Mislim da ni to ne mora, zato ima home i obican csc u odinu da se bira.
Svi vi imate problem samo ili necete da priznate ili niste bili na martovskom romu druze

Sa druge strane, kao stari clan na forumu vec znas otprilike ko i kako koristi telefon, nadjes nekoga ko je priblizan tebi po upotrebi i onda slusas, pratis i verujes istom. Ja licno urnisem tel i znam da je tu jedini koji mi parira whiplasher npr. A to kad cujem da ti baterija traje dva dana na telefonu, samo se nasmejem (da me ne shvatis pogresno, ne kazem da nije tako ali meni sa 10 naloga tel toliko ne bi radio i da ga ne pipam verovatno), kada docekam 19h da ne moram da ga punim ja sam presrecan.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Evo ja nikada nisam napisao kako koristim telefon. I potpuna iskustva.
Bio sam na martovskom vise od mesec dana bas iz tog straha da ce baterija da bude katastrofa na aprilskom kako se pisalo ovde.
Kada je izasao junski ja sam instalirao onaj aprilski i koristio ga par dana dok mi nije ponudio junski. Onda sam njega instalirao.
Iskustva:
Na martovskom android sistem: 5-7%
Na junskom 10-15%
To je jedina razlika koju sam primetio.
E sad kako koristim telefon:
Budim se oko 10-11h sa 100% baterije jer ga punim svaku noc i stoji na punjacu do ujutru.
Na telefonu radi non stop : lokacija, wifi (koristi se 50-60% dana jak signal) ,m obilni podaci isto rade non stop i kada nisam na wifi rade uvek, signal mi je prilicno slab i varira,
bluetooth, nfc i ostale gluposti pogasene.
Najvise u toku dana koristim telegram aplikaciju , stizu poruke non stop jer je koristim za posao i tu imam grupe sa dosta clanova i non stop stizu neka obavestenja.
Wacapp isto koristim puno
Facebook, mesenger, onako
Outlook email isto puno koristim
Zendesk za podrsku koristim non stop
Chrome koristim puno za posao isto
endomondo par sati dnevno
navigaciju po malo
broadlink app za kontrolu uredjaja po kuci
ponekad malo neku igricu ali slabo
i ponekad malo youtube
sad na odmoru i kameru puno koristim
Uz sve to bukvalno prckanje po telefonu non stop ono ne prodje vise od 10-30 min da ga ne uzmem u ruke
Baterija nocu oko 00h bude na 50-65%
To je neko moje iskustvo, nisam primetio da mi je na martovskom bolja bila baterija mozda malo ali neprimetno , doduse tada sam dosta experimetisao sa aplikacijama i launcherima i tako tim *******cijama dok nisam namestio tel kako mi odgovara i nasao sve potrebne aplikacije tako da verovatno sam malo vise koristio tel u pocetku a baterija mi je trajala isto ko sad.
Ja sam ovom baterijom prezadovoljan. Uglavnom mi nikad ne treba da mi traje vise od 24h ali kad mi je zatrebalo imao sam dovoljno baterije da progura i dobar deo sledeceg dana ako ne i ceo.
Recimo na kampovanju za prvi maj uz malo stednje ladno 48h. Svi su se cudili koji su bili samnom.