Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ma stize mi ringke, po meni su bolji od spigena ali rekoh da vidim ima li kod nas original samsungov clear view

S6 i S7 staviti u silikonsko s*r*a*nj*e ili spigen je ravno miljeu do pola tv-a :D

I tv od prašine :D
Kupiš svesno stakleni telefon jer je lep i onda brže bolje u plastični kondom da bi bio ružan i bezbedan :D

Posle ga nadjes na oglasu, ocuvanog, stanje 10/10, sa maskom i folijom, i garancijom...za 100-200e nizom cenom.

A da ga je Samsung tako napravio od plastike da bi ga sacuvao onda bi ti bio ruzan pa ga ne bi ni kupovao..

Ili se otvoris za 250e ako ti ispadne i slomi se, ovako lepo uzmesslim verziju i ne kvaris estetiku a tel ti sacuvan
Da mi tel (ne daj bože) ispadne tako da pukne pa da menjam ili leđa ili ceo telefon ali padne onako malo, na jedan ćošak pa imam crticu ovde i tu i tamo pa ni gledati ni j....i, to mi je.

Oce li biti sive verzije S7E bilo gde kod nas u Srbistanu kod operatera ili samo neki uvoz ?

Clear view uopšte ne kvari izgled telefona. Futrola vrhunski izgleda. E sad pored otisaka prstiju da li je rešeno grebanje ili ne, to je druga strana. Ja znam da razna stakla i folije nisam niti ću stavljati na telefon

Da se vidi razlika (i nije neka) u poredjenju sa proslim modelom:

Ocekivano i S6 je bio dosta brz a sa MM izgleda radi jos bolje.

Zanimljivo mi je koliku razliku po mom misljenju pravi ova crna plastika kod slusalice (konacno) i oko home tastera i malo tamniji ram, S7 izgleda mnogo bolje.

Naravno ,te sitne izmene su ga bas ulepsale.. I to bas sto si ti napomenuo taman ram, dugme bez sivog okvira i crna resetka gore. Crni s7 brutalno lep uzivo

Napokon multitasking :)

[youtube]yEqj3lj4KdQ[/youtube]

Najbolje posle kada ugasi animacije :)

Poslednja izmena:
Šta je sad, nema komentara, bruka, sramota, ua Samsung, da je jednu app samo učitao ponovo tema bi gorela :)

@Batak, pogledaj MT :D

Jos vlasnici s7 nisu stavili ss kesiranja :)
Eto da odgovorim umesto ower-a :)

Bruka, sramota... :p Konačno su se unormalili, mogli su to oni odavno... Nekako mali ovaj s7, navikao sam sada na polu cigle... :)

Poslednja izmena:
E ovo je vec fino. :)
Ako je ovakva situacija i posle veceg uptime-a onda je odlicno i necu vise da ih pljujem. :D

Pa ako cemo realno da pricamo ovaj video vise govori o tome koliko dobro radi ajfon 2015 star 6+ meseci i sa samo 2Gb rama, da je brzi od trenutno hardverski najmocnijeg Androida sa 4Gb rama :)

Samsung je sredio MT jos od MM apdejta za S sestice ali koliko smo videli do sada posle iole veceg ''aptajma'' i uz 8+ aplikacija ponovo ne radi bas najbolje, da li je tako i na ovim sedmicama.. za sada deluje bolje ali videcemo.
Mislim i sada ima MT poredjenja po YT gde S7/E MT ume da prsne posle par vecih app.. ali opet sve to je dosta bolje nego ranije, i ovo je dobar pomak za Samsung koji je do juce narucivao samo ovu pesmu u kafani :d

Nego jel razmisljao neko kako je lako stelovati ove YT speed testove preko ovih developer opcija/animacija itd? :)
Pa ovo ce svaki pacenik/placenik/fanboj moci da zloupotrebi u uporednim testovima androida, ako se vec to uveliko i ne radi.

Evo i ovde se vidi da je MT bolji mada sam se iznenadio kako radi Huawei..

[YOUTUBE]tSY5sGbjN6o[/YOUTUBE]

Evo ga i test zvucnika:
[YOUTUBE]ciB0wtPvouY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
[youtube]pNT8ZLIlQqk[/youtube]

Bog ghetta je sleteo sa pravim review-om :)

Edit:
Crnja presao igricu u prva 3min klipa [emoji102]

Poslednja izmena:
Gdje god ima slika slikana sa S7 u indoor uslovima zuckasta je. Zasto to nisi sredili sljepci! Juce sam ga drzao u rukama par minuta i kamera je stvarno brza, fokus je mnogo brz, mnogo brzi nego na V10 u low light kod fotografisanja.

Poslednja izmena:
Konacno odradih i seansu maltretiranja od pola sata i s7 telefona. Definitivno mu dajem prednost u odnosu na edge...kupicu ga pre ili kasnije!

Slazem se,s7 je za kupiti ;) napokon valjani samsung..

[youtube]EdpQkiCAvDI[/youtube]

Ovaj indus tvrdi da je njihov s7 dual sim to jest hibrid slot.. Bas me interesuje koja je oznaka modela za njihovo trziste.
Sim tray na prvu loptu deluje identicno kao kod nasih modela..
Da li ce u buducnosti moci da se nabavi taj tray i ugura u nasu verziju i tako dobije dual sim :) ?

Poslednja izmena:
Nikad ne bih kupio S7 pored S7 Edge-a, nema poente :)

Ima,ustekas 100+ evra a isti telefoni :)
Doduse meni je mnogo bolji s7 jer je idealan za koriscenje jednom rukom

Vrh Dno