Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ajde, ajde, ne kukajte toliko... Fanovi jabuke seire sada, bolji saveznici im ne trebaju :)

Nit mi se restartuje telefon, nit sam nedostupan, nemam ni neki značajno primetan delay u hvatanju screenshota... Ali da Android system ubija, to se slažem

Screenshot_20160710-150137.jpg

f15611235d070e13d823c6121ca4b215.jpg
dd4573887b5f78314cf59c60ec45d791.jpg

Ovo je kod mene sa full koriscenjem

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ja sam prezadovoljan baterijom, kamerom, kompletan utisak je vrhunski.. sta smeta android sistem kada telefon svakako drzi oko ~6h full koriscenja bateriju... ne bih na to obracao paznju i davao neki veci znacaj..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mozda zato sto bi bilo preko 7h da ne jede bateriju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li ste istalirali "package disabler" a ko jeste koji. Ako neko ima moze li da mi pusti apk na pp. Ako ne moze da kupim. Nesto me zeza prijavljivanje na Google play. Kada treba da ukucam karticu on me izbaci.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Da li to dira knox?
Ja sam skino EZ Package Disabler (Samsung) ali ne znam da li da ga instaliram.

Не дира. Слободно инсталирај.

Vidim ja,
nesto mi se muti slika kada priblizim mob na nekih 20 - 30cm od ociju,.....reko, da nije bre neki problem sa ekran', kad ono, imam utisak, da me polako izdaje vid na blizinu, ,).
Malo mi smeta, moram malo vise da odaljim mob od ociju ( minimum oko 40cm ), da bi video jasno sliku, nije bas sjajna sitacion', jer ne mogu bas lepo da gledam i uzivam u stvarno fantasticnom ekranu ( kud ne uzeh Edge ).
Bas sam se nesto u trenutku smorio, dal da pitam da mi zamene mob za Edge, ako oce'......:trust:

Poslednja izmena:
Na Edge misliš da bi bolje video, naročito što na ivicama ti je slika iskrivljena? :)

Inače pri instalaciji onog package disablera izbacuje mi ovo i tu sam stao :)
uploadfromtaptalk1468251917089.png

Skuplja popravka nego nov telefon. Zato futrola ima smisla.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ma kakvi, mi sto oblacimo telefone u kondome smo neandretalci :)

No sad tek vidim koliko sam srece imao. Telefon sam ispustio dva puta do sada.
Izcukarosao ovu alu felnu samo tako. I zaradio dve malo dublje ogrebotinice na ekranu. I solidno ogrebotina na ledjima.
Ali tek sad vidim koliko sam srece imao sto se nije razbio :D .

Ali i posle svega toga jednostavno ne mogu ovaj tel da nosim u bilo kakvoj futroli.
Pa da se alu ivice lako ostete jeste tacno ali ako mozes opusteno da kupis novi ako se, daleko bilo, nesto desi ovom trenutnom onda nemas frke!

Meni ali samo jednom. Na martu je meni baterija išla preko 7 sati SOT. Sad na junu jedva 5 i kusur.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Junski FW, normalno opusteno koriscenje uz neki gaming i uglavnom na WiFi-u kod kuce:
Screenshot_20160709-032823.png Screenshot_20160709-032806.png

Vidim ja,
nesto mi se muti slika kada priblizim mob na nekih 20 - 30cm od ociju,.....reko, da nije bre neki problem sa ekran', kad ono, imam utisak, da me polako izdaje vid na blizinu, ,).
Malo mi smeta, moram malo vise da odaljim mob od ociju ( minimum oko 40cm ), da bi video jasno sliku, nije bas sjajna sitacion', jer ne mogu bas lepo da gledam i uzivam u stvarno fantasticnom ekranu ( kud ne uzeh Edge ).
Bas sam se nesto u trenutku smorio, dal da pitam da mi zamene mob za Edge, ako oce'......:trust:
Kako stariš ruke će ti biti sve karaće [emoji12]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ma, najsmesnije mi je, primetio sam da kada citam neke novine, da mi je zamucen pogled ( mislio dam to je nesto prolazno ), ali, gledam u ekran i nesto mi mutne i slike i video materijal, reko' mozda je nesto do moba, da idem da reklamiram, al' bi mi se smejali u radnji....:sceptic:

Nego,
imao sam S4 i nesto malo S5 mobilne, i na osnovu tih iskustva sa tih telefona, ovaj S7 je 'avion'.
Baterija, najzad ne moras da brines da li ce izdrazati ceo dan. Za ovih par dana koriscena moba i par punjenje, kada se koristi malo intezivnije, SOT je oko 4,5h, kod manjeg koriscenja oko 5,5h. Brzo se puni, i za pola sata mozes da ga napunis oko 70% ako ti nesto hitno treba mob.

