Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Razmisljam se da kupim S6 edge pa me zanima kako hvata wifi signal i signal mobilne mreze(ne za razgovor vec za prenos podataka)?

Pozdrav ljudi uzeo sam s6 juce...zanima me koliko vam izdrzi baterija na nugatu i postoji li neki nacin skidanja screen burna osim aplikacijama..

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Burn in se rešava tako što se kupi novi displej. Ne pomaže ništa drugo.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kažu da loše drži ;)
Screenshot_20170517-103254.png

Inače u pitanju je S6, star 1.5 godinu, bateriju ne praznim do kraja, ~30% minimum, punim je uglavnom do 85-90%. Ujutru pre polaska na posao dok pijem kafu (namerno tako radim da ne stigne da se napuni do kraja). Izbegavam punjenje do 100% koliko god je to moguće ali ne baš po svaku cenu. Samo par puta sam punio wirelless punjačem, prestao sam potpuno - nije dobro za bateriju. Ovo je najmanje što mogu da učinim da baterija potraje što duže, ne košta ništa i ne zahteva nikakav dodatni napor. Samo mi je takva organizacija "rada".

Ovo je nešto najgluplje što sam video da neko radi svom telefonu. Isključio si mobilne podatke, wi-fi, sinhronizacije, uključio si štednju baterije, znači ograničio si svetlinu ekrana i haptic feedback, kao i clock procesora. Uz sve to ne koristiš ga uopšte, čak ti ni razgovori nisu primetni. Bolje da si kupio nokiu 3210, isto bi ti bilo.

Ovo je nešto najgluplje što sam video da neko radi svom telefonu. Isključio si mobilne podatke, wi-fi, sinhronizacije, uključio si štednju baterije, znači ograničio si svetlinu ekrana i haptic feedback, kao i clock procesora. Uz sve to ne koristiš ga uopšte, čak ti ni razgovori nisu primetni. Bolje da si kupio nokiu 3210, isto bi ti bilo.
Upravo to.

Neverujem kakvo koristenje mobilnog telefona... Za sta ti sluzi telefon, da se igras sa punjenjem?

Inace istina je da baterija nije neka, al ne marim, imam i kuci i na poslu i u autu brzi punjac i nikada mi ne fali baterije, sve stvar navike

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

1. Pa otišao sam na odmor :p

2. Pre davanja ovako "pametnog" komentara razmisli, možda je bilo potrebe da sve to bude isključeno iz nekog razloga.

3. Ovo je dokaz da baterija "drži" a ne da je ne možeš potrošiti za pola dana.

Poslednja izmena:
1. Po ovome što pričaš bolje da si ostavio telefon kući.

2. Ne bih davao tako pametan komentar da se ti nisi tako "pametno" pohvalio baterijom tvog telefona.

3. To nije nikakav dokaz, to su gluposti. Kad budeš pokazao kako "drži" baterija u REALNIM uslovima, onda možemo da pričamo na tu temu.

Poenta je ta da ti ne koristiš taj telefon nego on koristi tebe, još ovo za punjenje, totalna glupost, jel ti misliš da proizvođač nije odredio minimalne i maksimalne vrednosti punjenja i pražnjenja pa ćeš ti sad da čuvaš bateriju i da joj produžiš vek za 100 god... molim te..

Nemam vremena da čitam sve ali koliko vidim članak je iz 2010-te godine i odnosi se na stare lithium-ion baterije, u tom tvom s6 je lithium-polymer baterija novije generacije sa drugačijim karakteristikama punjenja i pražnjenja. Na kraju krajeva, tvoj telefon, koristi ga kako ti odgovara i kako misliš da treba.

Da li neko zna sta je ova fleka, siri se vremenom. Znaci mislim na tu malu
ff2bdffa3e884fa29c660c1b827221af.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Moze li neko da da savet za neki rom? Uzecu telefon, a ne mogu onaj default sistem da gledam. Neki na bazi stock androida.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

To ovde nazalost neces naci.
Za testiranje da , ali za svakodnevno koriscenje ne svi su tw

To ovde nazalost neces naci.
Za testiranje da , ali za svakodnevno koriscenje ne svi su tw

A koji onda tw se preporucuje? Vidim na xda onaj carHD da se hvali.

