Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Ja sam upravo tako i uradio,medjutim,ubacio sam neki nougat Poljski i izgubio iMei.
Sada skidam neki navodno za kodovima za vip koji se pojavio pre neki dan,ali jako sporo ide,pa cu videti.
Aha, ok sad sam video. Ja sam kod mene ubacio prvo francuski jos odmah kad se pojavio i radio je skroz normalno. Ali eto kad je izasao i za na telekom ubacih i njega cisto da bude kako treba

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nougat za mts ?
Meni bas taj i treba,ali na sammobile ga nema.
Pricam za s6 edge,odnosno za sm925f.
Ima samo 6.0.1 i to samo za vip.

Ahaa, sorry, mislio sam da je obican s6, posto je ta tema.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi kako se pokazala baterija na android 7?

Razmišljam da uzmem ovaj telefon za majku međutim brine me baterija, po komentarima sa interneta mora dva puta dnevno da se puni.

Sent from my Lenovo Z90-7 using Tapatalk

Pozdrav ljudi kako se pokazala baterija na android 7?

Razmišljam da uzmem ovaj telefon za majku međutim brine me baterija, po komentarima sa interneta mora dva puta dnevno da se puni.

Katastrofa je baterija. Pogotovo sa nugatom.

Katastrofa je baterija. Pogotovo sa nugatom.

Hvala puno na odgovoru.

Gledam sad kreću se oko 250€ a već za 330€ može da se nađe S7. Govorim o polovnjacima...

Na S7 je koliko ja znam baterija odlična do 7h SOT....

Ja sam prije par dana dobio s6edge, prosli mob mi je bio G3 i sa s6edge sam svime zadovoljan osim sa baterijom. Mislio sam da mu u ovlastenom servisu zamjenim bateriju ali ne znam hocu li puno dobiti sa tom zamjenom jer ne znam kakva mu je autonomija bila kad je tek izasao. Ja recimo radim od pola 8 i u 7h ga skidam sa punjaca, vec oko 14-15h nemam baterije i moram ga stavljati na punjac, a multimediju na poslu skoro da i ne koristim, sve su to pozovi i otvorim par news aplikacija kad ugrabim 5-10 min vremena.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja sam prije par dana dobio s6edge, prosli mob mi je bio G3 i sa s6edge sam svime zadovoljan osim sa baterijom. Mislio sam da mu u ovlastenom servisu zamjenim bateriju ali ne znam hocu li puno dobiti sa tom zamjenom jer ne znam kakva mu je autonomija bila kad je tek izasao. Ja recimo radim od pola 8 i u 7h ga skidam sa punjaca, vec oko 14-15h nemam baterije i moram ga stavljati na punjac, a multimediju na poslu skoro da i ne koristim, sve su to pozovi i otvorim par news aplikacija kad ugrabim 5-10 min vremena.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Hvala puno na odgovoru. Mislim da ću preskočiti S6 definitivno. Koliko vidim fantastičan telefon sa užasnom baterijom.
Da ne može to da izdrži, to je sramota za Samsung iskreno. To je sve zbog hiperprodukcije, samo štancuju...
S7 je dobar što se tiče baterije ali na androidu 6 dok je na sedmici baterija dosta lošija... Što je čudno jer je Doze agresivniji na 7...
Hvala još jednom na iskrenim odgovorima.

Meni je baterija ok kada nisam na terenu tada ne koristim bluetooth slusalice , ali na terenu izguram oko 2h sot i 1-1:30h razgovora. Kada bi bar bilo 10% kada krecem kuci bio bi extra telefon.
Moj je jos duos predpostavljam da i to malo skracuje trajanje baterije.
Ali kad se setim OnePlusOne i dva dana baterije
84ac587607c5c05c99a6ff87a46f3658.jpg
8d973ea656ae8d4ff4bf03021ffd338e.jpg
f03fdf199207745fcd142f637dbd81ea.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni je baterija ok kada nisam na terenu tada ne koristim bluetooth slusalice , ali na terenu izguram oko 2h sot i 1-1:30h razgovora. Kada bi bar bilo 10% kada krecem kuci bio bi extra telefon.
Moj je jos duos predpostavljam da i to malo skracuje trajanje baterije.
Ali kad se setim OnePlusOne i dva dana baterije
84ac587607c5c05c99a6ff87a46f3658.jpg
8d973ea656ae8d4ff4bf03021ffd338e.jpg
f03fdf199207745fcd142f637dbd81ea.jpg

Ma bez 5h SOT-a nema priče... Moj Vibe Shot toliko drži i to je skroz dovoljno za jedan dan. Isto dual sim, aktivna oba slot-a, 2900-3000mah baterija. Oni stavili 2500 mah plus taj ekran nadrkani, i viši takt procesora.
Kod mene su jača jezgra na 1.7 a slabija na 1 ghz i to radi odlično. Snapdragon 615. O 625 i autonomiji baterije da ne pričam. Ali to je druga tema da ne idem u off.
Stvarno sramotno za Samsung koji traži brdo para za svoje telefone a onda se desi tako nešto sa baterijom.

