Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kako sam stavio foliu sad je normalna osjetljivost. Nesto mi gao zao grebat odmah na pocetku :)

Ma meni edge,*** nema ovih zakrivljenih. Samo neke jeftine kopije. A sto me nervira ovaj ******ski delivery za sms. Pa jel moguce da nece to da urade kao svi drugi

To je Samsung otkad proizvode telefone prakticno :)

Ma problem je naci i za obican S7. 99% stakala ide dijelom i preko ovih oborenih ivica i stvaraju halo efekat. Ne znam kakva je situacija sa S7, treba malo vremena da se iskristalise sve. Vidim da se zale na Spigen stakla da ne ide samo na ravnu povrsinu ekrana, tako da i on pravi halo efekat.
Ovako nesto (na slici je S6) 190101d1438802859t-s6-tempered-glass-screen-protector-3829.jpg

Za S6 su recimo orzly, zagg napravili glass koji ne ide preko ovih ivica
IMG_0016_zpshcggmkhj.jpg

E sad treba malo vidjeti na xda kakva je situacija sa S7.

Ma znam ali bre to samo oni furaju. Delivery mi je potreban zbog nekih meni bitnih svari,da ne objasnjavam

Ma problem je naci i za obican S7. 99% stakala ide dijelom i preko ovih oborenih ivica i stvaraju halo efekat. Ne znam kakva je situacija sa S7, treba malo vremena da se iskristalise sve. Vidim da se zale na Spigen stakla da ne ide samo na ravnu povrsinu ekrana, tako da i on pravi halo efekat.
Ovako nesto (na slici je S6) Pogledajte prilog 197938

Za S6 su recimo orzly, zagg napravili glass koji ne ide preko ovih ivica
Pogledajte prilog 197939

E sad treba malo vidjeti na xda kakva je situacija sa S7.

Oba izgledaju ocajno... realno. :D

Ma meni edge,*** nema ovih zakrivljenih. Samo neke jeftine kopije. A sto me nervira ovaj ******ski delivery za sms. Pa jel moguce da nece to da urade kao svi drugi
Skineš textru i nemaš taj problem ;)

Sent from my m2 note using Tapatalk

https://youtu.be/U9yXMzsMqvc

Malo mi cudno da liku silni telefoni prosli kroz ruke a kad nije siguran ko je prvi otvorio, on kao ajde opet pa je otvori iz rama (galerija, crossy road) umesto da je izbrise iz rama..

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ne mogu da otvorim ni jedan mail sa pdf iz gmail aplikacije. Jel imao neko sl problem

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Oci su mi ispale danas. Ovaj procesor izgleda radi u leru :)
2e86a8d8b7d8242e133a4af66659689a.jpg

b5ccc1801ea32d343b86965b4f1df128.jpg

Je li ovo obican ili edge? Svakako perfektan rezultat

Sent from my D6503 using Tapatalk

Edge. Ovo je rezultat koji dugo vremena nisam video na nekom novijem telefonu. G4 i S6 bi crkli po dva puta :)

Meni i nije tako bas sjajna ali i dalje je veoma dobra.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
0f696c0540f5b092610125780f66c543.jpg
ec1ffaf840276a4baeedf32ed393a84c.jpg

Pa kad te skajp upropastava ;) I gledajte da kacite shotove na 5% napunjenosti baterije, a ne ovako kako ko stigne!

Sto ne bismo kacili i ostale procente? Pise li negde u pravilima foruma da se ne smeju kaciti screenshotovi sa 50+ odsto?

Ma kaže samo jer onda znamo otprilike koliko će sota biti tvojom upotrebom, ovako na 70% teško... Takodje , na većini telefona, prvih 50% drži mnogo više od poslednjih 50%...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Skajp je neopisivo đubre od aplikacije - brišite ako vam nije baš baš potrebna aplikacija .
Web verzija - https://web.skype.com

Odakle ti pravo da pljujes MS i sve vezano za majkrosoft?! Ko to rukovodi anti-MS kampanjom?! Sve sto M$ dodirne je vrh i nema nikakvih problema, nikad vise lagdroid! Pravda za Skajp, B.Lozaca za sudiju!

Šta propuštam @hsv.stoned?! :)))

Formirala su grupa MS botova kojima Win10 radi bez ikakvih problema i njihovi telefoni su bez premca.

Xperia Z2

Gde, da ispratim? :)
Izvinjavam se za off

Svasta sta mi se desilo.
Gledao sam seriju u MX player pro i od jednom telefon je zablokirao i poceo da pisti, bukvalno sirena bez prestanka i onda se resetovao o_O

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

05833d2db88b978cdc12669925cd07cb.jpg
ff4b27d4aa34a368ca3a8216390bbc57.jpg

Novi update od jutros, telefon uzet u Vip-u. Definitivno sredili preveliku osetljivost ekrana.

Vrh Dno