na nano sim imas kliper presicu u svakom servisu..sece za cas jednim pritiskom..nikakav problemKako da secem karticu na mocro sim da bi to probao...mislio sam da ukucam hide code kao kod LG-a i tamo vidis jel otkljucan ili ne
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ne ubija nista. To je to sa 8h na 3g. Rezultat ok sasvim.***. Ne znam šta ga ubija onda.
A i ti si nasao ovde da se ubedjujes. Svima drzi baterija 7h sa agresivnom upotrebom, yeah right.Zamislio sam [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Inače nisam ti uzeo za zlo što pljujes po v10 nego što si mene opomenuo za ova 2-3 posta a nisam primetio da si opomenuo druge kada su loše pisali za V10 (verovatno zato što se slažeš sa njima ali neću da ulazim u to) ovakvih postova imaš u svakoj temi ali očigledno nemaš isti kriterijum prema svima - pogotovo prema meni-verovatno zato što nismo istomisljenici
LG V10
A i ti si nasao ovde da se ubedjujes. Svima drzi baterija 7h sa agresivnom upotrebom, yeah right.
Proday, ne mislim na tebe jer verujem da moze sa toliko filmova tebi da izgura.
Xperia Z2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari