note
Za 8h, 2% skinuo. Tacno je sa googlom neki problem.

Meni na Note 4 isti problem sa awake čim se skine sa punjača i dok nisam isključio Google bekap i clear cache stanje se nije popravljalo. Evo sad već nekih nedelju dana nemam uopšte problem sa curenjem baterije.

Na koji Google backup mislite? Ja jedino vidim Google photos backup, nemam ni jedan drugi?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Dok ne zaseru nesto ponovo :)

Mogli bi onda staviti vi koji ste na martovskom, aprilski update ili majski i videti kakva je baterija sa iskljucenim backup-om.

Zar opet na april.. . :) Probao bi stvarno da majski nije u najavi, al posto ce on ubrzo, ima li smisla uopste?

Pitanje je koliko ce ta najava da traje :d

Dobar meni martovski do daljnjeg!

Nego ljudi razmisljam se da li da idem na Spigen crystal shell ili UAG composite Ice (ili jos bolje ash)?! Nikada nisam video uzivo ni jednu zastitu od pomenutih proizvodjaca (doduse Uag sam gledao bas davno u Nemackoj kad su se tek pojavili te se ni ne secam) pa ne znam u kom smeru da se opredelim...neko iskustava?!

Poslednja izmena:
Ја сам Спиген користио за N3 (neohybrid), IP6 (Liquid Armor), Z3 (Thin Fit). Увек сам био задовољан, никад нисам имао примедбе.
Aко их праве као и раније, онда само напред :)

Sa Spigenom ne možeš pogrešiti

Ja sam dao 30 eu za spigen sa Amazona i farba se skinula sa lajsne za mesec dana..

Sent from my iPad using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno