Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa sad da li će morati posle svakog ne znam. Ali ovo znam da rešava problem. Pa hoće neka proba.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Pa sta znam, meni to zezanje oko reseta i vracanja podesavanja nema smisla. 12 update 12 fact reseta ili cega vec godisnje. Van svake pameti. Posle update-a cinjenica je da mi android system vuce 21%, a prije update-a 7%. Ali opet imam SOT preko 5h pri 1d koristenja. Tako da se ne opterecujem mnogo. Dan upotrebe ce mi izdrzati. Vidjecu kroz par dana dal ce se popraviti situacija. Mozda mu treba neko vrijeme, update je bio oko 200mb.

Ako ko zna da kaze jel ovo sa android system ok, meni ove cifre nista ne znace, ne razumijem se oko toga nimalo
87aa402e969080df1885d63fde472bcb.jpg
c9df6fcc31d2f5b3b47e84d47aed0f34.jpg
f7ce96b386f9dccc83fb65ace144ebb0.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Prvo punjenje proslo. Evo slika
0abcf25f3d4653c7760d85651ce09d4f.jpg
e5b479aa69928dcd5b2ea5fc58a6cbf8.jpg

Ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan! Kakva baterija, klanjam se.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za sve one koji misle da imaju drain android system. Koliko sam prokljuvio, ne treba se previse zamarati oko toga. Evo gledam 2 dana koristenja, jedan imam 16h usage i 6:50 SOT-a pri 8% adnroid system, a drugi dan 24h usage i 5:40 SOT pri 21% android usage. Taj prvi dan sam gledao youtube sigurno preko sat sat i po vremena, dok na drugom nisam. I normalno je da je ekran nabio veci postotoak 38% vs 53%. Tako da ukolko SOT dostize 4.5-6h na 24h usage, nema razloga za brigu.

Poslednja izmena:
Neće biti baš svaki mesec update.

Ja posle toga evo imam skoro 4 sata SOT i nepunih 43 sata On Battery.

Ovo je poslednji off topic od mene ovde, da moderatori ne zamere.

Lepe slike, a lepo i detence :D

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Evo da se vidi koliko smo privilegovani sto u Srb stize Exynos verzija :)

Samsung-benchmark.010-980x720.jpeg

Samsung-benchmark.011-980x720.jpeg

Neverovatno koliko S820 sakati trajanje baterije kod G5 i S7 (SD) dok Exynos verzije sedmica kidaju..

Ovaj S7 Edge je brutalfon..

Poslednja izmena:
Pojavila se u prodaju i silver varijanta...
U komsiluku je dual sim, silver 888e.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ja nisam mogao da čekam silver iako je najlepša. Uzeo sam onyx black

Što se tiče problema sa baterijom posle update-a. Imao sam ja sličan problem sa S6 edge. Stigao neki mali update, 50 nešto megabajta, i posle toga baterija katastrofa. Ne bih lenj i odradim backup preko Smart Swithc, pa posle backup "Emergency software recovery and initialization". Update je već integrisan bio u firmware koji je na Smart Switch-u. Na kraju odradio restore. I posle toga baterija još bolja nego što je bila. Vidim i dalje da Android OS troši malo više baterija, ali generalno trajanje baterije je na ranijem, ako ne i boljem, nivou.

Da li bi mogao da mi pomogneš oko toga preko smart switcha? Otkada je na androidu 6.0.1 s6 edge jede bateriju-mada nisam uradio fabr restart, mrzelo me..kako ide to preko tj. sa smatswitchom?

Pošalji mi PP pa ću ti objasniti. Da ne idemo u off ovde.

Ne volim da stavljam telefone u raznorazne zaštite ali ću u ovom slučaju izgleda morati da napravim izuzetak. Koju biste zaštitu preporučili za s7 edge? Čitao sam da neke mogu da ogrebu staklo pa ne bih da pogrešim.

Hvala. Za spigen znam odranije i koristio sam ga ali me smara da čekam mesec dana da stigne. Koliko znam ovde ga nema ili se nešto u međuvremenu promenilo?

Nema ga...mora da se ceka, ***a..ti na kupujem prodajem su laznjaci

Originalnih ili kopija? Gledao sam na kp ne liče mi na originale. Hvala jos jednom. Pogledaću

Edit: upravo pogledao još jednom, po ceni mi deluju fake tj. koštaju 900 rsd a na sajtu su preko 20 usd.

Poslednja izmena:
Jel neko stavljao ova zakrivljena stakla? Valja li to sta?

pa i folija tesko ako ide od ivice do ivice. Postoje temp glass i folije koje idu samo po ravnoj povrsini ekrana. Znaci ne idu preko ovih oborenih ivica. Postoje folije koje mogu preko citavog ekrana, tipa screenknight... Ja sam na ekran zaljepio sreenknight od S6 i odgovara perfektno, gotovo od ivice do ivice.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zvao danas Samsung cena za led view futrolu 7200 a za staklo koje ide i na zakrivljene ivice "tričavih" 5200. *** ko telefon da kupujem...

Imas na ebsy-u stakla a sto se futrole tice ja imam Ringke, kunem se u njih,ja uzeo sve 3 varijante i sve 3 su super, imas slim, fusion i slim crystal

Sad uzivamo u telefonu, dok prvog (ponovnog) problema. Onda krece pljuvacina :)

Pa najvise se pljuje kamera baterija i premium izgled. A posto je vec sve receno i u vecem broju demantovano kroz primere smirile se strasti. Mene samo nervira ova hiper osetljivost ekrana.

Nazad
Vrh Dno