Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Mene takođe nervira što neće biti s7 sa 5.5" nego samo Edge. Jedino da sačekam Note 6 ako ga uopšte i izbace u prodaji u Evropi.
 
Mene trenutno najvise zanima kakav ce biti zvuk na ugradjenom zvucniku...vec na s6 je recimo prilicno tisi od note 4, jos sad sa ip68 nadam se da nece biti zalostan kao kod sonija z3 npr.

Edit: obozavam proizvodjace koji smanje dimenzije telefona, a zadrze velicinu ekrana...po mm skoro kraci i uzi...definitivno je s6 trebao ovakav da bude!
 
Poslednja izmena:
Najbolja S7 Edge fotka na netu:

samsung-galaxy-s7-hands-on-sean-okane9_2040.0.jpg


Crni >>>>>>>>>>>> ostali. :)
Meni se sve boje dopadaju, pored ovog crnog u centar su uboli i sa sivim i zlatnim. :)
 
sta brate i za god? za naredne 2,3 god ce biti vrh telefon :) kao sto je g2 vec 2 i koliko vec odlican fon.
 
First Samsung Galaxy S7 and S7 edge camera samples

Ne znam da li su nesto radili sa fotkama ali ove low light izgledaju predobro, posebno ova: http://cdn.gsmarena.com/imgroot//news/16/02/galaxy-s7-samples/s7/gsmarena_004.jpg

S6 vs. S7:

Galaxy-s6-s7-Comparison_0222.jpg

Rađeno je na toj nešto sigurno, nemoguće da nema ni trunke šuma u tolikom mraku.

Iako sam fan LG-a, bolji je s7 od g5 definitivno. Još ako i kamera bude bolja, a hoće čini mi se, sledeći telefon mi je s7.
 
Rus je duduk.. Nema teorije da je brzi plus mislim da ce s820 biti efikasniji sto se tice trosenja energije..

Anandtech review ne moze brze doci,ali ne verujem da ce oni imati obe verzije :(
Ja nisam baš najbolje razumeo taj deo recenzije, pošto je Google Translate preveo i da je Edge brži od klasičnog, pošto ovaj obara takt. Čekamo i druge opise, ali sam jako blizu odluci da jedan od ova dva modela bude moj sledeći telefon (tamo na jesen, kad se malo normalizuje cena)
 
@ bulldozer i emix

Uopste ne sumnjam da je ovo odlicna kamera (kad je galaxy imao losu kameru) ali ovo je klasican primer pametnog marketinga - ISO 100 = nizak sum, SS 1/20s uz OIS = ostra fotka, bez stresenosti a kombinacija te niske ISO vrednosti i atraktivnog osvetljenja pa jos u DJ fazonu = win za marketing i fasciniranje potrosaca :)

Mada ovde ima i zasluge blende f1.7 koja ce svakako omoguciti koriscenje nizih ISO vrednosti u LL uslovima od prosecne kamere sa flagshipa 2015. i starijih.
 
Poslednja izmena:
Dok su izlazili oni renderi, prvo sto sam pomislio jeste da je dizajn isti kao S6 i da je to potpuno nelogicno. A sada shvatam da uopste nema razloga da se menja kada je dizajn odlican i telefoni izgledaju prelepo. Mislim da su uradili odlicnu stvar, a to je da su slusali sve kritike na racun S6 i popravili nedostatke. Prosiriva memorija, veca baterija, ergonomicniji dizajn, popravljene softverske opcije, itd. Svakako pun pogodak. E sad, cena... To je najveca mana, mozda i treba toliko da kosta, ali opet. Par stvari me je podsetilo na G5, tipa taj aktivni displej, ali su mnogo bolje uradili, sa vise opcija. Definitivno ce biti uspesan model.
 
U jbt ova kamera ce da ubija. Jos ako bude imao MT i ovo je moja sledeca kupovina :)
 
A kada smo ti pricali u v10 temi da sacekas nove zveri ti si vileneo :)

Priznajem :) Zao mi bilo dati tolike pare. uzeo Flex 2 za 240 evrica, fon sabija i S6 i P8 (osim u kameri). :)
Ovaj S7 obecava, samo da naprave MT.
 
Pa napravice valjda, dok su uspeli sa note serijom nema razloga i ovde da ne radi tako (pre ili kasnije) ;)
 
Uzimam ja crni s7 edge kad izadje pa cu vam prepricati :)
 
Connectivity: Optional dual-SIM (hybrid slot)

Cekaj bre ? Ovo je laz ili.. ?
 
S6 32Gb (nov aka star 1 dan) po oglasima kosta oko 420-430e i to tacno 12 meseci od predstavljanja (aj neka bude 11 meseci od pocetka prodaje) sto znaci da S7 pre sledeceg MWC nece moci da se kupi nov ispod 430e, Edge verovatno ne ispod 480e i to je ono sto je bedak al' dobro, slicno je bilo i sa onom S5 kantom..ovi bar vrede te pare.

To je to, od sada merkam samo S7, neki od buducih S820 nexusa (htc valjda) i Z6. Samo sto cu izgleda morati da izvadim vise para iz novcanika nego ikada ili da nadjem neki polovan primerak pomenutih telefona mada sam vise za nov fon star maks. do 3-4 meseca.
 
Poslednja izmena:
@ele to je drugi mic

Ја сам проблем недостатка IR-а елегантно решио. Купио сам онај екстерни додатак који се качи као USB, ради као сат са мојим Z3.
 
Nakon svetske premijere u Barseloni, najnoviji modeli Samsung telefona Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge stigli su u ponudu Telenora. Telenorovi korisnici mogu da ih kupe već sutra putem Telenorove veb prodavnice. Uz svaki kupljeni Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge putem veb prodavnice, prvih 50 korisnika dobijaju i najnoviji Samsung Gear VR.

Ovi najnapredniji uređaji ikada koji dolaze iz Samsunga biće dostupni uz Telenor pakete, kao i na rate bez kamate. Njihovo korišćenje u Telenor mreži uz brzi mobilni internet i digitalne servise, pružiće korisnicima vrhunsko iskustvo.
 
Sad sam zvao telenor call centar, niko nema nikakvu informaciju o tome. .
 
The screen features an Always-On function, which will draw 1% battery charge per hour. Besides the time and date, the screen shows a faint wallpaper to keep things interesting.

Ovi jos gori od lg-a...znaci oni oko 8% za noc samo ekran, plus 2-3% sistem...oko10% za noc...znaci njima ce standard sada biti da na 24 casa samo u standy rezimu skine preko 30%.
 
Jos uvek nigde nema neki video za s7 ili sam ja prevideo? Za g5 je vec izbaceno par klipova
 
Nazad
Vrh Dno