Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Coda93;5118010]Noble nougat rom 4.0 s8port sa noxx kernelom lagano izvučem 5h sot-a..
Cak na s6 flat mozes ubaciti bateriju od s7 edge 3600mah. I sa odgovarajucim kernelom uzivas u s6. 😀 Naravno da je bat losa na stock rom-u..

Moze neka preporuka ko moze da ubaci bateriju od s7,da je to uradio kod nas?ili prvo rutovati i pobrisati sve sto moze i smanjiti takt procesoru(neko je to pisao)?moze na pm za bateriju.Hvala!

Stvarno uzivas u ovom telefonu?

Sent from my S6 Edge

Mislis da ne vredi zezati se?nije da uzivam ali ima sve sto mi treba,ne bih davao neke velike pare za s7 bateriju.Ako mogu da produzim sot i sa rutovanjem i brisanjem,i to bi me zadovoljilo.

Ne zezam se, nego mi nije jasno sta je to toliko dobro na ovom teleofnu. Ovo sam uzeo od ortaka, ovo u zivotu nikada ne bih uzeo. Pogotovu te pare koje je placen.

Sent from my S6 Edge

Ne zezam se, nego mi nije jasno sta je to toliko dobro na ovom teleofnu. Ovo sam uzeo od ortaka, ovo u zivotu nikada ne bih uzeo. Pogotovu te pare koje je placen.

Ma nisam ga ni ja kupio novog. Iskreno, nisam ni gledao komentare za bateriju, imao sam J5, isti kapacitet baterije ali on lagano gura 2 dana. Ocekivao sam da je baterija na S klasi bar slicna .

U redu je to za stavljanje baterije od S7 samo gadan je postupak menjanja baterije kod "unibody" telefona. Oba poklopca se skidaju zagrevanjem, servisi često koriste mikrotalasnu za popuštanje lepka. Postoje i specijalni fenovi, valjda ih je bar nekolicina to nabavila dosad.

Tapatalk

Poslednja izmena:
Raspitacu se po servisima,da vidim da li je neko to radio i koliko bi kostalo.

Ako nekod interesuje,zvao sam par servisa,zamena baterije od 3600-4800din,nisam nasao nikog da je stavljao od s7 bateriju.Meni orginal baterija jos dobro drzi,interesovala me ova od s7.

Ne bacaj pare. Prodas taj telefon, uzmes RN4X. Imas brzi telefon i 4 puta bolju bateriju. Kamera losija, ali ne mozes sve. Cak i ustedis pare.

Sent from my S6 Edge

Uzeo sam sinovcu RN3Pro,nije loš telefon ali kamera na j5 je mnogo bolja nego na njemu,s6 tek ne može da se poredi.Imam dvoje dece i kamera je jedan od glavnih razloga zašto sam uzeo s6.Brzina telefona mi uopšte nije bitna.

Meni je brzina telefona najbitnija, a ovaj telefon je uzasan sto se toga tice za moje pojmove.

Sent from my S6 Edge

Ja sam ga nabavio za smesne baterije, ali me baterija ubija..
RN4x bije S6 u svakom polju sem baterije, koja mi je isto potrebna zbog klinca..

Ja sam ga nabavio za smesne baterije, ali me baterija ubija..
RN4x bije S6 u svakom polju sem baterije, koja mi je isto potrebna zbog klinca..
Pojasni? Ko bije koga? Za smense pare, baterije? 🙂

Sent from my S6 Edge

RN4x bije S6 po brzini, fluidnosti, bateriji, cenu ne treba porediti)..
S6 po meni kamera samo, eventualno neki custom rom probati zbog fluidnosti.. (ali odlican je za 0din 🙂 )

RN4x bije S6 po brzini, fluidnosti, bateriji, cenu ne treba porediti)..
S6 po meni kamera samo, eventualno neki custom rom probati zbog fluidnosti.. (ali odlican je za 0din 🙂 )
A tako je vec bolje. 🙂 Ja ga isto za 0 dinara imam, ali nervira me jako, dosta bagova ima. Dzabe, imam custom rom i ne vredi.

Sent from my S6 Edge

Ma otkucao na brzinu post, na poslu sam ***.. ali neka, bar sam neke nasmejao 🙂

Ja sam na brzinu probao neki S8 port, radilo je ok, nisam dalje cackao custom romove..

Ja sem ruta i čišćenja ništa nisam sa ROM-om radio, niti me još uvek zanima a još manje imam poverenja. Uspeo sam da sredim bateriju softverski, nije sjajna ali osetno bolja i to mi je dosta. Nisam planirao da ga prodajem, eventualno to sa baterijom da izvedem jednog dana i kraj. Druga godina, 7.0, sve ok.
Od početka imam zamerku (sem baterije) na za mene mali ekran, navikao sam na Lumiu 1520.
Zato me i S8+ razočarao jer je kao veći a zapravo samo izdužen umesto I širi. Ko pola omanje vinske karte, bez veze.
Evo wakelockova baterije, dok nisam ponovo počeo da koristim WhatsApp bilo je drastično bolje. Više nego dvostruko srče bateriju od Vibera a koristi se 1-2 puta u nedelju dana.

Tapatalk
250f9611a57c715f123ace1708ce2bd5.jpg

Poslednja izmena:
Imam "Samsung S6". Pojavio mi se 1 problem kod "baterije" kod punjenja. Stavim mobilni da se puni i uvijek ga stavim na "brzo punjenje" da mi se brze napuni, medjutim od juce mi mobilni napuni do nekih 70% i onda pise da ce se mobilni do potpunosti napuniti za 1min ( nikad nije pisalo na 70% da mu treba 1min da bi se potpuno napunio, uvijek je to pisalo tek kad dodje na 100% to da mu treba jos 1 min da se potpuno napuni.. mobilni imam 2godine, uvijek ga je punio kako treba, ali od juce mi je nastao taj problem.. Nebitno dal stavio brzo punjenje ili normalno punjenje, cim dostigne 70% to se pojavi da mu treba 1min da se potpuno napuni.

