Ma kakvi, mi sto oblacimo telefone u kondome smo neandretalciSkuplja popravka nego nov telefon. Zato futrola ima smisla.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pa da se alu ivice lako ostete jeste tacno ali ako mozes opusteno da kupis novi ako se, daleko bilo, nesto desi ovom trenutnom onda nemas frke!No sad tek vidim koliko sam srece imao. Telefon sam ispustio dva puta do sada.
Izcukarosao ovu alu felnu samo tako. I zaradio dve malo dublje ogrebotinice na ekranu. I solidno ogrebotina na ledjima.
Ali tek sad vidim koliko sam srece imao sto se nije razbio.
Ali i posle svega toga jednostavno ne mogu ovaj tel da nosim u bilo kakvoj futroli.
Junski FW, normalno opusteno koriscenje uz neki gaming i uglavnom na WiFi-u kod kuce:Meni ali samo jednom. Na martu je meni baterija išla preko 7 sati SOT. Sad na junu jedva 5 i kusur.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Kako stariš ruke će ti biti sve karaće [emoji12]Vidim ja,
nesto mi se muti slika kada priblizim mob na nekih 20 - 30cm od ociju,.....reko, da nije bre neki problem sa ekran', kad ono, imam utisak, da me polako izdaje vid na blizinu, ,).
Malo mi smeta, moram malo vise da odaljim mob od ociju ( minimum oko 40cm ), da bi video jasno sliku, nije bas sjajna sitacion', jer ne mogu bas lepo da gledam i uzivam u stvarno fantasticnom ekranu ( kud ne uzeh Edge ).
Bas sam se nesto u trenutku smorio, dal da pitam da mi zamene mob za Edge, ako oce'......:trust:
Sinoc konacno nadjoh vremena da nlepim ceo ultimate shield. Nema potrebe da ponavljam koliko je odlicna folija, hocu da kazem da sada sa nillkin/teracell silikononima vise nemam problem da mi pritiskaju prednju foliju i odlepljuju je malo po ivicama...taman tih pola mm po ivicama sto sam polepio i za zadnje strane su toliko rasirili silikon da eto sada vise nemam problema koje sam ranije prijavljivao. Preporuka jos jednom.
Inace vidim da se pojavilo neko izuzetno cvrsto staklo za telefone pa kome treba takv vid zastite mislim da nece pogresiti (osim sto ne znam kako je uradjeno za s7 inedge pogotovo zbog zakrivljenih ivica).
https://youtu.be/VGRMq-426m4
Probao i koristim vec 2 meseca. Odlican u kombinaciji sa nova launcherom.Jel probao neko good lock
Ali zato u nekom sumraku bez blica, gubi fokus, video klipovi na S7 užas.Olicno snimanje, ( Felps style :angel: ),
fantasticno snima ovaj S7, nisam mislio da ga koristim pod vodu, ali, posle ovih snimaka.....:trust:
Jel ti se desavalo nekada da pojacano trosi bateriju?Probao i koristim vec 2 meseca. Odlican u kombinaciji sa nova launcherom.
Ali zato u nekom sumraku bez blica, gubi fokus, video klipovi na S7 užas.
Sent from S7
A u morsku vodu ne sme da se koristi? Čisto me zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari