Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Mislis nano sim!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kako da secem karticu na mocro sim da bi to probao...mislio sam da ukucam hide code kao kod LG-a i tamo vidis jel otkljucan ili ne

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
na nano sim imas kliper presicu u svakom servisu..sece za cas jednim pritiskom..nikakav problem

Sent from Note 5

Imam ja sve moguce velicine kartica ali za Telenor...da bi probao sada da li je otkljucan morao bi da isecem od keve karticu i unistim njemu a ona ima obican fon sa tipkama...zato sam pitao jel ima jos neka fora da se vidi jel otkljucan ili ne sem sa karticama...

Odeš na trafiku i kupiš pripejd karticu i probaš ☺️

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Meni je s7e neudoban i preklizav bez kejsa. Sa kejsom mi je super.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@whiplasher

Uglavnom sam na wifi, ali kad mi ne radi wifi, telefon sam prebaci na 3g.
Skype i ne koristim, vise su tu whatsapp, fb, viber i surf.

E sad, ja sam na aprilskom update,
i upravo mi se dogodio android system drain o kom pricas.
Sinoc sam telefon ostavio u 23h na 82% baterije, jutros sam ga uzeo u 8h i baterija je bila na 58% :/

Mislim da mi je ovo bilo prvi put da ga ostavim preko noci da bude na standby, uglavnom je na punjacu ili u airplane mode.

To je upravo ono o cemu sam pisao. Cesto se desava taj standby drain. Em je android system postotak visok, em jos i drain. Na s820 je jos veci i cesci.
Ja ga drzum sad na mart, do izlaska sledeceg update. April me odbija zbog tog drain-a.

Poslednja izmena:
Baterija je ista i sa mart i sa april update. Sa mojim nacinom koristenja ne primjecujem nikakvu razliku. Prosjek 6h SOT-a za 24h usage.

Poslednja izmena:
Nadaj se samo[emoji14]

Vrati se u svoju temu, postovi su ti beskorisni.

Ne smem da pišem ovde?
Inače ima dosta korisnih postova
A što ostale ne opominješ da se vrate u svoju temu? Inace nisam znao da možeš da pišeš samo u temi vezanu za telefon koji imaš
RAZUMEM!

LG V10

Poslednja izmena:
Smislene stvari svako moze da pise gde hoce, gluposti koje imaju nameru da provociraju druge korisnike ne mozes.

Pa provocirali su i nas na v10-pocevsi od tebe pa nikom ništa - ili ti možeš pošto si administrator?
Koliko se sećam pisao si da ruzniji telefon nisi video i da mi je dovoljna kazna što ga imam
Provokacija ili ne?

LG V10

Poslednja izmena:
Da, posto sam na visoj poziciji, dozvoljeno mi je da provociram, svakom moderatoru zapravo, udruzeni smo protiv ostalih clanova, provociramo ih, brisemo postove i banujemo ih :d Zamisli, clanovi su cvecke, moderatori su mafija, nepravda :)

Jedno je iznjeti misljenje, stav ili iskustvo, a nesto sasvim drugo je spamovanje teme. Poslednja 2 tvoja komentara su cisto zasipanje teme beskorisnim i netacnim spamovima. Neko koga tema interesuje, od silnih spamova ne moze realno da rezonuje, tipa zadnji post gdje aludiras da S7 izvlaci 3h Sot. Ja sam licno u V10 temi pisao da be nogu da izvucem 3h Sot sa V10, ali ne zaboravi da sam ja tad imao V10 i koristio ga. Nisam pricao gluposti, vec iznosio licna iskustva. Meni se u poslednjih 10 dana 6 razlicitih ljudi javilo na pp u vezi S7 sa raznoraznim pitanjima, jer iz same teme to nisu mogli zakljuciti. I mene mrzi listati 200 strana, a od cega je 80% nepotrebnih postova. 2 strane postova kako je glupo nositi case. Na primjer navodim samo.

Zamislio sam [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Inače nisam ti uzeo za zlo što pljujes po v10 nego što si mene opomenuo za ova 2-3 posta a nisam primetio da si opomenuo druge kada su loše pisali za V10 (verovatno zato što se slažeš sa njima ali neću da ulazim u to) ovakvih postova imaš u svakoj temi ali očigledno nemaš isti kriterijum prema svima - pogotovo prema meni-verovatno zato što nismo istomisljenici

LG V10

Aj stvarno nemoj vise.
Unistavas temu sa beskorisnim postovima. Niko ne kaze da nemas korisne postove, ali zadnjih 10 na ovoj temi je cist primer flame/off topic-a.

Ako neko pravi flame i off u drugoj temi postoji report ili pm moderatoru, ne resava se tako sto dodje ovde i pises postove samo da bi pisao.

@ Proday - Ti cesto gledas filmove na S7? Jel gledas preko nekog streama ili skidas na fon, pa pustas? Koliko dnevno gledas tako?

photo_2016-05-02_13-28-36.jpg

photo_2016-05-02_13-28-42.jpg

Ja sam sa ovom baterijom pre pre zadovoljan. Napunjen za nekih 1h sa 35% na 98% dok sam se isusirao i spremio.
Preziveo diskoteku i sutra ceo dan, slikao sam to pred spavanje nisam mogao da ga spustim na 10% :D .
S7 edge

Btw za ove koji ce odma da pomenu notifikaciju za update . Sve moguce sam probao i nisam uspeo da je pomerim. Jedino nekom aplikacijom na silu da je blokiram.

Poslednja izmena:
@whiplasher da, filmove i serije...nema pravila, zavisi od obima posla, nekad sat vremena nekad 5h. Uvek prebacujem na mob i gledam sa Mx Playerom, nikada stream.

@MICRO V91 probaj da izguglas, znam da sam ja ranije na s4 u nekom procesu gasio notifikacije i time bi nestajala ikonica za update...nije kao sada da nestane kad odlozis isti (sto svima osim tebi izgleda polazi za rukom) ;)

Btw obrni okreni prebacim 7h sot...evo preko 24h od kada mi je tel skinut sa punjaca i jos 12% ostalo. Ono sto je sigurno je da tel u stanju mirovanja skida vise bateriju nego ostali, ali to mi nije bitno posto u 99% slucajeva ide na punjac posle 15-18h kako je skinut sa istoga.

Poslednja izmena:
Oki, pitam cisto info radi. Ja recimo ako gledam youtube par sati, izgura gotovo 7h Sot. Bas malo trosi amoled tako. Ali ako ga forsiram viberom, chrome itd, 5:30 do 6:30. Neki prosjek 6h sot. Ukoliko sam 3g vecinu dana i napolju uz auto osvjetljenje, bude i 4-5h Sot. Hocu samo da kazem kako nekada sot ne moze biti objektivan nacin mjerenja baterije. Sam SOT ne znaci nista.

Zamislio sam [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Inače nisam ti uzeo za zlo što pljujes po v10 nego što si mene opomenuo za ova 2-3 posta a nisam primetio da si opomenuo druge kada su loše pisali za V10 (verovatno zato što se slažeš sa njima ali neću da ulazim u to) ovakvih postova imaš u svakoj temi ali očigledno nemaš isti kriterijum prema svima - pogotovo prema meni-verovatno zato što nismo istomisljenici

LG V10
A i ti si nasao ovde da se ubedjujes. Svima drzi baterija 7h sa agresivnom upotrebom, yeah right.
Proday, ne mislim na tebe jer verujem da moze sa toliko filmova tebi da izgura.

Xperia Z2

Sot je krajnje proizvoljan parametar na koji utiče podešavanje osvetljenja ekrana i vrsta sadržaja koji se prikazuje. Može npr. 4h Sota da bude energetski intenzivnije od npr. 7h.

Upravo tako. Primjetio sam da recimo facebook preko chrome ubija bateriju samo tako. Dok kad gledam youtube imam osjecaj da bateriju nikada necu islrazniti.

A i ti si nasao ovde da se ubedjujes. Svima drzi baterija 7h sa agresivnom upotrebom, yeah right.
Proday, ne mislim na tebe jer verujem da moze sa toliko filmova tebi da izgura.

Xperia Z2

Evo sad cu imati oko 7:20 a nisam pogledao ni jedan jedini film (samo facebook i to preko chrome browsera sto @whiplasher kaze da ubija bateriju). Znaci instagram, browser i tapatalk u najvecoj meri, nesto manje youtube. Inace kada bih samo gledao filmove, kladim se preko 9h da bi izvukao.

I naravno da sot nije merilo medju raznim korisnicima, ali meni jeste merilo jel telefon uvek na isti nacin koristim i dobar mi je pokazatelj koliko je baterija bolja ili losija od proslog modela. Medjutim dobra je stvar sto sada moze da se vidi koliko je mAh sam ekran potrosio...sto opet naravno nije merilo jer meni evo sada sa 7:20 je negde oko 570mAh potrosnja, a bilo je slucajeva kada je za ~7h islo i do 1400+ ali opet moze neki odnos da se izvuce. Takodje vremenom, na forumu moze da se ustanovi ko je kakav korisnik, kakva su mu podesavanja, sta forsira, pa opet u neku ruku sa takvim moze da se poredi. Evo ja npr uvek uzimam whiplashera za reper, jel sam jos pre nekog vremena ustanovio da je agresivan u koriscenju bas kao i ja i uvek mi se podudaralo misljenje sa njime kada su razni modeli u pitanju.

šta je agresivno u tapatalku i gledanju filmova :D

Da, sot je mjerljiv tebi, kao i meni, ali je tesko mjerljiv izmedju razlicitih korisnika. To je super rez sa S7, baterija je stvarno dobra.
E upravo to si dobro rekao, nekad povuce 500mAh, nekad 1400mAh. Ja sam to pratio zadnja 2 dana. Osvjetljenje ja auto, ali minimum na 50% pada, maks 100%. I gotovo uvijek sa 6h sot imam preko 1000mAh, nikad ispod 900. I nema dana kad ne instaliram 10 aplikacija, tema itd i okinem 30tak slika minimum. Viber redovno 500njak poruka dnevno.
Prva dva dana koristenja telefona mislim da necu moci da ponovim nikada. Sad se ustalio sa nekih 6h prosjek.

Poslednja izmena:
8h je bilo na 3G. Osvetljenje na auto.

d206233fcb7167d74f8fe7796a1b1200.jpg

fed72f24874a2a73925fa030eedf7bed.jpg

Nazad
Vrh Dno