Z2 baš pre neki dan videh za 300 nov sa mtsNe dzri jake cene samo Samsung,ima tu jos proizvodjaca i modela.
Evo Z2 isto nema da se nadje nov ispod 360 ni kod madjara,a Z3 je 420 minimum odprilike kad se setim da sam gledao zadnji put,sto je realno mnogo pa cak i za takav telefon.
Inace u Telenoru,preko banke kosta skoro idemticno kao Z5,par hiljada manje.
Kako pada pa G4 poskupeo čovečePada lg-u cena samo tako. Sto je opet super za nas za relativno male pare odlican flagship
A koji Galaxy nije ruzan? Od kad su ga zaoblili na S3 (koji je po meni jedan od najruznijih telefona ikada) svaki im je na tu foru, malo su godinama smanjili te ivice zaobljene ali i dalje koji god Galaxy da vidim samo S3 mi je u glavi. S6 su malo picnuli, tu veliku ulogu imaju i materijali, ali ja i dalje sapun vidim.Mega ruzan ako bude ovakav
Ovo me vec ne raduje, znaci nema 4k ekran :/
Veliki minus za virtuelnu realnost tj gear vr. Jedino se mozda manje pregreva, ali opet 5.1" ekran.
Kako me je ovaj S7 razocarao vec mi dodje da uzmem note 5
Pa razocarao me jer bi 4k ekran bio odlican za vr i potpuno bi mi se isplatio prelazak sa note 2. Verovatno nisu spremni, slab gpu/cpu jos uvek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari