Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ovo je tek upaljen fon prakticno, sacekaj jos dan-dva pa kad mu sistem ode na 2.9Gb videces kako kesira :)

Ne daj Boze da je samo system oko 3GB :D

Dobro, ako nabije 3GB used, prakticno mu ostaje 500-600MB za cached, a posto ne moze 100% da puni do kraja kao Nexus, onda ce biti i manje... Ispod 600MB(npr. free 200MB, cached 400MB ) :D

Poslednja izmena:
Pre nego što sam uzeo s7 edge razmišljao sam da sačekam LG G5. Malopre pogledah Erikin review o G5. E sad ili je zalomila loš primerak ili je stvarno LG podbacio. Mislim da sam napravio dobar izbor. Meni baterija drži dan i kusur uz neprestano akanje i ne punim ga na fast. Opušteno 2 sata during the night.

Slazem se, bitno je da moze da izgura dan uz tesko koristenje tih 4-5h. Svejedno navece ide na punjac, jer i da pretekne 20-30% malo je za sutrasnji dan. Sa V10 sam par puta dozivio da mi ugine u 17h posle 3,5h, sto je zaista malo.

Upravo to, ovako koristis fon i ne razmisljas o bateriji a da li ce ti na kraju dana ostati 2% ili 42% to je nebitno.

Nego kako si zadovoljan kamerom u indoor/ll uslovima, kako fokusira dete? :) Ako ti sto se toga tice ne bude odgovarao ni S7 sa f1.7 i verovatno najbrzim AF-om e onda.. :D

Ne daj Boze da je samo system oko 3GB

Ispravio sam, naravno da nisam mislio samo na system 3Gb :D
Dobro, ako nabije 3GB used, prakticno mu ostaje 500-600MB za cached, a posto ne moze 100% da puni do kraja kao Nexus, onda ce biti i manje... Ispod 600MB(npr. free 200MB, cached 400MB )

Na to i mislim, vec je neko okacio takav SS sa S7 ili E posle samo par dana upotrebe :)

Poslednja izmena:
@ hsv.stoned - Fokus instant :) Nisam nikad vidio nista slicno. P8 je brz i S6 ali ovo je bruka dobro. Danas sam malu slikao u trku 5-6 slika, mozda su 2 bile blago zamucene. Zaista jako brza kamera. U zatvorenom na slabijem osvjetljenju malo vuce na zuto. Ne smeta mi, cak sam pitao jos dvije osobe, one nisu ni primjetile to. Znaci blago vuce na zuckasto. Ali zato isto fokusira dal bio low light ili suncan dan, a upravo to sam i trazio :)
Vidjecu u narednih par dana da napravim neku komparaciju sa V10 sto se tice slika.

WB bar mozes rucno da podesis, cim procenis da ima dosta tog ''amber'' ili zutog vestackog osvetljenja ti mu promeni WB, kapiram da moze da pomogne :) Samo pazi da ti ne ostane promenjen WB za neko naredno koriscenje kamere na dnevnom svetlu, ne znam da li S7 pamti to podesavanje duzi period.

Ma ja sibam na auto 99%. Eventualno ako nesto bas planski slikam pa da podesim. Pribat cu wb da cacnem, pa da vidim kako se ponasa. Evo fotki sa V10 i S7 i zatvorenom low ligt, sve na auto. Prva je sa V10, druga S7
uploadfromtaptalk1459978601050.jpguploadfromtaptalk1459978610838.jpguploadfromtaptalk1459978623319.jpguploadfromtaptalk1459978632172.jpg

Ostavi kontakt telefon, jer samo danas moze biti vas za nevjerovatnih 3999,99 :D

4000? Kupujem odma'.Gotovo, usmeni dogovor ima vrednost kao i pismeni.[emoji1]
Svidja mi se taj sto u dnevnoj.

Ja kreirao sve :) I kuhinju i sto :) Odosmo u teski off

Celo sam ga vece drndao i sad odoh spavati :)
1df075bb99c78fbcb52680e16beaa6fd.jpg
09699abfb7a97d80c9ce95f999a96879.jpg
d75ce7bc03c8cb4c161f3a2a3fde5265.jpg

Odlicna baterija. Primjetno bolja od S6-ce.

off @ Ivan I. - Eglo je luster, model od prije 2-3 godine. Kupio u jednom mega marketu kod mene u Bijeljini.

Ono sto sam primjetio jeste da je wi fi signal primjetno slabiji u odnosu na P8 i V10.

Hvala, nikako da naletim na takav model, svuda sa visilicama, taj mi odgovara bez visilica.

U odnosu na S6 kakav je wifi?

Ma Eglo zakon! Platio sam ga 35e, i dodju uz njega 5x Eglo stedne sijalice.

Iskren da budem ne mogu precizno da se sjetim na S6 kakav je wi fi, ali imam jednu tacku po kojoj se revanm, na koju kad stanem hvatam jako slab signal jednog rutera. Na P8 je bio bolji, jer sam hvatao wi fi, doduse gubio se, na Flex 2 i V10 primjetno bolji jer sam imao jednu crticu bez gubljenja, a sa S6 cini mi se da nisam mogao da uhvatim, ili je bio ocajan. Sa S7 ne mogu nikako da vidim tu mrezu. Sve sam testirao po suncanom danu bez kise, ako ima ikakve veze, jer je ruter u prizemlju, a ja na spratu. Ima jedna ploca, par zidova i prozor.

Poslednja izmena:
@hunder vidim i ti imas situaciju sa uploadom preko ttalka gde je jedna slika manja druga veca itd...nemam pojma sto to tako?!

Sigurno je do tt,uvek je bi problematican po tom pitanju.

Videh danas puknuto zadnje staklo na S7 Edge, puklo bez pada, u dzepu, verovatno nagnjecen. Sad me strah da ga kupim kad tako puca kao od sale.

Videh danas puknuto zadnje staklo na S7 Edge, puklo bez pada, u dzepu, verovatno nagnjecen. Sad me strah da ga kupim kad tako puca kao od sale.

***a, 5.5'' ekran, generalno velik telefon, tanak (7.7mm)..ne čudi me..

Imas ih na kupujemprodajem par kom se prodaju sto sa prednjim sto sa zadnjim olupanim staklom.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

***. Kad nose tel u zadnjem džepu farmerka. Bato neka zaštita i u torbu ili džep košulje i nema pucanja.

Nosi li jos neko tel u dzepu od kosulje? Kad sam to prije gledao jeza me je hvatala.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Onaj ko nosi trenerku ne nosi u košulji ili sakou.

Ajde iskreno mi kazite jel nerealno to sto je pukao ako je bez oklopa? Tel sav od stakla, i jos jako dug i tanak. S6 sam stavio odmah u ringke fusion smoke, i S7 cu samo dok stigne. I na ledja dbrand.
Ovi telefoni dovoljno je da jedanput ispadnu i da se polupaju ledja ili ekran. Slazem se da se gubi sva ljepota kada se stavi u oklop, ali ako vec hocete lijep fon bez ikakve zastite, odmah uzmite i rezervna ledja (25-30$) i displej (-+150-200$) :)

A to u dzepu kosulje je barem meni zesca glupost. Sagnem se da svezem pertlu, zaboravim da je fon u dzepu kose i belaj :D

Nazad
Vrh Dno