Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

*** kakvi telefoni [emoji15]

Samsung presao igricu definitivno.. Kapa dole

Ozbiljno su strpali 3600 mAh u Edge verziju. ,)

A gsmarena kaze Corning Gorilla Glass 5 back panel. Nisam siguran da je ovo uopste najavljeno, ili sam propustio najavu za GG5?

Edit: Zanimljivo da always-on prikazuje i wallpaper ako zelite, nesto poput Lumia:

gsmarena_022.jpg

The screen features an Always-On function, which will draw 1% battery charge per hour. Besides the time and date, the screen shows a faint wallpaper to keep things interesting.

Poslednja izmena:
Always on display ne radi ako je telefon ledjno okrenut, ili je prednja strana prekrivena (ukljucuje i drzanje u dzepu).

Po meni steta sto nema S7 Edge u 5,1".

06.jpg

04.jpg

Exynos.

Edit: dzabe mu cev za hladjenje kada obara kao lud.

04.jpg

Poslednja izmena:
Po meni steta sto nema S7 Edge u 5,1".

Meni obrnuto, ''smeta'' mi sto ne postoji ''normalan'' S7 sa 5.5'' ekranom ili koliko vec ima Edge jer ako su dimenzije kucista normalne a jesu i taj veci displej moze da prodje a ima 600 mAh vise sto itekako moze da znaci pri koriscenju sports trackera npr dok je ekran ugasen (voznja bajsa) gde svakih 100 mAh dosta znaci :)

Edge mislim da nikada ne bih kupio.. ta zakrivljenost ekrana mi je neprakticna.

PS
LG je bas promasio datum za predstavljanje G5 pa i satnicu :D

Neprakrična ali lepa, nervira me UI.

Jeste, lepo deluje Edge ali ne vidim svrhu, UI mi je i dalje odvratan i ubedljivo najgori od poznatih proizvodjaca ali bice brz fon uz konacno normalan MT.

Poslednja izmena:
Neprakrična ali lepa, nervira me UI.

sta ovaj fuckerberg drlja sad aaa
ikreno ja prvi put gledam ove prezentacije
LG-jeva mi bila smesna ali zanimljiva i prijemciva, nekako fiendly simpaticna, dok mi ova samsungova ko neki sektaski skup, mi ovo mi ono we are the best, ko miting neki.

Jok pričaće LG i Apple are the best

Posle ovog telefona ostali nema potrebe ni da izlaze... Mozda nešto do 300€ da se popuni taj cenovni rang

Poslednja izmena:
Ovaj s7 je sa dizajnerske strane ono sto je s6 trebao da bude. Osim crnog svi drugi su bljak

Jeste, lepo deluje Edge ali ne vidim svrhu, UI mi je i dalje odvratan i ubedljivo najgori od poznatih proizvodjaca ali bice brz fon uz konacno normalan MT.

Lg je pobedio sa svojim iOS8 m edition

Poslednja izmena:
Nisu isti, s6 deluje nedovrseno, s7 je lepo sve doterao. Jedino softver deluje kao da je od pre pet godina, ali sta ces samsung je to. To nikako da ispoliraju :d

^ upravo to, sve nedostatke sa dizajnerske strane sa s6 su prepravili, najvise mislim na onu izbacenu kameru, i nekako je lepsi na oko s7 cini mi se. Ostalo, jako mi se svidja sto su dodali IP68, mem karticu, i sto je baterija sad mnogo jaca, jedva cekam da vidim rezultate baterije. Sto se tice kamere, i sami su rekli da idu na to da pravi nocne fotografije bolje, dnevne ce biti top kao sto su i na S6. Jedino sto su po meni trebali da urade je da na obicnoj S7ci barem stave 5.2 inca al ok. Iako imam s6 stekam kintu za S7 edge, sem ako me nesto jako neodbije :)
E da nadam se i da je MT popravljen, cuo sam na prezentaciji da ga spominju ali cekaju se testovi.

Svidja mi se...napredak gotovo na svim poljima. Nedostatak jedino ic port i izmenjiva baterija, mada ako ista ne bude morala da se puni vise od jednom dnevno u proseku, ni to nece biti neki problem. Jel ima neko podatak koje su dimenzije uredjaja?

Svidja mi se...napredak gotovo na svim poljima. Nedostatak jedino ic port i izmenjiva baterija, mada ako ista ne bude morala da se puni vise od jednom dnevno u proseku, ni to nece biti neki problem. Jel ima neko podatak koje su dimenzije uredjaja?
Jesi siguran za ic port, cini mi se da sam video tackicu na vrhu uredjaja?

S7/S6/S7 Edge:

nUMkL43.png

Odlično su ih odradili, ovaj GS7e je u manje dimenzije od G5 strpao 800mAh više i 0.2" veci ekran.

GS7e vs LG G5.png

To doduše mogu da srede N, samo izbace stock.

Jesi ti ozbiljan? Pa samsungu je trebalo 100 godina samo da malo unormali softver i omoguci krsten MT a sad ocekujes da izbace stock N, jbno nemoguce :) Jedino ako skapiraju da je to sto rade sa UI-om suludo i ako batale TW a sanse za to su 0.01%.

Mada ako im prodaja bude isla odlicno mozda se proqrce i izbace S7 GPE u ogranicenim kolicinama, e za takav fon bih bukvalno odmah izvadio 500e, za sve ostale ne dam ni 400e a tu racunam i ovaj S7 sa TW-om.

Poslednja izmena:
Šteta sto ce da bude skup ko djavo kad izadje, ali ovo vredi uzeti i za god dana i tad ce biti zver.

kamera ce izgleda da razbija u LL uslovima a i IP68 je lep dodatak a nije se puno udebljao telefon. mem. kartica i jaca baterija ce sigurno nekome znaciti (meni to nije prednost jer nisam heavy user) e sada da li za to vredi doplacivati x evra...pa kako kome. meni je S6 i dalje vrh telefon i gledacu njega da nabavim krajem godine, ovo cudo ce lepo drzati cenu cini mi se a tolike parice mi se ne daju na smartfon :)
btw. cudo nisu pominjali koliko mu treba da se napuni i tako to oko baterije.

Bia ima prvi da ga uzme :)

Steta sto i u EU nije s820 verzija ,mislim da ce biti za 1nivo bolji od exynos verzije

Us***e recent apps deo softvera. Pazi i scroll :D

Poslednja izmena:
Najbolja S7 Edge fotka na netu:

samsung-galaxy-s7-hands-on-sean-okane9_2040.0.jpg

Crni >>>>>>>>>>>> ostali. :)

100min na GS7, 120min na GS7e

Rus tvrdi da je exynos brži, mada ne verujem da će u svakodnevnom radu biti ikakve razlike

Rus je duduk.. Nema teorije da je brzi plus mislim da ce s820 biti efikasniji sto se tice trosenja energije..

Anandtech review ne moze brze doci,ali ne verujem da ce oni imati obe verzije :(

Vrh Dno