To je apsolutno tacno imao sam i A5 2016 on je gurao dva dana bateriju sa min 5 sati SOT-a.
Samo fali tih 500mah-a

Hvala puno na odgovoru. Mislim da ću preskočiti S6 definitivno. Koliko vidim fantastičan telefon sa užasnom baterijom.
Da ne može to da izdrži, to je sramota za Samsung iskreno. To je sve zbog hiperprodukcije, samo štancuju...
S7 je dobar što se tiče baterije ali na androidu 6 dok je na sedmici baterija dosta lošija... Što je čudno jer je Doze agresivniji na 7...
Hvala još jednom na iskrenim odgovorima.

Ima načina da se to lepo dovede u red, ako je to jedino što te odbija
831cb90e9547e7841cca1444522e88fd.jpg

Ima načina da se to lepo dovede u red, ako je to jedino što te odbija

Reci mi kako? Root? Brisanje bloatware-a? Da, baterija je jedina stvar koja me odbija, koliko SOT dobijas sa tim modifikacijama?

Poslednja izmena od urednika:
Noble nougat rom 4.0 s8port sa noxx kernelom lagano izvučem 5h sot-a..
Cak na s6 flat mozes ubaciti bateriju od s7 edge 3600mah. I sa odgovarajucim kernelom uzivas u s6. :D Naravno da je bat losa na stock rom-u..

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Noble nougat rom 4.0 s8port sa noxx kernelom lagano izvučem 5h sot-a..
Cak na s6 flat mozes ubaciti bateriju od s7 edge 3600mah. I sa odgovarajucim kernelom uzivas u s6. :D Naravno da je bat losa na stock rom-u..

Moze li taj kernel i na druge romove?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Može.. Osim na aosp :D

Može.. Osim na aosp :D

Na CarHD-u sam, pa bih mozda probao taj. Sada imam taj iz roma, nemam problema za sada nikakvih, samo bateriju da istestiram.

Sent from my S6 Edge

Ali samo za nougat :D
Nije za MM

Za Nougat i pitam.

Sent from my S6 Edge

Ima li (ili je imao) ko problem sa GPSom? Kod mene nema sanse da uhvati signal iz nekog razloga. Kad udjem u bilo koje mape, nadje lokaciju, ali omasi za 10tak metara, jer pretpsotavljam da nadje preko wifi ili data, ali nema sanse da uhvati sam GPS signal. Probao sam GPS Status & Toolbox aplikaciju da resetujem i skinem A-GPS data, ali nije nista pomoglo.

Koji rom koristis Noble 4.0 ima problem sa gps-om.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pozdrav,da li edge notifikacije rade i ako se postavi neki drugi lancer,npr Nova Prime ili je rezervisano samo za fabricki?

Pozdrav svima,

Mučim se da nađem ovde na forumu negde link za neku staru verziju Vibera. Da li neko možda može da mi pošalje neki siguran link za preuzimanje starije verziju Vibera - bilo koji update pre maja ove godine. Polovinom maja sam ažurirala Viber - i od tad ne radi.
Tražila na Google - isti slučaj - uvek me upozorava da link koji hoću da preuzmem je opasan za moj uređaj :(:smash: Pls, može li neko da mi pomogne sa ovim??

@stefan8661
Root i brisanje đubreta pod 1 onda ROM Toolbox Pro i setuješ profil tako da maksimalno obara takt procesora čim je ekran ugašen /zamračen/zaključan. Samo to. Za SOT ne znam ali ovo drastično menja stvari svakako.

@stefan8661
Root i brisanje đubreta pod 1 onda ROM Toolbox Pro i setuješ profil tako da maksimalno obara takt procesora čim je ekran ugašen /zamračen/zaključan. Samo to. Za SOT ne znam ali ovo drastično menja stvari svakako.

Hvala na savetu

Sent from my Tesla_Tablet_785 using Tapatalk

Da li se desavalo nekom da kad prikljuci telefon na punjac automatski mu pokaze 21% baterije.Jutros na 5 % sam bio i kad sam ga stavio na punjac odma mi je prikazao da ima 21% i nastavio dalje da puni.?

Da li se desavalo nekom da kad prikljuci telefon na punjac automatski mu pokaze 21% baterije.Jutros na 5 % sam bio i kad sam ga stavio na punjac odma mi je prikazao da ima 21% i nastavio dalje da puni.?
Slična situacija je i kod mene :)

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno