Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Potreban mi je mobilni koji će mi trajati 4 godine bez većih problema :D

U tom slucaju G5[emoji3] U odnosu na to vreme i na S7 verovatno ces imati koji update vise,ekran bez vece opasnosti za burn in posle duze upotrebe a i moci ces da zamenis bateriju kad oslabi nakon dve,tri godine [emoji3]

U tom slucaju G5[emoji3] U odnosu na to vreme i na S7 verovatno ces imati koji update vise,ekran bez vece opasnosti za burn in posle duze upotrebe a i moci ces da zamenis bateriju kad oslabi nakon dve,tri godine [emoji3]

Istina, ali G5 ima prevelik displej, meni je sve preko 5,2 inča preterivanje :D

Potreban mi je mobilni koji će mi trajati 4 godine bez većih problema :D

Otvori posebnu temu, nije to polemika za S7 thread :)

4 godine je veoma dug period i niko ne moze da garantuje da ce bilo koji telefon raditi bez mane. Na tvom mestu do 300e sada bih kupio Z2 ili M8 (rade odlicno, premium izrada, stereo zvucnici, kvalitetni ekrani i odlicne autonomije) i onda bih zacekao da vidim kako ce se pokazati novi S820 androidi a s obzirom da pominjes upotrebu od cak 4 godine onda mislim da uz M8/Z2 sacekas neki S820 Nexus (prica se da ce ih htc proizvoditi sto je po mom misljenju odlican potez).

Poslednja izmena:
s_f9b6a5a6540c465ebd117f9649299cf4.jpg

:)
Kako je cudno zaobljen,lol

S3 na drogama :)

Edit:
audio chip and LG V10 same top-level ESS Sabre 9018 DAC.

Poslednja izmena:
871d3b64fe09aed48391521c1a792afb.jpg

Ovo je exynos verzija ili s820 ? Odlicno deluje u crnoj boji. Home dugme odlicno

Ne mogu da izvalim da li je alu ram crne boje ili klasicno kao na s6 ?

Poslednja izmena:
Koliko vidim ram je siv, ne bi ni valjalo da bude bas ceo crn, mozda neka tamnija nijansa sive bi bila pun pogodak.

Meni se telefon Inace svidja, znam da nece da mi se svidi cena ali da lepo izgleda-izgleda

Gledano po predzadnjoj slici, telefon ima bar 1cm debljine sto nema sanse da bude

Ovo je 100% s7,ne znam o cemu pises ? :)
Pa bilo je price da ce biti deblji za 1mm od s6 zbog grbe od kamere i vece baterije..

Ne znam kako po slici mozes da vidis koliko je mob debeo.. ?

Edit:

Ono gore je opet s820.. Exynos cuvaju kao zmija noge.

Poslednja izmena:
Jači exynos garant... Bar za 10%

Covece i kineski telefoni od 50 jura imaju bolji dizajn od Samsunga.
Srecom tu je A serija ko bas hoce Samsung.

U grafici sigurno nije...a za sam sistem je i predrosla generacija procesora dobra tipa snap 805.

^ za sistem je odlican i S800 sa 2Gb rama (Nexus 5 npr) samo taj sistem treba da bude bez djubreta sto je u slucaju Samsunga i dalje nemoguce :)

Mislim da ce ovaj S820 na kraju bili malo brzi od Exynos-a, gpu 99% hoce.

Mislim da ce ovaj S820 na kraju bili malo brzi od Exynos-a, gpu 99% hoce.

Dovoljno sto je u single core-u vidno brzi ,ali i dalje mislim da ce iz exynosa malo vise da izvuku u finalnom proizvodu.

Za sada mi deluje s820 kao bolji soc.. Mada sve zavisi od testa anandtech-a i merenja potrosnje energije ta dva soc-a

Qualcomm ima potencijalnu zlatnu koku u vidu s820,ubica za sada..

Poslednja izmena:
Sa takvim hardverom i 3.6k mAh super autonomija je prosto zagarantovana, isto i za ''obican'' S7.

Fale samo zvucnici napred i usb type C

I ono najbitnije - softver koji nije unakazena verzija Androida :)

I ostali proizvodjaci ce najverovatnije ponuditi slican hardver, nesto losije ekrane i mozda malo ''losiju'' kameru ali i bolji softver + stizu i S820 Nexusi. Ali ce Samsung profitirati u svakom slucaju jer ce prosecnim android potrosacima (koji instaliraju clean master i 2 AV-a odmah po kupovini telefona), ponuditi odlican proizvod ''na vreme'' tj na samom pocetku godine + je tu i armija sammobile fanova, botova pa ce i prodaja ici dobro.

U teoriji S7/edge GPE bih kupio bez razmisljanja (kada padnu cene naravno), ovako.. ima vremena da se dokazu S sedmice :)

http://www.phonearena.com/news/Gala...FCC-confirms-a-large-3600-mAh-battery_id78151

Evleaks pogodio i baterije. Bas me interesuje kako ce se ponasati ova velika verzija moba sa 3600mah.. 6+ h sot ?

Kakvi brutalni telefoni u najavi,kao da je neko sastavio listu zelja a ovi napravili :)

Fale samo zvucnici napred i usb type C pa da bude 10/10 :)
Moraju nešto da ostave za sledeću godinu. Tim pre što S820 ne podržava usb 3.1 standard, to će uvesti na S8, plus stereo zvučnici, još bolja kamera i neka vrsta force touch 4k ekrana, sasvim dovoljan upgrade u odnosu na ovogodišnji flagšip :)

Malo jos samo dizajn da su poboljšali i TouchWiz i bilo bi extra. G5 podbacio sa baterijom po meni. Kolika baterija se ocekuje u m10

Ko će da skrpi pare za ovaj s7 edge... :D Ima da košta 650e...

Na objavi sigurno preko 700e mozda i 800. Posle ce pasti polako

Pa ako ce s7 da bude 650 prvih par nedelja ovaj mora biti oko 100e jaci.. Koliko li je s6 bio prvih mesec dana po oglasima ?

600 jura, gratis masan burek.

680e ja mislim uzeo sam ga cim se pojavio na oglasima, ovaj put cu uzeti ovaj veci edge sem ako me 6p ne raspameti pa preskocim

Ceo zivot mozes provesti u cekanju necega...ako ti se svidi s7 sto ne bi uzeo; realno dok se pojavi sledeci nexus 6m kasnije, vec ce i da te smori samsung ;)

Vrh Dno