Kamera, prva liga, najzad da mozes napraviti dobre slike i u nocnim uslovima. Senzor na kameri je kao oci u 'macke',:shock:, dovoljno je da se u mrklom mraku, pojavi samo malo svetla i mogu da se naprave sasvim solidna fotke, koje na ovom fenomenalnom ekranu, izgledaju bas dobro.

Par fotki :
1.jpg 2.jpg 4.jpg

Ova fotka je napravljena oko 21 i 15m., u skoro totalnom mraku, samo je nebo davalo neku svetlost za objektiv.....
3.jpg

Znaci, postavke za kameru su sve na auto, mogu da zamislim kao bi izgledalo u pro modu, sa nekim custom postavkama....:p

Poslednja izmena:
Sinoc konacno nadjoh vremena da nlepim ceo ultimate shield. Nema potrebe da ponavljam koliko je odlicna folija, hocu da kazem da sada sa nillkin/teracell silikononima vise nemam problem da mi pritiskaju prednju foliju i odlepljuju je malo po ivicama...taman tih pola mm po ivicama sto sam polepio i za zadnje strane su toliko rasirili silikon da eto sada vise nemam problema koje sam ranije prijavljivao. Preporuka jos jednom.

Inace vidim da se pojavilo neko izuzetno cvrsto staklo za telefone pa kome treba takv vid zastite mislim da nece pogresiti (osim sto ne znam kako je uradjeno za s7 inedge pogotovo zbog zakrivljenih ivica).

https://youtu.be/VGRMq-426m4

Cio dan juce sam se *****avao sa tefonom u bazenu, odusevljen sam :)

Cak i kad je skroz kvasan, touch radi bez ikakvih problema, potapa sam ga stalno, slikao ispod vode, jedino je posle trebalo malo fenom 4-5sek prosusit ulaz za punjac jer nije davao kontakt ali to sam bio i ocekivao. Slo-mo saavrsen, evo jedan video dje iz prve druga hirurški precizno pogadjam taaacno u celo, a u milimetar iznad telefona sa kojim me snimao :D Da napomemem da S7 mnooogo bolje podnosi kvasenje od Z3 ciji touch npr je neupotrebljiv u vodi dok je kvasan, dok kod S7 nema nikakvih problema sa koriscenjem. Bar 3-4h sam bio u vodi sa njim, cak ni zvucnici posle nisu krcali, sve radi ko podmazano :)

https://vimeo.com/174128720

I jedna simpaticna slicica

96ca64f349d66745c04e378ffd3f29ad.jpg

Sent from my SM-G930F

Poslednja izmena:
'Zrikavac' se sunca.......verovatno zna i da pliva.....;)
Vauu, 3-4h u vodi, zar nisu preporucivali da je neki maximum u vodi oko pola sata ? Dal moze vremenom da 'popusti' mob, ako se vise koristi u vodi ?

EDIT: Video je strava, vrhusko snima ovaj S7,......Sapic vs Sostar...:D

Poslednja izmena:
Kod Z3 Compact se odmah vidjelo da aparat jedva izdrzava vodu. Touch neupotrebljiv kvasan, vibracija se sama pali-gasi, zvucnici ne rade, dakle sve slicni simptomi uredjaja koji se i ne deklarise kao vodootporan. Posle 2 mjeseca mi se ekran totalno odlijepio bio, jer je to ljepilo naravno popustilo zbog kvasenja. Sa S7 da kucnem nikakvih problema, okacicu posle i video pod vodom, bez problema odradi sve :)

https://vimeo.com/174486758

Sent from my SM-G930F

Poslednja izmena:
Olicno snimanje, ( Felps style :angel: ),
fantasticno snima ovaj S7, nisam mislio da ga koristim pod vodu, ali, posle ovih snimaka.....:trust:

@ bitrate

Nije ti se odlepio displej na Z3c zbog kvasenja vec je to cest problem kod tog kompakta i desava se zbog zagrevanja pa lepak izgleda popusta, nijedan Z fon nema taj problem osim tog 3c ciju kupovinu bez domace CT garancije treba izbegavati a i inace sada se vise isplati Z5c.