Kolege,moze pomoc ?
Telefon mi je rutovan i stoji na 6.0.1
Hteo bih da skinem oficijalni firmware i da ga flesnem,da sve bude fabricki.
Ako moze neki poslednji za Nougat za S6 Edge.

Cim mi baterija padne na ispod 20ak posto telefon zna da zabaguje,resetuje se itd.Nekad samo zaledi ekran.Najnoviji softver nije rutovan itd...Takodje ima kad pokazuje 100 posto,skinem ga sa punjaca ono oko 65. Sumnjam bas na bateriju da crkava,ili se nekako pogubila od updejta.Na punjacu se nikada to ne desava. Takodje jel neko zna neko gde i kako moze da se zameni baterija i cena okvirno

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Baterija je skoro 99%. ProMobi ovlasceni servis.

A koji onda tw se preporucuje? Vidim na xda onaj carHD da se hvali.

Probao sam carHD i bas sam se razocarao veoma je bagovit i stuca konstantno.
Sada sam na GoldenEagle i radi bas super sve kao podmazano preporuka za njega.
Malo mi dosadio tel zbog baterije samo , ali kada pogledam za koliko mogu da ga prodam i sta mogu da kupim za te pare idalje nema adekvatnu zamenu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kako ti stuca? Ja sam evo na tom romu i nemam nikakvih problema.

Sent from my S6 Edge

Da li neko ima Nougat na Telefonu a da mu sve normalno radi ?
Kada sam skinuo 7.0 za UK,instalirao sam ali sam izgubio imei i sada nemam signala.
Da li to moze da se popravi ili je to zato sto nasi operateri nisu pusitli OTA apdejt ?

Cenim da moze, ali ne znam koja je procedura. Bolje odnesi u servis, da se cimas. Srede ti to lepo, ako je moguce.

Sent from my S6 Edge

Probao sam carHD i bas sam se razocarao veoma je bagovit i stuca konstantno.
Sada sam na GoldenEagle i radi bas super sve kao podmazano preporuka za njega.
Malo mi dosadio tel zbog baterije samo , ali kada pogledam za koliko mogu da ga prodam i sta mogu da kupim za te pare idalje nema adekvatnu zamenu.

Za koliko mozes da ga prodas i sta tacno mozes da kupis :D Cena polovnog s6 je bas niska trenutno.

Kako ti stuca? Ja sam evo na tom romu i nemam nikakvih problema.

Sent from my S6 Edge
Stucao je bas posteno cak dva puta sam ga instalirao reko nesto nije proslo kako treba prenjega sam koristio stock bez ruta od kada je izasao i sve je bilo bas fluidno nikada nije seckao. Najvise mi je bagovao padajuci meni , a odustao sam zbog toga sto nije radio sim manager stalno mi je izbaciovao FC. Mozda me je zezao zato sto je moj Duos nemam poima.
Ovaj Eagle mi je bas extra za sada nemam ni jednu zamerku.
Da dobijem 250€ za fon i sta mogu sa tim doplatim da uzmem Mi5s koji ima losiju kameru i bolju bateriju.

Ima li neko ziv ovde a da ima nougat stock ?
Evo sada sam izguglao neki za vip navodno,jer kapiram da sam flesovao system za drugi region.

Ima li neko ziv ovde a da ima nougat stock ?
Evo sada sam izguglao neki za vip navodno,jer kapiram da sam flesovao system za drugi region.
Samobile sajt. Registruj se tamo i imas i za vip, telenor i telekom oficijalne stock romove. Ja sam skinuo odatle i ubacio nougat preko odina.

Ja sam upravo tako i uradio,medjutim,ubacio sam neki nougat Poljski i izgubio iMei.
Sada skidam neki navodno za kodovima za vip koji se pojavio pre neki dan,ali jako sporo ide,pa cu videti.

Vrh Dno