Postavicu vam i 3 slike ( screenshot sa mog mobilnog ) prva slika je u 17:04h tad mi je baterija bila napunjenja 71% i pisalo je da mu treba jos 1min da se potpuno napuni, onda sledeca slika je u 17:25h i napunilo ga je samo na 73%, a i dalje pise da mu treba 1min da se do potpunosti napuni i treca slika 17:39h napunilo ga je na 75% i dalje pise isto.

Evo postavicu vam te 3 slike.

Pogledajte prilog 237044 Pogledajte prilog 237045 Pogledajte prilog 237046

Da napomenem, da meni i dalje istom brzinom ( vremenski ) napuni mobilni od 0-70% kao sto ga je i do sad punio od kako ga imam, ali cim ga napuni na 70% onda od tih 70% se pojavi to da mu treba jos 1min do toga da se potpuno napuni i od tad, kada dostigne tih 70% onda ga bas, bas, baaaaas sporo puni.

Stavio sam ga sinoc da se cijelu noc puni. imao je oko 60% kada sam ga stavio na punjac, napunio ga je samo na 85% i stalno mu pise da mu treba 1min da bi se potpuni napunio..

Takodje sam ostavio mobilni danas da se i preko dana puni i dostigao je da bude 100% ali se bas, baaas, baaaaaas sporo napunio, sto prije tako nije bilo, a gore sam opisao sve.. da ne pisem ponovo sve za korisnike koji jos nisu procitali ovu temu.

Imam svoj original punjac, od kako sam kupio Samsung S6 i preko njega punim od kako ga imam. Mislio sam da je do kabla od punjaca, pa sam danas otisao kupio novi kablic za punjenje i prikljucio na svoj punjac iiii opet isto.. onda sam isprobao da promijenim par punjaca od samsunga ( koji moji u kuci imaju ) i da probam da mobilni napunim preko razlicitih punjaca sa mojim kablom, pa sam onda pokusao i kablove da mijenjam, ali opet isto. Nadam se da ste me razumijeli.

Ne znam sta da radim, hvala na odgovoru.
Citirao sam sebe, da znaju i ostali koji nisu upuceni o cemu se radi.

Rijesio sam problem oko baterije

@Lanikor rekao sam da cu se javiti, da tebi, a i vama ostalima javim da li sam uspio rijesiti problem, evo prvo da se zahvalim tebi @Lanikor sto si mi rijesio problem, uradio sam sve onako kako si mi rekao, hvala ti.

Odradio sam sledece. Pustio sam mobilni da se skroz isprazni, posle toga sam ga upalio i pustio da se opet ugasi i to tako odradio 3x ( da bi se i ono malo baterije ispraznilo ). Onda sam ga stavio takvog ugasenog da se napuni do 100% ( normalno punjenje, bez brzog "fast charge" punjenja ). Nakon ovog, ponovo sam cackao po mobilnom da se isprazni i ugasi sam od sebe i opet ponovio postupak sa punjenjem ( ugasenog ga punio ). Sledece punjenje je bilo kada se spustio na nekih 10%, stavio sam ga da se puni ( ovaj put upaljenog, jer sam ga koristio do 10%, kad je dosao na 10% onda sam ga stavio na punjac ) isto normalno ( bez brzog "fast charge" ) punjenje, ali kad se ovaj put napunio na 100%, ostavio sam ga jos sat vremena ( iako je pun ) na punjacu, a ovaj postupak sam ponovio 5x ( sigurno da moze i manje puta da se ponovi, ali pisem vam onako kako sam ja odradio ). Posle ovog, mobilni se sad puni kao i prije sto se punio i rijesio sam problem. Eto, da javim, mozda nekom drugom pomognem, hvala na razumijevanju, pozdrav.

Poslednja izmena:
Mislim da si mogao to i nekom aplikacijom za kalibraciju baterije da odradiš brže ali ovako je verovatno pouzdanije, ok.

Tapatalk

Drugari koji firmware da skinem,flesnuo bih telefon nougatom ali za neki drugi region,na primer engleska ili koji je vac najbolji?

Jel se jos nekome desava da Play Store toliko laguje da se prakticno ne moze koristiti, cak i kad izadjem iz njega (ostane u pozadini) telefon bude usporen? Pocelo mi se desavati dok sam bio na Android 6.1, isto je i na 7.0, mozda cak i gore, sumnjam da ima veze sa tim, ali da napomenem za svaki slucaj...

Uzasno radi play store, najgore od svih aplikacija koje koristim.

Sent from my S6 Edge

Ima li nekakvo rjesenje? Ovaj lag sam primjetio samo na S6, nigdje drugo...

Drugari koja je najbolja verzija nougata da se skine sa sammobila,citam da neki hvalle francusku verziju,kao duze im traje
baterija:d

Sve ti je isti djavo, sistem ne valja i to je to.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Ima li nekakvo rjesenje? Ovaj lag sam primjetio samo na S6, nigdje drugo...
Root, i reinstalacija. Pronađi apk posle, lepo je reinstaliraj i morala bi da radi. Kod mene je sve okej, ne znam šta je problem ljudima, baterija jeste slabasna za ovaj uređaj ali to je jedina mana, bar po meni.

Tapatalk

Uradio sam factory reset telefona (ne samo zbog Play stora), sad je OK.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ja sam ubacio francusku verziju nougata i za sada mi je mnogo bolja baterija nego na prethodnoj verziji

Nazad
Vrh Dno