Nisu oni nista sredili.. Cela arhitektura kryo jezgara je napravljena od strane Qualcomm-a ,nesto kao a9 kod jabuke.jel ti shvatas da ja shvatam i da me nije briga gde se primete razlike u performansama pricam na kontu toga da mi je nelogicno da samsung ciji je exynos i koji ove godine radi i na sd820 ne bi isao toliko daleko da sd820 unapredi za 20% vise od svog maticnog procesora. Kao sto je bila prica da je samsung za 6p dao svoj najnoviji i najbolji amoled panel a nije, dao im je fenomenalan ekran ali ne bolji od onog koji koriste u svojim telefonima note5...Ok da su sredili 820 da bude zver ali ne verujem da su svoj exynos uskratili za tih 20% makar se to i primetilo samo u igrama
+1Ovaj snap 820 deluje kao prava stvar posle par godina.
According to our source, the Samsung Galaxy S7 is to come with Android 6.0 Marshmallow out of the box. Other specs include an IP68 (or IP67) rating, a 12 MP camera, a 2800 mAh battery, and microSD support.
One thing he also assures is that there will be no USB Type-C in the new handset, something we know plenty of you will be disappointed by.
I am sure there is plenty of bloat once you pull that notification area down. Aside from that, we can see Samsung is rocking a more round and flat design for its icons, which I personally don’t dislike.
Vidim ja da jos nema potrebe da se menja note 4, pogotovo dok ugradjuju ovu katastrofu od stakla...
Nivea S3 sa EMUI skinom. Prosto obara sa nogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari