Koliki je SOT? Razmisljam da uzmem ovaj telefon umesto S5 ili Note 4 ali me brine baterija koja mi je bitna.
S5 150e, S6 210e, Note 4 220e novi
Da li si siguran da su novi?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ako ti je baterija bitna, onda S6 nije za tebe. Najlosiji segment na telefonu, ja sam ga se samo zbog toga rijesio, meni je SOT bio oko 3-3,5h i jedva sastavi do mraka.
Zbog toga sto je verovatno ovo noviji touchwiz na s6ici od note4 🙂Ajde jedno pitanje.
Kad mi stigne poruka od Telenora da sam imao propusten poziv sa tog i tog broja, ranije dok sam imao Note 4 klikom na taj broj imao sam opciju da vidim koji je to kontakt (ako ga imam u imeniku). Sada na S6 edge kad kliknem na broj odmah mi otvara dialer sa tim brojem i nemam pojma ko je to. U pitanju je poslednji stock 7.0 rom.
Edit: ovo zaboravih, ima li na kp neki pouzdan i proveren prodavac koji stoji iza onog sto je navedeno u oglasu i ne salje parce crepa brzom postom?Zdravo svima, namerio da uzmem polovan s6 sa ne zakrivljenim ekranom, pa sam hteo da me posavetujete na sta treba obratiti paznju i sta gledati kod telefona. Znam da mu baterija nije jaca strana ali ako moze jedan dan to mi je ok.
Unapred zahvalan.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Moze neki root tutorijal za S6 edge plus. G928F i link gde da skinem zadnji oficijalni software. Takodje bih izbrisao sve to sto si naveo jer ke fon sa ch trzista. Ima svakakvih aplikacija.Rutuj ti to i počisti Google i Samsung đubre sa njega, stavi zadnji oficijelni ROM ali pre toga uradi hard reset, da pobije sve što eventualno ne valja da kasnije ne brljavi. I to je to. To je preporuka. Ako te mrzi, probaj prvo iz recovery da obrišeš cashe particiju, možda pomogne. A možeš i hard reset odmah.
Ja gotivim Samsung ali mi njihovo i Google đubre stvarno ide na nerve. Skoro sam stavio zadnji oficijelni ROM sa Sammobile i to rutovao i pobio jedno 70 aplikacija. Običan S6 64GB, radi kao prvog dana a 2 i po godine je star. Ne vidim realan razlog da ga menjam.
Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari