aj sada ozbiljno/glupo pitanje. slikas u 4:3 mobilnim i hoces da pogledas sliku na njemu. display mobilnog je 16:9. jel se vide strafte sa strane ili telefon to nekako smulja da se razvuce na ceo ekran?![]()
Odavno se koriste 4:3 senzori, nije to nista novo ni ''strasno'' ali nemaju svi ista sociva i fov
dok recimo Z5 ima prvi multi-aspect senzor koji je verovatno najbolji na trzistu + najsire socivo na do pojave G5
BTW moram i ja jedno glupo pitanje da postavim - ti naravno znaš da S4 koji imaš ima 4:3 13 mpx senzor?
Amaniskreno, nisam znao. kada sam procitao tvoj post, prvi put sam usao u podesavanja kamere (jedva sam ih nasao) i videh da mi stoji 9MP 16:9 i tako sam skljocao do sada misleci da je to 13MP, kacih i slike u S4 temi. poenta je da bih 4:3 odnos svakako primetio i sigurno bih kukao u S4 temi kako mi se pokvarila kamera na telefonu
ali o cemu mi pricamo, poredimo S4 od 130e i S7 od 700e? S4 je fantastican za te pare takav kakav je i svasta mu se da progledati kroz prste dok kada kupujes najaktuelniji flagship onda...
Pa ako cu posle svakog update raditi factory resete, smart svičeve i ovo trece ne znam ni sta znaci, onda bolje da ga odmah stavim na oglase.Što se tiče problema sa baterijom posle update-a. Imao sam ja sličan problem sa S6 edge. Stigao neki mali update, 50 nešto megabajta, i posle toga baterija katastrofa. Ne bih lenj i odradim backup preko Smart Swithc, pa posle backup "Emergency software recovery and initialization". Update je već integrisan bio u firmware koji je na Smart Switch-u. Na kraju odradio restore. I posle toga baterija još bolja nego što je bila. Vidim i dalje da Android OS troši malo više baterija, ali generalno trajanje baterije je na ranijem, ako ne i boljem, nivou.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari