Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

To ti pričam. Bitno je lično iskustvo. Ti se uhvatio njega, a pogledaj koliko nas drvi da nemamo probleme na ovom poslednjem. Prosto su različita iskustva kao i na iOS-u. Neko mora da radi restore i set up as new, neko ima neku aplikaciju koja mu drlja u pozadini i drži sistem budnim, neko gleda YouTube i na osnovu toga formira mišljenje o nečemu što nije nikada koristio. Ja poštujem i cenim samo iskustva i komentare ljudi koji jesu ili koriste neki telefon izvesno vreme. Priča sa neta ima raznih. Ako na tarabi piše "sladoled" da li bi je lizao? Ne bi. Tako je i sa ovim.

To ti pričam. Bitno je lično iskustvo. Ti se uhvatio njega, a pogledaj koliko nas drvi da nemamo probleme na ovom poslednjem. Prosto su različita iskustva kao i na iOS-u. Neko mora da radi restore i set up as new, neko ima neku aplikaciju koja mu drlja u pozadini i drži sistem budnim, neko gleda YouTube i na osnovu toga formira mišljenje o nečemu što nije nikada koristio. Ja poštujem i cenim samo iskustva i komentare ljudi koji jesu ili koriste neki telefon izvesno vreme. Priča sa neta ima raznih. Ako na tarabi piše "sladoled" da li bi je lizao? Ne bi. Tako je i sa ovim.
ja video neki dan čovek lize ogradu - da nije batak? [emoji1] [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE

Pa kad bi gledao samo sta pisu korisnici mislio bi da je telefon bez mane. Ne samo ovaj vec i gomila drugih. Pa pogledaj samo iPhone teme, niko nema ni jedan problem i sve je savrseno. Kao i Samsung otprilike.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zato je Batak tu da pronadje mane. [emoji2]

Sent from HTC One_M8y

Sreca tvoja pa ne cackam M8. :D

Pa kad bi gledao samo sta pisu korisnici mislio bi da je telefon bez mane. Ne samo ovaj vec i gomila drugih. Pa pogledaj samo iPhone teme, niko nema ni jedan problem i sve je savrseno. Kao i Samsung otprilike.

Jesi li ti toliko isfusriran promašajem kojim si napravio sa tim iPhone, da u ovom delu foruma sve teme truješ, sve znaš o telefonima koje nemaš/ne koristiš? Ej čoveče, smanji doživljaj.
Krajnje je vreme da urednici reaguju, prevršilo je svaku meru.

Poslednja izmena:
Ne, ne znam nista. Nikada nisam koristio ni jedan Android telefon. Da sam isfrustriran promasajem (rece neko ko koristi kanturinu S6) promenio bih ga.
Prijavi post slobodno, kao sto i radi nekoliko vas uvlakaca. ;)

Kada ubaciš novu verziju Odinom, moraš u Backup and reset i izabrati poslednju stavku Factory data reset ( briše sve podatke, uključi backup da sve instalira kada podigne nov sistem.). Ako to ne odradiš nema vajde, džabe si krečio. Čestitke na novoj mašini, kao kupuje ženi a kupio sebi :d
Mislim da ni to ne mora, zato ima home i obican csc u odinu da se bira.
Svi vi imate problem samo ili necete da priznate ili niste bili na martovskom romu druze ;) Sa druge strane, kao stari clan na forumu vec znas otprilike ko i kako koristi telefon, nadjes nekoga ko je priblizan tebi po upotrebi i onda slusas, pratis i verujes istom. Ja licno urnisem tel i znam da je tu jedini koji mi parira whiplasher npr. A to kad cujem da ti baterija traje dva dana na telefonu, samo se nasmejem (da me ne shvatis pogresno, ne kazem da nije tako ali meni sa 10 naloga tel toliko ne bi radio i da ga ne pipam verovatno), kada docekam 19h da ne moram da ga punim ja sam presrecan.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mora, uverio sam se dosta puta.

@Batak, ti si izgubio kompas i orijentaciju.

Ma bitno je da se slavi [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Gde si ti Benderu nema te

S7 EDGE
:) evo posao sami. Sad godisnji pa kad se vratim razvijam appse, autorec i ostalo u ime firme :D, veci support ce biti, profesionalnije. Kupio sam g3, uzmem jos g2 pa cu dalje.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Mislim da ni to ne mora, zato ima home i obican csc u odinu da se bira.

Svi vi imate problem samo ili necete da priznate ili niste bili na martovskom romu druze ;) Sa druge strane, kao stari clan na forumu vec znas otprilike ko i kako koristi telefon, nadjes nekoga ko je priblizan tebi po upotrebi i onda slusas, pratis i verujes istom. Ja licno urnisem tel i znam da je tu jedini koji mi parira whiplasher npr. A to kad cujem da ti baterija traje dva dana na telefonu, samo se nasmejem (da me ne shvatis pogresno, ne kazem da nije tako ali meni sa 10 naloga tel toliko ne bi radio i da ga ne pipam verovatno), kada docekam 19h da ne moram da ga punim ja sam presrecan.

Evo ja nikada nisam napisao kako koristim telefon. I potpuna iskustva.

Bio sam na martovskom vise od mesec dana bas iz tog straha da ce baterija da bude katastrofa na aprilskom kako se pisalo ovde.
Kada je izasao junski ja sam instalirao onaj aprilski i koristio ga par dana dok mi nije ponudio junski. Onda sam njega instalirao.

Iskustva:
Na martovskom android sistem: 5-7%
Na junskom 10-15%
To je jedina razlika koju sam primetio.

E sad kako koristim telefon:

Budim se oko 10-11h sa 100% baterije jer ga punim svaku noc i stoji na punjacu do ujutru.
Na telefonu radi non stop : lokacija, wifi (koristi se 50-60% dana jak signal) ,m obilni podaci isto rade non stop i kada nisam na wifi rade uvek, signal mi je prilicno slab i varira,
bluetooth, nfc i ostale gluposti pogasene.

Najvise u toku dana koristim telegram aplikaciju , stizu poruke non stop jer je koristim za posao i tu imam grupe sa dosta clanova i non stop stizu neka obavestenja.
Wacapp isto koristim puno
Facebook, mesenger, onako
Outlook email isto puno koristim
Zendesk za podrsku koristim non stop
Chrome koristim puno za posao isto
endomondo par sati dnevno
navigaciju po malo
broadlink app za kontrolu uredjaja po kuci
ponekad malo neku igricu ali slabo
i ponekad malo youtube

sad na odmoru i kameru puno koristim

Uz sve to bukvalno prckanje po telefonu non stop ono ne prodje vise od 10-30 min da ga ne uzmem u ruke

Baterija nocu oko 00h bude na 50-65%

To je neko moje iskustvo, nisam primetio da mi je na martovskom bolja bila baterija mozda malo ali neprimetno , doduse tada sam dosta experimetisao sa aplikacijama i launcherima i tako tim *******cijama dok nisam namestio tel kako mi odgovara i nasao sve potrebne aplikacije tako da verovatno sam malo vise koristio tel u pocetku a baterija mi je trajala isto ko sad.

Ja sam ovom baterijom prezadovoljan. Uglavnom mi nikad ne treba da mi traje vise od 24h ali kad mi je zatrebalo imao sam dovoljno baterije da progura i dobar deo sledeceg dana ako ne i ceo.
Recimo na kampovanju za prvi maj uz malo stednje ladno 48h. Svi su se cudili koji su bili samnom.

Pošto uveče stavljam na punjač onda nema potrebe za Fast charging jel? Čuva bateriju kada se isključi?

S7 EDGE

Ma da, slobodno iskljuci ako ga vec punis nocu, tako i ja koristim iskreno i mislim da duze traje bez ukljucenog fast charging-a, a i a verovatno se manje zagreva sto ima uticaja na bateriju sigurno u nekoj meri :))

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa naravno da ima.. najveći neprijatelj ovih baterija je toplota. Zato kada uzimaš polovan mob moraš da pazis da li je lik taksirao sa mobom :)
Čak mislim da je pogubno i sada na sred leta kada ga slučajno ostaviš na suncu par sati ,baterija ode lagano na 50c

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Neko je pitao ali se ne sećam odgovora, da li Greenify ima funkciju na sgs7? Zbog doze funkcije.

Šalje ali moraš izabrati paypal..mislim da je shiping nešto oko 9$

Dal je moguće da je ovaj telefon i dalje nov oko 480 evra?!?

Neko je pitao ali se ne sećam odgovora, da li Greenify ima funkciju na sgs7? Zbog doze funkcije.

Ja pitao i jos nisam dobio provereni odgovor ;)

Inace danas opet pazarih gear fit po treci put :)

Sto se tice greenify-a ja ga koristim za neke aplikacije koje slabije koristim, i cini mi se da ima efekta i da baterija malo duze traje. Mozda gresim ali tako mi deluje. U svakom slucaju ne skodi probati :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ljudi , sve probah stalono izlazi ovo kada npr. hoću da kačim nešto na twitter i još pri nekim stvarima -"otkriven je element koji prekriva sadržaj ekrana" i vrtim se ukrug...ima li neko ideju gde i sta ukljuciti, iskljuciti sta god već?

Nazad
Vrh Dno