Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

u ostalom nije ni vazno valjda znaju sta rade, kako god da bude bice obe verzije dovoljno dobre sto je najbitnije

[Youtube]EHaxUZPyomg[/youtube]

Ja iskreno mislim da ce biti histerija ako se pokaze da je stvarno 20% razlika u perfomansama. Pa u iPhoneu se juri cip koji donosi par procenata duzu bateriju. Zamislite tek 20% razlike u perfomansama. Makar one bile samo na papiru i u glupim sintetickim testovima.

Ovaj snap 820 deluje kao prava stvar posle par godina.

jel ti shvatas da ja shvatam i da me nije briga gde se primete razlike u performansama pricam na kontu toga da mi je nelogicno da samsung ciji je exynos i koji ove godine radi i na sd820 ne bi isao toliko daleko da sd820 unapredi za 20% vise od svog maticnog procesora. Kao sto je bila prica da je samsung za 6p dao svoj najnoviji i najbolji amoled panel a nije, dao im je fenomenalan ekran ali ne bolji od onog koji koriste u svojim telefonima note5...Ok da su sredili 820 da bude zver ali ne verujem da su svoj exynos uskratili za tih 20% makar se to i primetilo samo u igrama
Nisu oni nista sredili.. Cela arhitektura kryo jezgara je napravljena od strane Qualcomm-a ,nesto kao a9 kod jabuke.
O gpu da ne pricam,tu tek nikakvih dodira nije samsung imao.

Ni 12 komada mali t880 ne moze da dostigne adreno gpu..

Poslednja izmena:
Ljudi samsung je proizvodjac, nista oni ne smisljaju. Oni samo proizvode (bar za apple i qualcom), kao kada neko napise da je apple soc samsungov, jeste kako da ne.

Sacekajmo pa cemo videti kad izadje bice svakako dobra godina za telefone, mozda procesori budu najmanja briga ove godine.

ˇ@Nikola1994 Ledja su ravnija, ledja su zapravo totalno drugacija, mnogo lepsa od ovog jajasto sapunskog izgleda. Da li postoji jos neko vic pitanje u tvom kvizu znanja?

@AcikaBg što smo cinični? Lepo sam postavio pitanje, zanimalo me zbog čega se razlikuje. Ledja od s7(e) mi liče na note 5 koja svi hvale da super leže u ruci, da je mnogo bolji grip nego na 6ici.. nisam držao note5 do sad, ali na s6 mi se desi da mi isklizne baš zbog ravnih ivica ( kao i soni z serija).

Nebo i zemlja u ledjima, ne mogu govoriti za n5 dok mi je npr n4 bio ok, mada je znao da klizne zbog glatke teksture..
Od s7 nebo i zemlja, msm ocigledno je, s6e+ je totalno ravan i odaje kakav takav dobar utisak, ovo sa s7 je po meni nelogicno ruzno resenje... cemu ovakva ledja... cak gore od s3 sapuna sto je stvarno bilo tesko postici.

Dobri su :)

[youtube]ytb6GM8PoR0[/youtube]

[youtube]15heVXgjGck[/youtube]

Ja bih rekao S805 :)

nije fer, lami su poceli da mere vreme pre nego sto je cela usla.

http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-images-specs-video-673652/

galaxy-s7-crop-840x618.jpg
galaxy-s7-crop-2-840x664.jpg

[YOUTUBE]bQDcSkGWvfc[/YOUTUBE]

Procurelo :)

According to our source, the Samsung Galaxy S7 is to come with Android 6.0 Marshmallow out of the box. Other specs include an IP68 (or IP67) rating, a 12 MP camera, a 2800 mAh battery, and microSD support.

One thing he also assures is that there will be no USB Type-C in the new handset, something we know plenty of you will be disappointed by.

I am sure there is plenty of bloat once you pull that notification area down. Aside from that, we can see Samsung is rocking a more round and flat design for its icons, which I personally don’t dislike.

Poslednja izmena:
Ovaj mi izgleda u crnoj boji sasvim OK. S6 mi je uzivo nekako zenskast, sav se presijava, kao neku sminku da si izvadio.

Lepi jesu - tu nema priče, ali ovo staklo nikako nije praktično...
Ovo je greota staviti u neku masku ili nalepiti foliju, a ako padne bez 200-250€ nema zamene :D
A i otiske ostavlja staklo + je klizavo...

Tu kad se turi neki dbrand ima da izgleda odlično :)

E *** ako na telefon od 800€ treba da se lepi folija od 15 € da bi izgledao super :D
A ako padne ne pomaže ni dbrand ...

Kakve veze ima koliko košta?
Ja bih to zalepio na svaki telefon ako je to moguće jer daje neki lični pečat :)

Meni izgleda skroz bzv, kao korak unazad u odnosu na S6. Da li je unaprijedjena kamera? Na S6 je stvarno bila odlicna, glavni adut tog uredjaja.

Ma za kameru na Samsungu i LG-u ne treba da se brine ...
Meni izgleda 90% isto kao S6 :)

Vidim ja da jos nema potrebe da se menja note 4, pogotovo dok ugradjuju ovu katastrofu od stakla...

Crni je prelep. Mozda i dobar potez sto nema usb type C ako se pogleda koliko problema razni kablovi (3rd party) mogu da naprave..

Nadam se da ce ipak imati 3000mah.

Poslednja izmena:
Zanimljiv mi je ovaj trend da sada svi idu na ova 2.5D stakla

Nivea S3 sa EMUI skinom. Prosto obara sa nogu.

Nazad
Vrh Dno