Ostalo sto si napisao je delimicno tacno tj Z displeji ne rade pod vodom (za snimanje tu je kamera taster) i umeju da odlepe kad su mokri, zvucnici rade normalno cim se malo osuse i to je to, kao neko ko je na stotine puta kvasio i potapao Z2 mogu da kazem da je fon 100% vodootporan i veoma upotrebljiv u takvim uslovima [emoji41]

Inace zanimljive slike i klipovi samo oprezno sa potapanjem tj dubinom i trajanjem potapanja, ipak je to skup uredjaj ali ocigledno da si kao i ja imao srece da fon bude 100% zasticen od vode tj bez fabrickog propusta [emoji41]
Inace bi odavno bilo psovanja [emoji23]

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Sinoc konacno nadjoh vremena da nlepim ceo ultimate shield. Nema potrebe da ponavljam koliko je odlicna folija, hocu da kazem da sada sa nillkin/teracell silikononima vise nemam problem da mi pritiskaju prednju foliju i odlepljuju je malo po ivicama...taman tih pola mm po ivicama sto sam polepio i za zadnje strane su toliko rasirili silikon da eto sada vise nemam problema koje sam ranije prijavljivao. Preporuka jos jednom.

Inace vidim da se pojavilo neko izuzetno cvrsto staklo za telefone pa kome treba takv vid zastite mislim da nece pogresiti (osim sto ne znam kako je uradjeno za s7 inedge pogotovo zbog zakrivljenih ivica).

https://youtu.be/VGRMq-426m4

+1

Meni je juce stigao ultimate shield za S7 edge sve pohvale.Prekriva sve ivice lepo,sve stoji savrseno ne odlepljuje se. :) (inace muka dok se stavi pfff,ne preporucujem ljudima sa slabim zivcima :D )

Poslednja izmena:
Olicno snimanje, ( Felps style :angel: ),
fantasticno snima ovaj S7, nisam mislio da ga koristim pod vodu, ali, posle ovih snimaka.....:trust:
Ali zato u nekom sumraku bez blica, gubi fokus, video klipovi na S7 užas.

Sent from S7

Probao i koristim vec 2 meseca. Odlican u kombinaciji sa nova launcherom.
Jel ti se desavalo nekada da pojacano trosi bateriju?

Takve aplikacije mogu da zabaguju na taj nacin sto mi se i desilo nekoliko puta ali odavno, zato ih i ne koristim.

Sent from my D6503

Ima neku malu potrosnju, ali pojacano nisam imao slucajeva. Uglavnom je ovako odnos (sistem ui se odnosi na good lock).

d36308bf04d7674b1a5711bbceb635bd.jpg

Hvala, moram probati ovih dana pa cu javiti da li baguje i srce bateriju.

Sent from my D6503

^^^ pa nije baš tako.... Za video traži koliko toliko svetla, inače se muči, čas izoštri, pa se postepeno zamuti, razočaran sam po tom pitanju.

Sent from S7

A u morsku vodu ne sme da se koristi? Čisto me zanima

Pa nije preporucljivo jer ce usb port da oksidira mikrofoni one malecke rupice se napune pa kad se ta voda osusi ostaje so koja to zapusi.

Ako bas mora u morsku vodu savetuju da se odmah posle vadjenja iz vode ispere dobro sa obicnom vodom sad ***.

Tako sam i pretpostavio. U bazen mi ne igra neku ulogu, pošto se ne bih sa njim kupao, ali na more nije loša opcija. Mada onda bolje neka sport kamera sa zaštitom.
Hvala ti.

Nazad
Vrh Dno