Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Evo zasto jos nisam na stock rom-u [emoji23]
bc7344d187ffb7bf9a33c32a75d821cd.jpg

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ništa, i drugi put. :)

Ipak ne, opet je isto. Čitao sam na XDA da rešenja jednostavno nema, 7.0 bug i kraj. Odlepio sam od toga više. Obrišem Overlays (sadržaj foldera), ako restartujem odmah, opet se popuni i tema hoće da se instalira ali se gubi pri restartu, ako ne restartujem posle brisanja Overlays - evo ss, neće da instalira temu. Dakle ništa. Ovo se na prethodnim bildovima nije događalo, ne ide mi u glavu da ne sređuju bug za koji mnogi znaju...

Tapatalk
96dd2f9e2ca194f4df97e2095d808629.jpg

Poslednja izmena:
Ipak ne, opet je isto. Čitao sam na XDA da rešenja jednostavno nema, 7.0 bug i kraj. Odlepio sam od toga više. Obrišem Overlays (sadržaj foldera), ako restartujem odmah, opet se popuni i tema hoće da se instalira ali se gubi pri restartu, ako ne restartujem posle brisanja Overlays - evo ss, neće da instalira temu. Dakle ništa. Ovo se na prethodnim bildovima nije događalo, ne ide mi u glavu da ne sređuju bug za koji mnogi znaju...

Tapatalk
96dd2f9e2ca194f4df97e2095d808629.jpg
Jel ti rutovan telefon?

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Jeste, zato mi je I čudno. Ponovo pojavljivanje obrisanih foldera posle restarta...

Tapatalk

Proverio si i znaš da Folder ostaje prazan posle restarta? Ili obrišeš ceo folder?

Tapatalk

Evo sad sam prvi put iz TWRP išao na "reload theme" pa restart i bilo je ok, videćemo.

Tapatalk

Jel neko na decembar security patch stock romu ?
Kakav je? Jer planiram da se vratim na stock.
Dosaili su mi custom romovi [emoji4]

Ja.Dobar je,sve OK.Nema velike razlike od prethodnog.

Sent from my Galaxy S6 Edge

isplati li se danas uzimati nov s6?

na kojoj stock verziji androida je trenutno i da li sigurno stiže oreo?

Sto da ne.Extra telefon,3 GB ram,8 core,snima u 4K.Extra slike.Sta god mu das-samo kliza.Jedina mana je sto nema dual sim i mesto za sd card.Android je 7.0 i svi kazu da stize i Oreo,samo ne znam kad.

Sto da ne.Extra telefon,3 GB ram,8 core,snima u 4K.Extra slike.Sta god mu das-samo kliza.Jedina mana je sto nema dual sim i mesto za sd card.Android je 7.0 i svi kazu da stize i Oreo,samo ne znam kad.

isti onaj stock launcher kao i kod s8 i nove a 2017 i j 2017 serije?

kako baterija drži na nougatu?

Nemam pojma kakav je kod njih launcher.A baterija standardno,drzi 1 dan,zavisi od upotrebe.

Ja imam problem kada flešnem stock. Wifi se gubi nakon reboot pa moram lozinku opet. A i bluetooth uopste ne radi na zadnjem firmware decembar XEF

Xiaomi A1, povratak na stock andorid. Izvalio sam da jedino to mogu, ove ostale stvsri ne varim. Mnogo me je nervirao ovaj telefon sve ovo vreme sto sam koristio. Nexus 5 pre toga, koji mi je i dalje ziv, je bolji telefon sto se tice mojih potreba.
Ovaj dam dobio na poklon, zato sam i pregurao dok ne skupim pare za drugi.

Sent from my S6 Edge

I ja se ovih dana oprastam od S6. Stize mi Xiaomi Mi Note 3. Odlucio sam preci na malo veci displej, a inace sto se tice S6, za mene i vise nego dobar telefon i sve radi bez problema, osim sto me baterija iznevjerila, malo vise drndanja i ne moze sastaviti do kraja dana.
Supruga trenutno korisiti Redmi Note 4x i ne mogu da vjerujem da tako dobro (bolje) radi telefon koji je na papiru dosta slabiji od S6, a da ne pricam o poredjenju sa A1. ^
Da ne obeshrabrim one koji razmisljaju o S6, telefon i dalje jako doro izgleda, odlican kvalitet izrade i vrhunska kamera. Uzevsi u obzir da ce mu jos malo pa 3 godine od pojave, kome ne smeta baterija, za cijenu polovnog dobija se jako dobar uredjaj.

Poslednja izmena:
Mozda nekome radi ovo dobro, ali meni je toliko puta telefon zakucao, ne moze da zapamti u ramu igricu dok izadjem da procitam poruku i da se vratim u igru. To mi se nikada nije desilo na Nexus 5 telefonu.
Kamera mi nije potrebna, niti se lozim, zato ovaj telefon uopste nije za mene. Em mi smeta zakrivljeni ekran.

Sent from my S6 Edge

Naravno da se splati uzeti S6 po nekoj razumnoj ceni i da ima validnu garanciju od 2 god.

Mitsubishi Trifum Galaxy

Kako da ima validnu garanciju od 2 god telefon star 3 godine?

Vrh Dno