Ja sam preko kp uzeo, ima neki lik, mislim da je iz Panceva, ima gomilu kvalitetnih punjacaA gde ima da se kupi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo to.Ovo je nešto najgluplje što sam video da neko radi svom telefonu. Isključio si mobilne podatke, wi-fi, sinhronizacije, uključio si štednju baterije, znači ograničio si svetlinu ekrana i haptic feedback, kao i clock procesora. Uz sve to ne koristiš ga uopšte, čak ti ni razgovori nisu primetni. Bolje da si kupio nokiu 3210, isto bi ti bilo.
Ovo je nešto najgluplje što sam video da neko radi svom telefonu. Isključio si mobilne podatke, wi-fi, sinhronizacije, uključio si štednju baterije, znači ograničio si svetlinu ekrana i haptic feedback, kao i clock procesora. Uz sve to ne koristiš ga uopšte, čak ti ni razgovori nisu primetni. Bolje da si kupio nokiu 3210, isto bi ti bilo.
još ovo za punjenje, totalna glupost, jel ti misliš da proizvođač nije odredio minimalne i maksimalne vrednosti punjenja i pražnjenja pa ćeš ti sad da čuvaš bateriju i da joj produžiš vek za 100 god... molim te..
A koji onda tw se preporucuje? Vidim na xda onaj carHD da se hvali.To ovde nazalost neces naci.
Za testiranje da , ali za svakodnevno koriscenje ne svi su tw
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Probao sam carHD i bas sam se razocarao veoma je bagovit i stuca konstantno.A koji onda tw se preporucuje? Vidim na xda onaj carHD da se hvali.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Za koliko mozes da ga prodas i sta tacno mozes da kupisProbao sam carHD i bas sam se razocarao veoma je bagovit i stuca konstantno.
Sada sam na GoldenEagle i radi bas super sve kao podmazano preporuka za njega.
Malo mi dosadio tel zbog baterije samo , ali kada pogledam za koliko mogu da ga prodam i sta mogu da kupim za te pare idalje nema adekvatnu zamenu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Stucao je bas posteno cak dva puta sam ga instalirao reko nesto nije proslo kako treba prenjega sam koristio stock bez ruta od kada je izasao i sve je bilo bas fluidno nikada nije seckao. Najvise mi je bagovao padajuci meni , a odustao sam zbog toga sto nije radio sim manager stalno mi je izbaciovao FC. Mozda me je zezao zato sto je moj Duos nemam poima.Kako ti stuca? Ja sam evo na tom romu i nemam nikakvih problema.
Sent from my S6 Edge
Samobile sajt. Registruj se tamo i imas i za vip, telenor i telekom oficijalne stock romove. Ja sam skinuo odatle i ubacio nougat preko odina.Ima li neko ziv ovde a da ima nougat stock ?
Evo sada sam izguglao neki za vip navodno,jer kapiram da sam flesovao system za drugi region.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari