Coda93
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2016
- Poena
- 70
Onda je do francuskog xef-a. Kad uhvatim vremena probacu taj englesi btuKod mene sve normalno radi
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Onda je do francuskog xef-a. Kad uhvatim vremena probacu taj englesi btuKod mene sve normalno radi
E hvala ti puno, probaću sad odmahZa temu ima rešenjeodes u data/overlays i obrises sve. I kad ponovo install temu radice stalno.
Evo izgleda da je uspelo, hvala čovek još jednom!E hvala ti puno, probaću sad odmah
Tapatalk
Ništa, i drugi put.Evo izgleda da je uspelo, hvala čovek još jednom!
Tapatalk
Ipak ne, opet je isto. Čitao sam na XDA da rešenja jednostavno nema, 7.0 bug i kraj. Odlepio sam od toga više. Obrišem Overlays (sadržaj foldera), ako restartujem odmah, opet se popuni i tema hoće da se instalira ali se gubi pri restartu, ako ne restartujem posle brisanja Overlays - evo ss, neće da instalira temu. Dakle ništa. Ovo se na prethodnim bildovima nije događalo, ne ide mi u glavu da ne sređuju bug za koji mnogi znaju...Ništa, i drugi put.
Jel ti rutovan telefon?Ipak ne, opet je isto. Čitao sam na XDA da rešenja jednostavno nema, 7.0 bug i kraj. Odlepio sam od toga više. Obrišem Overlays (sadržaj foldera), ako restartujem odmah, opet se popuni i tema hoće da se instalira ali se gubi pri restartu, ako ne restartujem posle brisanja Overlays - evo ss, neće da instalira temu. Dakle ništa. Ovo se na prethodnim bildovima nije događalo, ne ide mi u glavu da ne sređuju bug za koji mnogi znaju...
Tapatalk
![]()
Preko čega brises ? Moguce da ostavlja backup pa ga vracaJeste, zato mi je I čudno. Ponovo pojavljivanje obrisanih foldera posle restarta...
Tapatalk
Ne znam sto nece kod tebe. Ja lepo obrisem ceo overlays i ništa se ne vraca.ES file Explorer Pro.
Tapatalk
Koji update ? Ako si rutovao fon naravmo da nece da radi OTA update.Evo update, ne radi pa ne radi I kraj...
Tapatalk
Sto da ne.Extra telefon,3 GB ram,8 core,snima u 4K.Extra slike.Sta god mu das-samo kliza.Jedina mana je sto nema dual sim i mesto za sd card.Android je 7.0 i svi kazu da stize i Oreo,samo ne znam kad.
Sent from my Galaxy S6 Edge
Nemam pojma kakav je kod njih launcher.A baterija standardno,drzi 1 dan,zavisi od upotrebe.
Sent from my Galaxy S6 Edge
isplati li se danas uzimati nov s6?
na kojoj stock verziji androida je trenutno i da li sigurno stiže oreo?
Koji fon kupujes ?******stina danas kupovati ovaj telefon. Ja bezim danas sa ovog telefona najzad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari